כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 7 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

64

מדהימה! פשוט מדהימה! הכי טובה שהיה לי עד כה!

הבחורה יפהפייה, גוף מושלם, ישבן מתוק שזופה בטוב טעם, עם פס שיזוף
מגרה. התמונות לא עושות איתה חסד. פנים מתוקות פשוט לנשנש אותם מתוקה אמיתית. חזה
בינוני יפה ורך ופטמות יפות. צעירה אך עם זאת מבינה עיניין. (היו כמה ביקורות הזויות עליה - רק צריך להבין שהיא
אנושית ולא קומיקס... היא בן אדם אמיתי לא פוטושופ) אבל הכי חשוב זה השירות.
הבחורה כמו חברה, מתנשקת מעולה. פשוט מעולה ולא מפסיקה ללטף ולנשנש.

היא גם נקייה מאוד ומתקלחת בין הסשנים. אני ברור שאחזור. לא שווה לי
לבקר מישהי אחרת כל עוד היא בארץ. תישאר חודש או חודשיים.

חבל
שאני לא ריצ'רד גיר...

לרה סקסית חושנית בת ים

65
במילה אחת ואוווווווווווווו
קבעתי לשעה 21:00 חיכתה למטה , נראית כבת השכן.
הכל כבר נאמר ויאמר לזכותה שהרוויחה זאת בכבוד.
נראית בת 24
לרדת לה ושהיא תגמור מזה אותי זה מחרמן בטירוף.. 3 גמירות מצדה .
גמירה אחת שלי בדוגי כמובן איך אפשר לפספס ..
30 דק על השעון התמורה הכי טובה למחיר הזה מזה שניםםםםם
תיהיה כאן בחודשיים הקרובים ובהחלט אחזור.

לרה סקסית חושנית בת ים

68
מזה ואווווו? ואווו זה לא מילה.....
אני אוהב להיות הלקוח הראשון על הבוקר אז קבעתי איתנ יום ליפני ל8 וחצי בבוקר מה אומר ומה אדבר אם הייתי יכול הייתי נותן לה תעודת אזרחות.
הגברת לא עזבה לי את חבריקו לשניה כמעט עשת נמק היית החוויה הכי מטורפת שהיית לי. מריחה יותר מידי טוב למטה ואני לא יורד לבחורות עובדות אבל היה ריח כ"כ טוב למטה וטעים להפליא, מה גם שהיא גמרה מזה זה בכלל הטריף אותי.
בקיצור הגברת שרותית מאוד נשארת בארץ עד אוגוסט ביקשתי שתשמור את המס שלי למקרה שתחזור שוב לארץ ( לכו תדעו עוד כמה זמן יחזיק מעמד הפורום הזה בגלל איילת שקד).
חברים יקרים זיינו ותהנו ניתן לגמור בפה מנשקת בפה עם לשון.
ו.... זיינו ואימצו

לרה סקסית חושנית בת ים

70
נתחיל מהשורה התחתונה: אחד הזיונים הכי פושרים שהיו לי אי פעם. ועכשיו אני נזכר שעוד אחד מהזיונים הפושרים היה גם הוא לאחר המלצתו של לומברוזו - עם ליסה מהאחיות כריסטינה וליסה במלונית החירבה - בימים שעשיתי את צעדיי הראשונים בפורום (החבר נאני, לתשומת ליבך).
קבעתי עם לרה לשעה מסוימת, אך בהגיע השעה היא לא ענתה. ייבשה אותי רבע שעה, ואז כיוונה לכתובת שממול זאת שהיא מוסרת. היא לא יצאה לקבל את פניי, אלא השקיפה מחלון דירתה, ואני לא יודע מה יותר גרוע: היא לא יכלה לראות את הכניסה לדירה ואיזה ברנש שפשוט עמד שם ועישן להנאתו.
הבניין הוא ברמת שיכונים בדיקטטורה קומוניסטית, וגם הדירה עצמה לא משהו אבל די גדולה ומרווחת. לרה פתחה לי לבושה בבייבי דול שרמז על חזה פצפון. היא שידרה מעט קור וחוסר ניסיון, אך לאור הדיווחים החיוביים ותשובותיה החיוביות (מתנשקת, צורכת חלבונים) - היה לי די ברור מההתחלה שאשאר. עזרה גם ההפתעה מהמראה שלה: מהתמונות אפשר לטעות ולחשוב שהיא בת 30 פלוס, אבל היא טוענת שבת 25 וכך היא אכן נראית.
ביקשה שאתפשט מבלי להזכיר כסף, ורק לאחר שהתפשטתי כבקשתה ולפני שנוצר כל מגע - דרשה.
כפי שכבר נאמר, לרה מתנשקת מוזר (וגם היה לה טעם כזה). בניגוד לרמז, יש לה דווקא חזה טבעי בינוני-גדול. בכללי היא מאוד הזכירה לי את ליזה ע"ה. לפחות מבחינת מראה...
עברנו למציצה, וכאן הגיעה ההפתעה: אין גמירה בפה! היא אמרה שכן, וטכנית יש, אבל ברגע שסיפקתי את קרם החלבונים - היא פשוט קפאה על קצה השרביט (למרות שניסיתי בעדינות לגרום לה לרדת לעומק העניין). משל למה הדבר דומה? ל"מתנשקת ללא לשון". מאכזב ביותר. לאחר מכן היא הציעה לי להתקלח, ובזמן שנכנסתי היא עברה לסלון והתיישבה לעשן.
חזרנו לסיבוב נוסף (לא הציעה עיסוי): היא נשארה די יבשה למרות ניסיונות שלי לענג אותה. בשלב מסוים הלבישה על הזין קונדום (סוג ז) ועברנו לפמפום קצר שהסתיים בקול ענות חלושה.
לסיכום: אולי פשוט לא היה בינינו חיבור, והיא דווקא נראית טוב, אבל כבר בהתחלה היא שידרה קרירות ולא זרמה. יש לה יופי טבעי, לא של זונה, וכך היא גם התנהגה.
גזר הדין: התאכזבתי
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”