כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 19 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

181
[QUOTE=Manich_man]לנשואים בינכם , הייתי נזהר משימוש בטלפון האישי !
אמש , סביבות השעה 23:30 , היא שיתפה סטטוס שלה עם תמונות עירום בוואטסאפ , מה שמעיד על כך שהיא שומרת מספרים של לקוחות שהיו עימה .
לי זה לא הפריע (כי מדובר בטלפון מבצעי כמובן) .
[/QUOTE]

או שאני לא מעודכן או שיש לך דרך מיוחדת לראות בוואטסאפ תמונות של מי שיש לו רק SMS.

נסטיה בת ים (מושלמות)

182
[QUOTE=אקסקליבר] זה היה ברור כל התיאור לא התאים.[/QUOTE]
מישהו אחר שאל והביא לינק של בחורה אחרת, לא המדווח
yaronron64 שאל לגבי הלינק mikrob הוא המדווח
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נסטיה בת ים (מושלמות)

183
[QUOTE=חמש תלתן]
אמש , סביבות השעה 23:30 , היא שיתפה סטטוס שלה עם תמונות עירום בוואטסאפ , מה שמעיד על כך שהיא שומרת מספרים של לקוחות שהיו עימה .
[/QUOTE]

או שאני לא מעודכן או שיש לך דרך מיוחדת לראות בוואטסאפ תמונות של מי שיש לו רק SMS.

[/QUOTE]
אין לה וואצפ קצת מוזר לי מאיפה קיבלת תמונות שלה, כי בהודעות רגילות היא לא שולחת, מה שכן אני אסביר לך איפה כן
התבלבלת אחי, יש אחת נסטיה מהלבן לא אותה בחורה בכלל, גם לי היא שלחה תמונות שלה בעירום לפרטי בוואצפ, ופשוט
אחי התבלבלת בין שתיהם זה הכל, היא בכלל מקבלת בתל אביב, ונסטיה הזאת בבת ים.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

184
הקישור בתגובות שבמודעה מטעה וגם אותי הטעה, הוא שלך אותי לויקטוריה שלא ממש שווה, לבסוף הבנתי לפי התגובות שהלכתי למישהי אחרת,עד שקבלתי את הטלפון מחולה חזה.
צריך למחוק את הקישור המטעה כי יש שקוראים את התגובות וגם הם יכולים ליפול.

נסטיה בת ים (מושלמות)

188
[QUOTE=חולה חזה עומד]

[QUOTE=חמש תלתן]
[/QUOTE]

[/QUOTE]
אין לה וואצפ קצת מוזר לי מאיפה קיבלת תמונות שלה, כי בהודעות רגילות היא לא שולחת, מה שכן אני אסביר לך איפה כן
התבלבלת אחי, יש אחת נסטיה מהלבן לא אותה בחורה בכלל, גם לי היא שלחה תמונות שלה בעירום לפרטי בוואצפ, ופשוט
אחי התבלבלת בין שתיהם זה הכל, היא בכלל מקבלת בתל אביב, ונסטיה הזאת בבת ים.

[/QUOTE]

חברים ,
למספר שמסתיים בספרות : 2978 יש וואטסאפ .
אתמול בלילה , היא שיתפה תמונות שלה כסטטוס (לא שלחה) , התכתבתי עם זונה אחרת ופתאום ראיתי תמונות שלה בסטטוס , לפי המספר והתמונות , מדובר על אותה נסטיה שהייתי איתה בבת-ים .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”