כ פייסיטינג - סקס אדיר

פייסיטינג

2
אם היד שלך לא גדולה מידי אז אנג'ליקה מהשרשור על המילף אמא של סטיפלר די עושה הכל מהכל .. לי יש יד גדולה אז לא ממש הצליחה אבל היו שדיווחו שעשו איתה פיסטינג .. היא גם משפריצה לפעמים .. אני בזמנו הבאתי איתי מלפפון לחדירה כפולה
אם אתה רוצה פרטים נוספים אז תקרא את השרשור אם תרצה טלפון תשלח בפרטי הודעה למישהו שהיה

פייסיטינג

3
[QUOTE=zzz]אם היד שלך לא גדולה מידי אז אנג'ליקה מהשרשור על המילף אמא של סטיפלר די עושה הכל מהכל .. לי יש יד גדולה אז לא ממש הצליחה אבל היו שדיווחו שעשו איתה פיסטינג .. היא גם משפריצה לפעמים .. אני בזמנו הבאתי איתי מלפפון לחדירה כפולה
אם אתה רוצה פרטים נוספים אז תקרא את השרשור אם תרצה טלפון תשלח בפרטי הודעה למישהו שהיה
[/QUOTE]
אחי הוא התכוון לפייסטינג ולא לפיסטינג.

פייסיטינג

4
אז גם במקרה הזה אנג'לינה היא הכתובת .. בין אם רוצים שהיא תשב על הפנים שלך ובין אם רוצים לשבת על שלה.. היא נותנת רימינג שאין לו תחרות

פייסיטינג

5
יש בחורה שדיווחתי אליה אתמול , אני ממש לא בעניין אבל היא אמרה לי שהיא גם אוהבת עניין של שליטה נשית ועושה חריגים, נראה לי זאת הכתובת
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

פייסיטינג

7

[QUOTE=סטלן חרמן]יש בחורה שדיווחתי אליה אתמול , אני ממש לא בעניין אבל היא אמרה לי שהיא גם אוהבת עניין של שליטה נשית ועושה חריגים, נראה לי זאת הכתובת[/QUOTE]

עושה חריגים? היא מוצצת עם קונדום.... ממש הולכת על הקצה, ג'נה ג'יימסון הישראלית...כולן עושות חריגים כבר בימינו...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”