כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 13 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

121
[QUOTE=חלב_אריות]בנצ'י, מה יהיה איתך? אם הפרוגרסיביים הם נגד זנות, מה עמדת השמרנים בדיוק? בעד זנות???
ואיילת שקד מהי? פרוגרסיבית??
אני מבין שאתה בעד מסורת ודת, נגד חילוניות וליברליות, ובאותו הזמן לא יודע איך ליישב את העובדה שאתה הולך לזונות, אבל בחייאת, שחרר אותנו מהסלטות הלוגיות הביזאריות שאתה מבצע. זה מביך.
הצבעת ליכוד והבית היהודי? הנה גמלו לך בחוק שמרני.
[/QUOTE]

אני ליברל קלאסי, בעד חופש הפרט. זה הליכוד המקורי, של בגין. אין שום סתירה לוגית. מעולם לא הצבעתי למפלגה דתית. אני גם בעד מדיניות תקיפה מול הערבים וחושב שאם השמאל יעלה לשלטון כל יומיים יתפוצץ אוטובוס בתל אביב .אני מתעב את השמאל של ימנו ,הפרוגרסיבי. השמרנים מהסוג הדתי נגד זנות, אבל נגד הפללה ,הם רואים בזה חולשת אנוש ,אין אפוטרופוס לעריות ובכל מקרה מאשימים את האשה לא פחות מאשר את הגבר ולא מאמינים בקורבנות הפמיניסטית. מי שעשה סלט במודע או שלא כדי להגחיך אותי זה אתה .מה שעשית זה נקרא להפוך את השני לאיש קש. תקליד בגוגל.

122
[QUOTE=לקסר]

כמו שאני רואה את זה עכשיו - הדבר היחיד בטווח המיידי שימנע את חסימת הפורום זה עו"ד כריש(שאנוכי מקווה שיש לבעלי האתר/פורום) שבקיא ברזי החוק ויטחן את הבקשה הזאת לחתיכות. אם יש עו"דים כבדים וממולחים שמצליחים לחלץ רוצחים/עבריינים בכירים וכ'ו משנים ארוכות בכלא אין סיבה שלא יהיה עו"ד תותח שיעיף קיבינימאט את הפרקליטות עם הבקשה ההזויה שלהם.

כבר כתבתי קודם שבעלי האתר כיסו את עצמם משפטית בכך שמציינים בכל פינה שאין מדובר בפירסום שירותי מין. השאלה אם הם מחזיקים משפטן מומחה שידע לשחק על זה ולמנוע את חסימת הפורום... כולי תקווה שכן.

[/QUOTE]

הפורום גמור - אין שום סיכוי שיישאר באוויר - הוא עובר בצורה ברורה וללא עוררין על התיקון לחוק האוסר פרסום זנות.
זה היה ברור לאורך כל זמן הפעילות שלו, ותוחלת חייו היתה מוגבלת החל מהרגע שפרקליטות החלה לפעול כנגד אתרים שמפרסמים זנות.
יש כאן כל מיני בורים, תמימים, חיים בסרט וגיבורי מקלדת שאולי חושבים אחרת, אבל בדיוק לכן הם בורים, תמימים, חיים בסרט וגיבורי מקלדת.

123
נמאסת בנצי. יומיים אתה מנצל את הפורום לפוליטיקה ליכודניקית מגעילה וכמו בכל נושא מאשים את השמאל והתקשורת כאילו הליכוד לא מנהל את המדינה כבר 40 שנה. איילת שקד היא שרת משפטים ממפלגה שרוצה להקים פה מדינה הלכה יהודית נוסח אירן. הלוואי והמשטרה תעשה את הפשיטה הראשונה שלה על זונות בשבוע של הליכודיאדה באילת.

124
הליכוד והאחים היהודים זה הינו הך (האחים היהודים הם סה"כ סניף של הליכוד בהתנחלויות). נגד עירום באמנות. נגד מצעדי להט"בים ("מיניים"). אתמול גם קיבלנו את עמדתם על רשימת שינדלר (בגלל סצנת סקס רחמנא לצלן) ועל דיסני (ביטויי אהבה שלא לפי דרך התורה שר"י). מה חשבת שתהיה עמדתם בנושא זה?

