כ הלן החרמנית - סקס אדיר

הלן החרמנית

1
הייתי אצלה כ 4 פעמים
בחורה צעירה כבת 22-23 עונה לשם הלן. רוסיה
מדברת רק אנגלית הגיעה לארץ ל 3 חודשים אומרת שתהיה עד ספטמבר
חזה יפה גוף עם פרופורציות מעולות מאד אוהבת שיורדים לה ואם משקיעים בליקוק הזיון איתה אחכ חוויה היא נפלאה במיסיונרי ודוגי
מחייכת הרבה יש נשיקות מציצה מקונדמת. ממש בת השכן
יש מזכירה שמפנה לדירה בנווה שאנן ביד לבנים
אשמח לתת טלפון בפרטי תמורת דיווח מפורט
נירו
נירו

הלן החרמנית

5
אני ביקשתי בפרטי אך נעניתי שבשל ך שלא רוצה להעמיס על המקום אז להזכיר ביום ראשון. אז החלטתי לעזור לעצמי ולחברי הפורום יש פרסום כאן.
https://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21454
שאלתי בנוגע להלן הפקידה ביררה ושאלה ברוסית בטלפון אחר ואמרה שכן.
לא ביקרתי ייתכן ואני ילך לבקר אולי בקרוב ואם כן אפרסם דיווח. מה שכן לא טענה שיש עומס או משהו בכלל והזמינה להגיע... אז נירו דאגתך למקום מיותרת אבל בכל מקרה אני חושב שכבר אין צורך שתשלח בפרטי טלפון הם יודעים לפרסם את עצמם טוב. אגב המחיר 250 לחצי שעה ולא 200 כמו שנטען ייתכן והעלו מחירים.

הלן החרמנית

7
ביקשתי בפרטי את מספר הטלפון, והבחור התחיל לחקור אותי, ״בן כמה אתה, מתי הולך״... השלב הבא זה לשאול ״במה אתה עובד, מה ההורים עושים...״ הזכיר לי את ההורים של הדייט בפגישות הראשונות כשהאמא שלה מזמינה אותך לשולחן בפינת האוכל ואבא שלה עומד בפינת המטבח עם פרצוף זעוף ומפצח אגוזים ביד מוכן לרסק לי את הבצים... הבחור שפירסם את הפוסט, נירו, נראה לי קצת התבלבל מרוב התלהבות

הלן החרמנית

9
ראפיד ידידי.
בתגובה שלי יש פרסום תוכל להגיע בקלות למספר של המקום. מהבדיקה שלי הלן עובדת שם מתוארת לפי הפקידה כבת 19 אני מניח בסביבות ה20 וגם מכוונת ליד לבנים 18 ומשם להתקשר. בהצלחה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”