כ הרחף בת גלים - דף 2 - סקס אדיר

הרחף בת גלים

11
חברים אולי לא הסברתי נכון הבחורה משתמשת בקונדום הכוונה היה שהמציצה היא בלי
סקס עם קונדום
אגב היום ניסיתי להגיע נאמר לי שיש תור שעתיים לפחות
הפורום עושה את שלו ומשום מה כמות הדיווחים עלובה

הרחף בת גלים

12
טוב עד עכשיו לא הבנתי מזה פוסט ייחצני אבל אחרי שהייתי היום אצל העלמה אז כבר הבנתי.
אני לא מרבה לכתוב כאן אבל היום הייתי חייב כי יצאתי ממש מאוכזב.
אין ספק הבחורה ניראית ממש טוב ויש לה גוף בן זונה!!אחרי שחיכיתי 40 דק בחוץ נכנס אל הדירה שהייתה יחסית דיסקרטית . נכנסים לחדר מחכה לי כבר ערומה. בא נשכב על המיטה ישר מלבישה לי קונדום על הזין. ביקשתי שתמצוץ לי בלי קונדום ולא הסכימה. מציצה חלשה ביותר!! רואים שחדשה בתחום. ניסיתי לנשק אותה לא הסכימה . אחרי סשן של מציצה נעמדה על 4 והתחלתי לזיין ניסיתי להחליף תנוחה ולהעלות עלייה והרגשתי כאילו היא סוגרת את הכוס כזה שלא אצליח להיכנס אז חזרנו שוב ל 4 בחזרה 3 דק וגמרתי . במצטבר הייתי אצלה משהו כמו 8 דק.
הבחורה מתקתקת מארץ המתקתקות . אחרי שקראתי את הפוסט חשבתי שאני הולך לקראת GF וזה ממש לא.
לצערי הדיווח נראה לי כמו פוסט ייחצני מסריח!! כי אפילו אחוז ממנו לא חוויתי ממה שמשתמש מחיפה תיאר כאן .

הרחף בת גלים

15
חייב להגיד לךךך שמה שאתה מקבל פה ב200 שקל לא נראה לי שקיים במקום אחר
לפחות לי לא יצא
ב200 שקל מקבלים בדרך כלל זקנות ממורמרות על החיים שלהם (לא מדבר על חיפה)
זאת פעם ראשונה שלי בדגימה בצפון
אני הייתי אצלה ויש לה גוף טיל! מסובבת ראשים בקלות
אתה צןדק היא די חדשה בתחום וכנראה האף שלה עלה בזמן האחרון בעקבות הדיוווח פה הראשון
מוצצת חשוף אפשר לרדת לה ורצוי אני אישית רוקנתי לה על החזה לא מרשה בפנים

הרחף בת גלים

16

ביקרתי אותה והדיווח של משתמש מחיפה די קרוב למציאות.
חיכיתי שתתקלח (לפחות ככה אמרה הפקידה) למרות שאמרתי מראש מתי אני מגיע. חיכיתי לא הרבה אבל זה סימן טוב.

היא לא דוגמנית ולא קרוב לזה לטעמי אבל נראית טוב ודי צעירה. עיניים כחולות, פנים קצת גדולות אבל בפרופורציה טובה עם השפתיים. גוף לא חטוב מאוד אבל בסך הכל בסדר ונראה טוב, לא שמנה או מלאה, סתם לא משהו ממש מיוחד. חזה חמוד, בינוני ולא עומד (אבל גם לא ממש נופל).
העסקה הייתה די משתלמת - פעמיים ב 400 (40 דק' נטו פלוס מינוס) פלוס 50 למציצה חשופה. בשביל 2 מספרים היה שווה את ה 50.
נישקתי אותה בלי לשאול, זרמה עם נשיקות קלות יחסית. זורמת עם נגיעות, נשיקות וליקוקים הדדיים בגוף ובצוואר. מציצה די טובה בשני המספרים. היו מספר תנוחות, במיוחד במספר השני. יש לה עור חלק ונעים. לא יודע אם היא נהנית או סתם עושה קולות (כנראה רוב הזמן זה סתם) אבל בטוח שלא סובלת ממה שהיא עושה.
דיברנו קצת, בעיקר בין המספרים (רוסית עילגת שלי וקצת אנגלית) והיא סך הכל נחמדה אבל לא ממש אשת שיחה מעניינת במיוחד. אבל לא בשביל זה באנו.
בדוגי אפשר לראות שיש לה תחת שווה ועם דיאטה קלה הייתה יכולה להיות די פצצה.

