כ BiankaNascimento ts dating - סקס אדיר

BiankaNascimento ts dating

5
אחי גיבורי הפורום. ביצעתי גיחה למען הכלל ולמען עצמי בעיקר. ביום הראשון שני לביקורה, נחה עליי הרוח הטובה ואמרתי אכבוש אשיג ואתדווה בפני הגוף המוסמך למחילת חטאים מהסוג שלנו. מקווה שמנהלי הפורום ימכרו לנו שטרות מחילה.
ולגופו של עניין.
ביקרתי את העלמה. ילידת 1986 לפי האתרים. יותר יפה במציאות. הביצועים בהתאם לחו"ל. המחיר הינו 1250 שח והיקר ששילמתי עבור פעם אחת בכל שנותיי. שחקנית פורנו וזה..
השירות מצוין, מקבלת עד 3-4 לקוחות ביום. לא מנסה לתקתק כישראלית המצויה ( למעט רומי המדהימה והיפה) אלא קשובה לצרכי הלקוח לפנים משורת הדין.
יחסי מין מוגנים- בהחלט לרוחי!
לוקחת את הזמן. מדברת, מכירה את הארץ.
יקרה? מאוד יקרה לא מתאימה לכל כיס חבריי
שווה? לטעמי מאוד שווה מתארגנת ברצינות וללא משוא פנים.
משחקת את שני התפקידים ומעדיפה להיות השולטת. אני לא הייתי נשלט אז אין לי חו"ד מוסדר בעניין זה.
בברכת רדו והצליחו.

BiankaNascimento ts dating

9
[QUOTE=Red]אחי גיבורי הפורום. ביצעתי גיחה למען הכלל ולמען עצמי בעיקר. ביום הראשון שני לביקורה, נחה עליי הרוח הטובה ואמרתי אכבוש אשיג ואתדווה בפני הגוף המוסמך למחילת חטאים מהסוג שלנו. מקווה שמנהלי הפורום ימכרו לנו שטרות מחילה.
ולגופו של עניין.
ביקרתי את העלמה. ילידת 1986 לפי האתרים. יותר יפה במציאות. הביצועים בהתאם לחו"ל. המחיר הינו 1250 שח והיקר ששילמתי עבור פעם אחת בכל שנותיי. שחקנית פורנו וזה..
השירות מצוין, מקבלת עד 3-4 לקוחות ביום. לא מנסה לתקתק כישראלית המצויה ( למעט רומי המדהימה והיפה) אלא קשובה לצרכי הלקוח לפנים משורת הדין.
יחסי מין מוגנים- בהחלט לרוחי!
לוקחת את הזמן. מדברת, מכירה את הארץ.
יקרה? מאוד יקרה לא מתאימה לכל כיס חבריי
שווה? לטעמי מאוד שווה מתארגנת ברצינות וללא משוא פנים.
משחקת את שני התפקידים ומעדיפה להיות השולטת. אני לא הייתי נשלט אז אין לי חו"ד מוסדר בעניין זה.
בברכת רדו והצליחו.

[/QUOTE]

תודה על ההקרבה ואת הדיווח!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”