כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 8 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

71
כמו שבנצי אמר, אסור לשתף פה וזה מנוגד לתקנון, ובכל מקרה גם אם אדם מספר לחברו על שירות מין בכל פלטפורמה תקשורתית, זה לא נחשב סרסרות ע"פ החוק. מאחר שאנחנו החברים בפורום לא מרוויחים מעבודתן של עובדות המין (להפך אנחנו משלמים והרבה) אין פה סרסור.

[QUOTE=חלב_אריות]

[QUOTE=LevZahav]בוא לא נקשור את הסוסים לפני העגלה, הפורום עדיין לא נסגר, ואין שום עילה אמיתית חוקית לסגור אותו. [/QUOTE]

אנשים משתפים כאן טלפונים ולינקים של זונות. זה דה-פקטו סרסור בזנות, והכל באישור בעלי האתר. זו עילה ממשית לסגירת האתר.
נסיונות התממות לא יעזרו כאן. הפורום הוא פלטפורמה של פרסום בזנות, חד משמעית.

די להתבכיין ולאנוס את המציאות. כולנו מבינים למטרת מה התכנסו כאן, היה ברור שיום הסגירה יגיע בקרוב.
נתראה בגלגול הבא.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

72
לא מתכוון להתווכח עם כל מי שעלול להיפגע, בין אם זה אמיתי ובין אם לא. ע"פ התגובה שלך, למרות שאני חי בישראל ולא בכוכב אחר, אנחנו מגיעים כנראה ממקום אחר וצריך לכבר האחד את השני. לי ברור שאם חלקנו לא נפחד יהיה שינוי.
אני כן מכיר הרבה שמדברים ולא קרה להם כלום. תראו כמה הגיבו בפייסבוק עם פנים גלויות כולל אני ואפילו דודה אחת שלי. אני מדגיש שלא אמרתי לכל אחד לדבר עם כל אדם שהוא מכיר, אלא רק אם מי שהוא חושב שאפשר. מכל מקום ברור שאני ואתה מגיעים ממקום שונה. אצלי במשפחה סקס היה תמיד נושא שמדברים עליו...קריצה יש לי גם חברים כאילו. לא כולם, אבל חלקם.

[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=LevZahav]הבושה והפחד של הגברים בישראל מאפשרים מתקפה ללא גבולות.
ברור להיות שחלקנו לא יכולים לדבר עם כולם על זה, אבל כל שיחה יכולה לעזור, אסור להתחבא. הרי אחיך/אחותך/הוריך לא ילשינו לאשתך?
אבל גם אם אתה או אחרים מרגישים מכל סיבה שהיא שאתה לא יכולים לדבר על הצורך הבסיסי במין, זה ברור ומקובל Embarrassed. אין צורך להגיב על זה בכלל. תן לאחרים כן לדבר, השמיים לא יפלו ויש הרבה אנשים שלא ייפגעו אם ידברו. בהרבה מקרים החשש הזה מוגזם לדעתי. אפשר לעשות שינוי. Beer

[QUOTE=סליק ריק]גבר - יש פה אחוז לא מבוטל של נשואים וכאלו במשרות בכירות ו/או תפקידים שלפי הקונבנציות החברתיות לא יכולים להתפש כצרכני מין. אתה יכול ללהג עד מחר על בושה ורצון לפתיחות, המציאות קצת שונה עבור חלק לא קטן מהחברים פה...[/QUOTE]
[/QUOTE]

לא יודע על איזה פלנטה אתה חי אבל אם אני אתחיל לדבר עם הורי, אחי, אחותי, גיסי, דודי וכד' על סקס בגלוי התגובה תהיה הלם וזעזוע... ואם אדבר בעבודה על סקס יש מצב שאחטוף תלונה במשטרה על הטרדה מינית .אבל בטח כיף על הכוכב שאתה חי בו.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

73
1. יש חוק בישראל, למעשה תיקון לחוק – איסור פרסום מודעות המציעות שירותי זנות - משנת 2010.
"המפרסם פרסום על מתן שירות של מעשה זנות, דינו – מאסר שלוש שנים" - קל להבין שכל מי ששיתף לינק של פרסומת בסקס אדיר, הפנה לזונה בממבה, שיתף טלפון וכו, עבר על התיקון לחוק.
2. הודעות פרטיות באתר הן חלק בלתי נפרד מהאתר ובאחריות בעלי האתר. בדיוק כמו טוקבקים באתרים אחרים. אתה חושב שאם אתר היה מאפשר לפדופילים להחליף תמונות של ילדים בהודעות פרטיות, תירוץ ה-"זה היה בהודעות פרטיות" היה עומד לזכות בעלי האתר?

כפי שאמרתי, די להיתתמות. הכל ברור כשמש, ונגד החוק לעילא ולעילא. זה אמנם לצערינו, אך אין להתבכיין ולהתפלא.
הפלטפורמה תיוולד מחדש בגלגול אחר. זה הכל.

74
חד וחלק, אתה טועה. לגבי פרסום של שירותי מין מבגירים, האיסור רק על מי שמרוויח כלכלית מהפרסום. זה שונה לחלוטין מפדופיליה שאסורה על כל צורותיה.