בסך הכל הייתה כימיה די סבירה ואני חושב שזה מה שהיה חסר אצל חושחש. תמיד זה יכול להיות בעייתי אם באים לא באווירה טובה או משהו לא מסתדר ביניכם. חוץ מזה, אם מישהו יודע שהוא יכול לגמור מהר במספר ראשון, כבר התאמצתם להגיע, קחו יותר זמן, עוד מספר ולא תצאו מאוכזבים.

היא תישאר איתנו עד ספטמבר.
אני אמנם הולך די מעט לשירותי מין, ויש תמיד מישהי חדשה לדגום אבל יש מצב שאחזור אליה. לא מושלמת אבל לפחות משהו משתלם באיזור זה שינוי מרענן.

הרחף בת גלים

17
במשפט אחד: מחיר של פעם וחוויה של אף פעם.
היא אכן דומה לתיאורים - בלונדינית גבוהה עם גוף שמורץ פנים סבירות ולא יותר.
לגבי השאר - אין מקלחת, מציצה מקונדמת בלבד, לא מוכנה ל 69 כי זה לא נוח לה.
4 דקות של מציצה סתמית ואז היא עוברת לזיון - 3 דקות רכיבה, 4 דקות דוגי, עוד קצת מסיונרי והביתה.
היא לא מתקתקת בצורה נוראית אבל היא באה לעבוד ולגמור עם זה כמה שיותר מהר.
כל העניין הסתיים תוך 10-15 דקות.
לא GFE ולא שום דבר. בקיצור 200 ש"ח זה נחמד אבל החוויה ממש לא משהו.

הרחף בת גלים

18
אני לא מבין למה אתם מתפלאים,
רוב הבחורות עושות בהתחלה רושם טוב
ואחרי שמשיגות תור של שעתיים חוזרות
לעבודה קבלנית,כמה שיותר גברים ביותר כסף.
הן באות לעשות הרבה כסף בזמן קצר.
המרוויחים הם הראשונים.
תחיה ותן לחיות

הרחף בת גלים

19
הייתי באזור, לא הייתי חרמן כל כך אבל אמרתי למה לא אם כבר באזור אבדוק ולפי התגובות הראשונות פה נשמע טוב.
קפצתי אליה, היא נראית טוב זה נכון.
נתתי את ה200 ואחרי מקלחת היא אומרת לי לשכב.
אז אני נשכב והיא מתחילה לנשק וללקק באזור הבטן והחזה, היה נחמד.
אז אחרי כ20 שניות (לא, לא טעות) היא לוקחת קונדום ומנסה להלביש...
אני מסתכל עליה ואומר לה "He is not ready yet...", לא הבנתי מה היא עושה, חבריקו עדיין ישן, קודם תעירי אותו לעזאזל...
היא מסתכל במבט של לא מבינה, כבר עבר לי 60% מהחשק, היא ממשיכה כדקה שתיים ונשכבת על המיטה ויאללה נגמור עם זה.
הרגיש לי שאין לה חשק בכלל וממש מכאני.
וואלה איבדתי את כל החשק ואמרתי לה תודה אבל לא תודה ויצאתי.
חבל על ה200 אבל מצד שני מזל שרק 200.
המשכתי משם לאחת אחרת שנראת פחות טוב בפנים אבל היה הרבה יותר טוב.

אני חושב כמו שאמרו כבר פה יכול להיות שהשירות יותר טוב בהתחלה ואז מתדרדר, או שאולי הבחורה התחלפה כבר?

