כ קארין - ישראלית צעירה, כוסית ברג - דף 3 - סקס אדיר

קארין - ישראלית צעירה, כוסית ברג

22
סליק ריק, אני חדש גם פה, אני מאוד מעריך את הדיווחים שלך, לדעתי אתה אלוף, לפחות בשבילי.
עם זאת יש לי מספר מילים לומר לך שאני מקווה שתיקח ברוח טובה יען כי אתה וותיק ממני ואני רק מציין את מה שהפריע לי בתגובתך.

1. איזה סיבה יש לך לא לחלק מספר בעצם? הבחורה נותנת שירות, אלא אם כן אתה מחזיק אותה כקבועה, למה לא לחלק? תזכר בימים שהתחלת בפורום, האם אתה לא ביקשת מספרים? יש פה אנשים שנותנים מספרים ללא תמורה, לדעתי הם דוגמא לאיך שזה צריך להתנהל.

2. בבקשה ממך, ההודעה האחרונה שלך מלבינה פני חבר ברבים, הייתי שמח אם היית נמנע מזה.

תודה וכל הכבוד על הדיווחים שלך.

23
למרות שלא אהבתי את התגובה, אגיב וזאת מכיוון שאתה חדש ולא מבין את הלך הרוח פה.
הפורום הוא פלטפורמה לשיתוף (זו מילת המפתח פה) של רשמים בין החברים - המלצות ואזהרות. ללא שיתוף חברים יפלו על ימין ועל שמאל מחד, ומאידך לא יידעו היכן המומלצות נמצאות.
שיתוף בהגדרה הוא דו כיווני - אין שיתוף אם מישהו רק לוקח ולא נותן. מקרים של חברים שפרקי זמן ארוכים (למשל - שנים!!!) שלא מדווחים ורק מבקשים, הם מקרים של פרזיטיות בהגדרה.
אני מבקש לשרש התנהגות זאת, ולכן התחלתי להתנות את המספר בדיווחים/תרומה לקהילה. אגב מבחינה סטטיסטית מי שמבקש ממני בפרטי מקבל תמיד (ופינקתי עשרות אם לא מאות חברים), אבל על מקרים של פרזיטיות אני לא אעבור בשתיקה. חברים חדשים אני גם מפנק, מתוך תקווה שגם הם ידווחו ויתרמו בחזרה. אם אני רואה שזה לא קורה, הם לא יקבלו ממני כלום בעתיד.

ולגופו של עניין - אין כאן הלבנת פני החבר. החבר ההוא חוצפן, ביקש בפרטי ונדחה (כאמור- 4 הודעות ב8 שנים, ללא דיווחים. באמת נראה לך שהוא לא דגם 8 שנים??? ברור שהוא דגם אבל או שלא היה בזין שלו לדווח או ששמר לעצמו את ההצלחות. לשון אחר - זה פרזיט זה).
אחרי שנדחה פנה לכולי עלמא כדי לנסות לעקוף ולקבל המספר. הוא החצוף, לא אני.

24
גם אליי רדיוהד פנה.
בעבר פנה אליי חבר חדש, וביקש את המספר של דירה מסוימת שנחשבת אקסקלוסיבית. לא יודע אם עוד פועלת או מתפרסמת, דירה שמאוד קשה להגיע לביקור בה עם מחירים גבוהים. מכיון שפרסמתי הודעת נעדרת בפורום זונות נעדרות, הוא פנה אליי - ואמר שבתמורה ישיג לי את הנעדרת.
אז הפכתי עולמות בשבילו. פניתי לחברים ותיקים אחרים, קיבלתי את המספר וכל מיני קודים כדי לעבור את הסלקציה, ונתתי לחבר החדש את המידע.
ומאז הוא נעדר.
והרי לכם הסיבה בקצרה למה חברים עם הודעה וחצי לא מקבלים מספרים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”