כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 3 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

22
הצעה פרקטית לבעלי האתר הזה:

1. להעביר את האתר לשרתים בחו"ל.
2. לקדם בגוגל את הביטויים "פורום סקס" ודומיו למדריך שיסביר לציבור הרחב איך ניתן לעקוף את החסימה לאתרי סקס שלב אחרי שלב, זה הרי מותר.

ושהמירב מיכאליות יאכלו חצץ.

23
[QUOTE=booman]ואם יעשו אותו את האתר אותו הדבר רק COM וישימו אותו על שרת בחו"ל אז איך אפשר יהיה למנוע את השימוש באתר? אז האתר יהיה אתר לא ישראלי. אני לא משפטן אבל זו סוגיה מעניינת.[/QUOTE]
אתה לא מבין. לא רק מורידים אתרים אלא גם חוסמים גישה מישראל לאתרים מחו"ל. מצד שני קל לעקוף את זה עם שרת פרוקסי ודפדפן תור.

24
אני לצערי פסימי. בארהב ה FBI סגר אתרים מרכזיים כמו backpage ו redbook והתחילפים שקמו להם עלובים. ברור שימצאו פתרונות אינטרנטיים חלופיים לפרסום בעיקר בגזרת אתרים לשירותי עיסוי ואתרי הכרויות אבל זה לא יהיה אותו דבר. לצערי קיימת בארץ קואליציה חזקה של מפלגות דתיות ופמניסטיות שכולם מתיישרים לפי הקו שלהם בכנסת. ובסופו של יום תזכרו את השם "איילת שקד" - שרת משפטים דורסנית שמגיעה ממפלגה שאחת ממטרות העל שלה היא להנהיג בישראל משטר דתי-תורני. אז נכון שיש גם את הצד הפמיניסטי רדיקלי שמקדם את הנושא אבל ישראל אף פעם לא תהיה שבדיה. אירן או טורקיה דוקא יש לנו סיכוי להיות. בעצם אנחנו כבר בדרך לשם.

28

1. אני לא
מציע להתגאות או להתבייש! מין לצערי מעורר רגשות מאוד עמוקים אצל חלק מהאנשים, במיוחד במדינות שמרניות, אבל אני מציע להתייחס לזה בשוויון נפש. במדינות שבהן
הזנות היא חוקית מתייחסים למין, מין בתשלום, ועירום בשווין נפש. למשל בגרמניה
ושוויץ יש סאונות משותפות בעירום, ובחופי ספרד העירום מקובל. תראו גם סרטים
ומאגזינים משם ותבינו. הגברים שם גם הנשואים מקבלים שירות אצל עובדות מין, והנשים
לא נלחמות בזה. התגובה שלך היא תגובה רגשית לנושא, וכתוצאה מכן מערבבת נושאים
שאינם קשורים או מוכחים. כך למשל אנשים מקשרים זנות למחלות מין, למרות שזה מאוד נדיר, גם מניסיוני האישי וגם של אחרים. אחרי יותר מעשרות מפגשים לא קיבלתי
שום מחלה, וזה המצב גם עם כל החברים שלי. הקטע של מחלות מין גובל בדמיונות, איפה
הנתונים? מה הסיכוי לקבל מחלת מין במפגש מיני מוגן? לידיעתכם הסיכוי לחלות במחלת הסרטן
במהלך החיים קרוב ל-40%. הקטע של ההתמכרות זה גם אגדה ללא נתונים, אני הולך למשל
פעם פעמיים בחודש, וגם החברים שלי שהולכים יותר עדיין מבזבזים יותר על מסעדות טובות
ובילויים. יש אולי מכורים אבל הם מיעוט. אני מכיר הרבה חברים שרכבו על אופנועים בזבזו
מאות אלפי שקלים, ולפחות פעם אחת נפצעו קשה, אבל אופנועים לא מעורר כזאת תגובה
רגשית.

לגבי נשים שלא מוכנות שהגבר ייהנה מהצד ונלחמו בזנות, כבר באנגליה בשנת 1880 היו
תנועות כאילו, זה משהו שתמיד
היה, אבל עכשיו מקבל תפנית בגלל החקיקה, מכל מקום
רבים מחבריי הנשואים מקבלת את הסכמת האישה בשתיקה, ויש כאילו אפילו שעושים חילופי
זוגות. ברור שאם כל הגברים בישראל (בניגוד למדינות ליבראליות) ייחשבו שרק דעת האישה
קובעת ושמבחינת האישה זה עילה לגירושין אז תהיה בעיה.

