כ ספרית? צלמת?חברה או זונה? אלינה! - דף 3 - סקס אדיר

ספרית? צלמת?חברה או זונה? אלינה!

22
קודם כל אני רוצה להודות ליויו על הפרגון נפגשתי עם אלינה בחורה רזה חזה סיליקון אוהבת סקס וגומרת זה חוויה נחמדה מציצה מעולה עם גמירה בלוע אוהבת את זה , ושוב תודה יויו לא קבלתי אישור להעביר את המספר נה לבקש מפותח השרשור נשארת עוד ה16 ליוני

27
[QUOTE=gta3]איך אפשר לראות את התמונות שלה אין לה ווטסאפ[/QUOTE]

אי אפשר. אם היה אפשר היו נחסכים לי כמה ליטרי בנזין יפים...

ראשית - תודה ליויו החבר כמו אח על המספר.
שנית - אל תבקשו ממני את המספר. לא מתכוון להעביר. למה? כןבע אף לגובה
שלישית - ה"קארה בלונד טבעי" הפך בגיחה הזאת לקוצים פלטינה לא טבעיים. מראה ממש לא מושך.פגשנו ברחוב. גוף לא מושך. למרות שהתלבשה חשוף כמה שישכל להליכה ברחוב. שום דבר מיוחד.
אמרתי יפה לא ותודה ונפרדנו כידידים. הידידות שלי יותר מושכות.

28
תודות ליו יו התותח על המספר.
אלינה מזכירה קצת במראה את סבטה בולעת החרבות,יהי זכרה ברוך.
אם כי יותר צעירה וממש לא אותן רמות ביצועים.
רזה וקומפקטית,חזה מסולקן אך לא ניתוח באיכות גבוהה,קעקועים יפים.
האמת שאין לי הרבה מה לספר על הביצועים שלה,כי אין שום דבר מיוחד האמת.
גם המציצה שכתבו שמצוינת אז הייתה רק בסדר.
מבקשת 500 ש״ח ולא יורדת במחיר אם כי נותנת שעה וחצי במחיר זה.
הייתי אפילו קצת יותר משעה וחצי.
לסיכום חוויה נחמדה אך לא אחזור.

29
הרבה תודה ליויו על המספר והמענה המהיר כמובן.
אכן בעלת תספורת בלונדינית חדשה שגורמת לה להיראות הרבה יותר כמו נער צנום מאשר בחורה מושכת, אני בטוח שהקודמת התאימה לה הרבה יותר.
דבר שני- היא בין הבחורות העובדת החברותיות והנעימות שפגשתי, אבל הבעיה היא - שהיא ממש לא מושכת או עם סקס אפיל כלשהו...

30
ערב טוב

ראשית אודה ליויו על המספר

נפגשתי עם הבחורה . החצופה נתנה לי לחכות שעתיים ( למרות שרק בהיותי בבת ים אמרה שיש לה עיכוב ) . חיכתה לי מתחת לבית שלה ועשתה איתי טיול קצר כדי לעמוד על קנקני . לא אהבתי את הבדיקות ( מה כבר אפשר לדעת בחמש דקות לגבי הגבר ) ובעיקר את חוסר ההתנצלות לגבי "העיכוב" . אבל הכי הפריע לי המראה האנטי סקסי שלה . תספורת קצרה כמו של ילד ולבוש חסר טעם . בנוסף היא קטנת קומה ורזה לא במובן הטוב . גילה נע לדעתי בין 35-40 . התאכזבתי ברמות פשוט נפילה . מה גם שיום קודם ביקרתי את לארה בבת ים ( פוסט של שרשה ) בחורה מבוגרת , גסה ומטורללת .

בתקופה האחרונה הבחנתי שאנחנו פה בישראל מקבלים את הבררה . פעם ב.. נופלת אחת סבירה . הרמה פשוט ירדה , והתאגידים והבחורות "הפרטיות" הבינו כי זאת מדינת הפראיירים שייזיינו כל דבר . איך אפשר להסביר שבנות 40 ומעלה דורשות 500 לשעה או בנות בינוניות דורשות 600-800 ונותנות שירות עלוב בדרך כלל . מעדיף כבר לטוס לאוקראינה שם הבנות התקלקלו חלקית אבל עדיין אפשר למצוא יהלומים .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”