הרחף בת גלים

20

הייתי ב 19 לחודש באיזור חיפה , ראיתי את הדיווח המעניין הזה ,ואמרתי לעצמי שנשמע שווה הצצה ..
התקשרתי למספר שמסתיים ב9614 מופיעה כאן באתר בסביבות 14:00.. ענתה בחורה ישראלית , אמרה איזור חיפה בת 19 יפה סקסית והאם מתאים לי לבוא, עניתי בחיוב וקיבלתי כתובת , היה מאד קל ונוח לקבוע בשעה הזאת .
כמה דקות הייתי שם ( חיפשתי את הכתובת המדוייקת שעה בגלל המספור הזוגי והכל שם אי זוגי ) ללא הצלחה רבה , התקשרתי שוב ושאלתי איפה זה כי אני שם , נתנה הנחיות לאן להגיע , לעלות קומה והבחורה תפתח .
הגעתי ונפתחה הדלת , ראיתי בחורה שהייתי מסתובב אחריה עם הראש והעיניים בחוץ ( יופי אוקרייני כנראה שקשה לראות בארץ )
ירוקת עיניים , גבוהה כמו שאני אוהב , צבוע לבלונד , בהירה ,גוף שזוף עם חזה לא קטן ולא פיצי , שמכסה אותו שמלה לבנה סקסית ומחייכת מולי , אחרי שעיכלתי , נכנסתי ..
אמרה משהו כיוונה אותי לחדר , שאלה אם צריך מקלחת , אמרתי לא אני אחרי ( באנגלית ) וחיכתה .. עברו ידיים שני כתומים חדשים . הלכה וחזרה להתפשט מולי , ואי ואו ואי איזה מבנה גוף יפה ומושך אותי נורא , התקרבתי אליה ניסתי להיצמד ולנשק את הגוף שלה כדי להתחרמן ולשחרר לחץ ללא התנגדות מצידה , יש לה עור חלק מחרמן ונעים למגע, שאלתי בנוגע לנשיקות , אמרה שמעדיפה ללא ,הרחתי קצת סיגריות ואני גם מעדיף בלי עם עובדות אז המשכתי לנשך בגוף וסימנה לי לעבור למיטה ,שאלתי לגילה ושמה ענתה יוליה צעירה ,עברנו למיטה הלבישה חליפה התחילה במציצה שאלה אחרי כמה דקות סקס? , עניתי עוד מציצה , המשיכה ללא בעיה , מציצה בינונית ( עדיפה על הרבה אחרות ) מסתכלת לעיניים מדי פעם ומדהים לראות אותה משתדלת ועושה עוד . אחרי זה שאלה איזה תנוחה בא לך ,החזקתי אותה ושמתי בדוגי , הרטיבה את האיזור על גל סיכה , ונתתי לה להכניס אותו והתחלתי לזין ( ניסיתי להחזיק כמה שיותר ) כי היא ממש הטעם שלי ומאד חירמן אותי היופי שלה והכימיה בנינו וגם נתנה קונטרה ממש חזקה , אז הפכתי אותה על הגב כדי לא לצאת דביל ולגמור תוך שתי דקות ולהנות ממנה קצת .. תוך כדי שאני מעליה וקצת מנסה לתקשר איתה מילמלה משהו ברוסית ואמרה שהיא לא מבינה ואפשר לדבר איתה רוסית , המשכתי בשפה היותר משותפת תוך כדי אמרה שלא חזק ולהיות יותר עדין ,הזזתי אותה ושניתי תנוחות ונשיקות בגוף שלה ללא התנגדות , ושוב הפכתי אותה לדוגי ומרוב הקונטרות שלה הפסקתי והיא התחילה לזין אותי ואני מחזיק לה את הציצים ומתגרה איתם (לא אוהבת שנוגעים לה למטה ) איך שהפסיקה המשכתי לזין עד שרציתי לגמור עליה , השפריץ לה קצת על הרגל והתעצבנה קצת שלא דיברתי איתה על זה לפני , עניתי שהיא לא יודעת לדבר חוץ מרוסית (החזרתי לה חח ) .
פיטפטנו עוד קצת אמרה שהיא מרוסיה ( נראה לי יופי אוקרייני דווקא ) ניסיתי לשאול כמה זמן היא נשארת וכו ולנסות עם גוגל טרנסלית כך שלא הבינה ואמרה שלא כלכך מבינה מה הכוונה שלי והלכה בינתיים להתקלח והביאה לי מגבונים ,חזרה מהמקלחת ופתאום ענתה לי כמעט על הכל באנגלית (כנראה מישהו הסביר לה מה שאלתי) שיכול להיות שהיא עוברת למרכז ואהבה את הארץ ואלי רוצה להישאר כאן (כנראה הפרנסה מספקת מהחרמנים הלא פוסקים והקושי לבנות יפות). חבל שאיני דובר את השפה להישאר איתה בקשר למפגשים יותר ארוכים .
הזמינה אותי לבקר אותה שוב ונשיקת שפתיים לפרידה .
לסיכום שמרו עליה , ומקווה שתמשיך להיות הרבה זמן כאן או לפחות תישמר הרמה של המראה האירופאי הזה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”