[QUOTE=חלב_אריות]1. יש חוק בישראל, למעשה תיקון לחוק – איסור פרסום מודעות המציעות שירותי זנות - משנת 2010.
"המפרסם פרסום על מתן שירות של מעשה זנות, דינו – מאסר שלוש שנים" - קל להבין שכל מי ששיתף לינק של פרסומת בסקס אדיר, הפנה לזונה בממבה, שיתף טלפון וכו, עבר על התיקון לחוק.
2. הודעות פרטיות באתר הן חלק בלתי נפרד מהאתר ובאחריות בעלי האתר. בדיוק כמו טוקבקים באתרים אחרים. אתה חושב שאם אתר היה מאפשר לפדופילים להחליף תמונות של ילדים בהודעות פרטיות, תירוץ ה-"זה היה בהודעות פרטיות" היה עומד לזכות בעלי האתר?

כפי שאמרתי, די להיתתמות. הכל ברור כשמש, ונגד החוק לעילא ולעילא. זה אמנם לצערינו, אך אין להתבכיין ולהתפלא.
הפלטפורמה תיוולד מחדש בגלגול אחר. זה הכל.
[/QUOTE]

75
לשון החוק:

איסור פרסום בדבר שירותי זנות של בגיר [תיקון: תשנ״ח־2, תשע״א־2]
205ג. (א) המפרסם פרסום בדבר מתן שירותי זנות, כשנותן השירות אינו קטין, דינו – מאסר שלוש שנים או קנס כאמור בסעיף 61(א)(4), ואם נעברה העבירה על ידי תאגיד – כפל הקנס האמור.

* הקנס ב-61(א)(4) הוא עד כ-226,000 ש"ח

76
[QUOTE=LevZahav]חד וחלק, אתה טועה. לגבי פרסום של שירותי מין מבגירים, האיסור רק על מי שמרוויח כלכלית מהפרסום.
[/QUOTE]
למה להגיב אם אתה לא יודע??
הנה, קרא את לשון החוק לפני שאתה פולט עוד שטויות - http://todaango.org.il/wp-content/uploads/2014/02/h.pdf
האיסור הוא על פרסום נטו. אין שום תלות ברווח או עסקת חליפין.

77
נכון להיום מדובר על איסור אך רק על פרסום של מודעות המציעות שירותי זנות. אם אני בפורום או בכל מקום אחר מדווח על מפגש עם שכנה שלי תמורת תשלום עד היום זה לא נחשב כפרסום מודעה המציעה שירותי זנות. מה שיהפוך את זה אולי לפרסום מודעה, זה הרווח הכלכלי אם ישנו. גם אם הפרקליטות אמרה שהיא החליטה בפעם הראשונה להתייחס לדיווחים ללא מטרת רווח כאל פרסום, זה שינוי לעומת כוונת המחוקק המקורית, וזה שינוי משמעותי לעומת המקובל עד היום. יש לזה הרבה השפעות והתנגשויות עם חוקי יסוד, וזה דבר שלא קיים בשום מקום בעולם המערבי למיטב ידיעתי.

כמובן שהם יכולים להגיד שמנהל האתר מרוויח מהפרסום באתר, ואז זה קל לחסום.

79
החוק ברור. הקשר היחיד לרווח כלכלי הוא כפל הקנס כאמור. זה שלא ירדפו כל אחד שמדווח לא אומר שהמדווח לא עובר עבירה ע"פ לשון החוק. וזה ככה בהרבה עבירות אחרות (למשל בעבירות סמים, מעדיפים למקד את המאמצים מול הספקים הגדולים מאשר מול הדילרים השכונתיים שלא לדבר על משתמשי הקצה - הצרכנים). אין כאן התנגשות עם חוקי יסוד (כולל חוק יסוד: חופש העיסוק, אם לזה רמזת).
אם אתה מדווח על מפגש עם שכנה שלך תמורת תשלום זה בדיוק פרסום בדבר מתן שירותי זנות. גם אם עשית את זה מבלי לקבל על כך דבר.
מכל מקום, כפי שאמרתי, הפרקליטות לא תקצה משאבים בשביל דגי רקק, אלא תלך על הראש של התאגידים, משיקולי עלות-תועלת, ובכלל זה נכלל גם הפורום, ועל כך הדיון.

80
אכן אני שוטה הכפר, אתה מוזמן לקרוא את כל 700+ ההודעות והמדריכים הגרועים שלי כדי להשתכנע בכך קריצה, אני חושב שהוויכוח מיצה את עצמו. אפילו שם התיקון לחוק, מעיד על כוונת המחוקק המקורית: איסור פרסום מודעות המציעות שירותי זנות.

הכוונה המקורית, והאכיפה עד היום התייחסו אך רק למודעות המציעות שירותי מין ולא לדיווחים על החוויה כמקבל שירותי מין.
מכל מקום במשפט, יש מעבר לחוק היבש, גם הלכה ופרשנות שבחלקה נקבעת ע"י שופטים ונורמות ציבוריות, נראה אם יש שינוי. זה לא בלתי סביר שיהיה שינוי, אבל זה שינוי.

טוב חברים, יש מזג אוויר מצוין לתקופה! וטחנתי הרבה יותר מידי הודעות היום יחסית למשהו שעליי כמעט לא ישפיע. אני הולך לשחק כדורגל עם חברים. תהנו מהחיים בזיונים או בכל דרך אחרת. Star

[QUOTE=חלב_אריות]וואו. עורך דין, אתה לא.
סייג לחכמה שתיקה.
[/QUOTE]

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”