2. המדריך שלי עם סרטון, אפילו אחותי ששונאת מחשבים הצליחה לשנות. נתתי בשביל הבדיקה לאחותי לשנות והיא הצליחה, תנסה שוב.
[QUOTE=לקסר]
באמת יכול להיות שזה הסוף... כבר אמרתי בעבר שאני לא אופטימי בניגוד להרגלי כמו שכתבתי בשרשור הזה:
ואחזור בקצרה על הדברים: הפמיניסטיות המפגרות הן לא יותר מחבורת צעקניות קיקיונית הכוללת מספר חברות זעום - שעומד ביחס הפוך לרעש הגדול שהן מייצרות - והן חסרות כל השפעה ממשית למרות הרעש שהן מייצרות. אבל!!! ברגע שמפלגת הבית היהודי עתירת הכוח וההשפעה נכנסה לעניין ידעתי שפה אנחנו בבעיה רצינית כי מה לעשות - הדוסים האלה הרבה יותר חזקים ומשפיעים מהפמינסטיות. גם מספרם גבוה בהרבה ממספר הצעקניות המפגרות. לא נכנס לסיבות שהביאו לאיחוד הכוחות ההזוי הזה, רק מתייחס לתוצאה - הפעם זה הולך להיות הרבה יותר רציני וישים. הפמינסטיות לבדן מנסות כבר עשור להעביר חוקים נגד הזנות ולא מצליחות... רק כשהדוסים נכנסו לעניין הכל התחיל לזוז... לא אוהב להגיד "אמרתי לכם" אבל באמת ובתמים שראיתי את זה בא...
עם הקנסות המטומטמים שרוצים להטיל עלינו עוד אפשר להתמודד(לא מאמין שהמשטרה ישימו שוטר מתחת לכל דירה פרטית. אין להם כוח אדם וגם בלי החוק המפגר הזה הם לא עומדים בעומס). נניח להגיד שבאנו ל"מסז' רפואי"/שקר כלשהו במקרה שנתפסים בדירה פרטית. אבל עם החסימה זה בעייתי מאוד וסביר להניח שזה יחסל את המקום הזה שאנוכי כ"כ אוהב ולפרקים אפילו שימש לי סוג של בית שני, גם אם יש דרכים לעקוף חסימה(אשמח להסבר בפרטי לדרך כזו כי לא ממש הצלחתי ליישם את מה שכתבו החברים LevZahav ו-massagintor).
בנוסף - אם זה עדיין רלוונטי - אנוכי יותר מאשמח להצטרף לאחת מקבוצות הווטסאפ/טלגרם המחתרתיות שקיימות כאן. אנא לעדכן אותי בפרטי אם הן עדיין פעילות.
כמו שכתבו לפניי - בלי מצטרפים חדשים המקום ינבול וימות לאיטו. אכן גזר דין מוות. רק שאלה למנהלי הפורום: אני מניח שעקפתם את זה משפטית בכך שאתם מציינים בכל מקום שהאתר לא מרמז על מתן שירותי מין. אני לא משפטן אבל מנחש שלפי הניסוחים כבר כיסיתם משפטית וחוקית את האתר. אז איזו עילה תהיה לבית המשפט לסגור אותו?
[/QUOTE]