אני אסכם ואומר שאתה מתייחס לנושא בצורה רגשית עם דברים שלא תמיד מוכחים (קשה
לי לדמיין מישהו בשוויץ בה גרתי תקופה קצרה מדבר ככה - תזכירו לי לכתוב מדריך לשוויץ). גם אם נניח שהיית צודק (וחסרים
נתונים להוכחה), אז כל אדם לעצמו צריך להחליט מה הסיכון שהוא מוכן לקחת. מכל מקום, מאחר שהרגש מדבר פה, שום עובדות לא ישכנעו אותך או את הפמיניסטיות, אז
בוא נסכם שאנחנו לא מסכימים. Embarrassed

2. בלי
קשר לסעיף הראשון, הפחד של הגברים הישראלים לדבר על הנושא, הוביל אותנו למצב הזה. ממדינה
שהיו בה סרטי פורנו ישראליים, סדרות עם עירום, והמון מועדוני חשפנות ועיסוי, עברנו
למצב של המלחמה הכי קשה במערב, כולל סירוב כניסה דרקוני של בחורות צעירות ממזרח
אירופה – גם אם הן לא קשורות לזנות, סגירת טוטאלית של רוב המכונים, חסימת אתרים כמו בסין ואיראן, והפללת הלקוח.
כל מה שצריך לעשות זה לא לפחד לדבר. ברור שלא עם כל אחד, אבל להתחיל עם
בנות ובנים שאתם סומכים עליהם. חיוך

[QUOTE=אוהב אנאלי 34]לב זהב , סלח לי אבל הדברים שרשמת הם מהטיפשיים והזויים ביותר שיצאמלי לשמוע או לקרוא . או שאתה חי בהכחשה, או שאתה לא מאמין בעצמך לדברים שרשמת .
להיות גאה בללכת לזונות ?? לחטוף מחלות מין ?? לסכן את כל העתיד הכלכלי שלך בהתמכרות לזונות ??
התמכרות לזונות זה דבר שצריך להתבייש בו, וטוב שכך .
איזה בחורה נורמלית תרצה גבר שהולך לזונות ? אולי בעולם הדימיוני שיצרת לעצמך...
גברים שהולכים לזונות מסתירים את זה , וימשיכו להסתיר את זה . בגלל זה יש פה פורום דיסקרטי . נראה לך באמת שמישהו פה רוצה שיזהו אותו ??

באמת שדברי הבל כאלה לא שמעתי ממזמן...חבל שאתה מעביר מסרים כאלו לעשרות אלפי קוראים, ואולי גם מכורים חדשים שלא יודעים איזה מחיר כבד משלמים על התמכרות לזונות .

גם אני נגד הפמניסטיות , וחושב שהן מונעות משנאת גברים, ולא מדאגה אמיתית לאותן בחורות...וכמובן שיש לט מעט זונות שעושות הרבה כסף בזנות ואף אחד לא מכריח אותן...אבל מפה ועד לדברים שרשמת יש מרחק עצום .

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

30
[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=booman]מצד שני קל לעקוף את זה עם שרת פרוקסי ודפדפן תור.[/QUOTE]
יש כאן אנשים עם קילומטראז' של כמעט 1000 הודעות (לא חשוב שמות) שלא מסוגלים לשים לינק, אז אתה מצפה שידעו לעבוד עם פרוקסי/ת'ור? צחוק
וד"א, אתה לא באמת רוצה להתחבר לת'ור ישירות מתוך הבית/סלולרי שלך. שרתי הביניים של ת'ור ידועים וכל ip שמדבר איתם נכנס למעקב אוטומטי אצל הרשויות הרלוונטיות. לכן אתה צריך לעשות את זה דרך פרוקסי בכל מקרה.
מצב כזה בפועל זה גזר דין מוות לפורום.
הדרך היחידה להתמודד עם רגולציה שכזאת ועדיין לשמור על רלוונטיות למרבית המשתמשים היא לעבור לפלטפורמה אינטרנטית שרוכבת על תשתית לגיטימית אחרת. רצוי מחוץ לגבולות הדפדפן. אבל זה משהו שלא ייתן כמובן שום רווח לבעלי הפורום ולכן אין מה להרחיב בנושא, לפחות לא כאן.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”