125
[QUOTE=הלקוח]
נמאסת בנצי. יומיים אתה מנצל את הפורום לפוליטיקה ליכודניקית מגעילה וכמו בכל נושא מאשים את השמאל והתקשורת כאילו הליכוד לא מנהל את המדינה כבר 40 שנה. איילת שקד היא שרת משפטים ממפלגה שרוצה להקים פה מדינה הלכה יהודית נוסח אירן. הלוואי והמשטרה תעשה את הפשיטה הראשונה שלה על זונות בשבוע של הליכודיאדה באילת.
[/QUOTE]
תצביע מר"ץ. בטוח שתקבל ליגליזציה מלאה של הזנות כמו בגרמניה :-)

126
[QUOTE=massaginator]

הליכוד והאחים היהודים זה הינו הך (האחים היהודים הם סה"כ סניף של הליכוד בהתנחלויות). נגד עירום באמנות. נגד מצעדי להט"בים ("מיניים"). אתמול גם קיבלנו את עמדתם על רשימת שינדלר (בגלל סצנת סקס רחמנא לצלן) ועל דיסני (ביטויי אהבה שלא לפי דרך התורה שר"י). מה חשבת שתהיה עמדתם בנושא זה?

[/QUOTE]

אז אתה אומר שמר"ץ היא המפלגה שבעד זנות, פורנו, אורגיות, בעד עירום. אח שלי, תצביע למיכל רוזין, יהיה לך ממש טוב. הכל ילך לפי הראש שלך.

127
לא, אני אומר שיש ויכוח פנימי ב-"שמאל" לגבי הרבה דברים, כולל זה.
למשל:
https://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA/
(ואי אפשר לחשוד ב-"מקומית" שאינו מן ה-"שמאל")
לא מסוג הויכוחים שהפדופילים מהמפלגה שלך שציורים של ילדה בת 9 מעמידים להם יכולים לנהל. בינתיים אתה זה שהצבעת לאייתולות וקיבלת את מה שמגיע לך. על אמת. לא בתיאוריה

128
[QUOTE=massaginator]
לא, אני אומר שיש ויכוח פנימי ב-"שמאל" לגבי הרבה דברים, כולל זה.
למשל:
https://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA/
(ואי אפשר לחשוד ב-"מקומית" שאינו מן ה-"שמאל")
לא מסוג הויכוחים שהפדופילים מהמפלגה שלך שציורים של ילדה בת 9 מעמידים להם יכולים לנהל. בינתיים אתה זה שהצבעת לאייתולות וקיבלת את מה שמגיע לך. על אמת. לא בתיאוריה

[/QUOTE]

חחחח אתה יודע מה זה איש קש ???? כי אני הצבעתי לליכוד ואני חילוני. ואם אתה חושב שהדיווח הזה באתר השמאלני מוכיח משהו אתה טועה .99% מהשמאל הוא פרוגרסיבי פמיניסטי.... תתמודד עם המציאות במקום להמציא עולם דמיוני.

מוסי רז ממר"ץ אמר היום שקנס 1,500 ש"ח הוא מאד נמוך....

איש קש (כשל לוגי)
קפיצה לניווטקפיצה לחיפוש
איש קש או דחליל (לשון הפועל, קישוש או דיחלול) היא שיטה רטורית הנוגעת להגחכה של טענה מסוימת, על ידי הצגתה באופן לא מדויק עד כדי שתיראה עבור אחרים כלא אמינה בעליל. מתוקף כך, טיעון איש קש מוצלח, מציג את עמדת היריב כחלשה או מגוחכת ואף בכוחו להסיט דיון למחוזות לא רלוונטיים[1]. במערכות לוגיות מסוימות, ובפרט בלוגיקה פורמלית, שיטה זו אף משקפת כשל לוגי שכן היא פוגעת ברצף הלוגי כביכול של דיון מסוים.

המונח נגזר מ"איש קש", בובה בדמות אדם, לרוב ממולאת בקש, המשמשת בדרך-כלל להפחדת ציפורים, כמטרה במטווח, מטרת הסחה, וכדומה. באופן דומה, "איש קש" הוא גם כינוי בתחומי המשפט והכלכלה למי שמשמש דמות שבחזית, בהסוואה לאדם החשוב יותר הנותר ברקע, למשל ברכישה של חברה.

דוגמאות
טיעונים העושים שימוש באיש קש נפוצים מאוד, משום שהם מאפשרים לטוען להתגבר בקלות יחסית על קושי מהותי בטיעונו. ישנן מספר טכניקות נפוצות של הצבת אנשי קש:

הצגת רק חלק מטיעון היריב (לרוב החלק החלש בו), הפרכתו והעמדת פנים שכל הטיעון של היריב הופרך. לדוגמה:
לאה: ישנן עדויות רבות לכך שהארץ היא כדור, בכלל זה תמונות שצולמו מהחלל החיצון, והיוונים הקדמונים אף הצליחו, על ידי מדידת זווית השמש בקווי רוחב שונים, לחשב את קוטרו.
גד: היוונים הקדמונים טעו לא מעט פעמים. למה שנסמוך עליהם?
הצגת טיעון היריב בצורה מוחלשת, הפרכתו והצגת הטיעון ככזה שהופרך. לדוגמה:
לאה: יש עיקרון פיזיקלי הקובע שמידת אי-הסדר במערכת סגורה לחלוטין איננה יכולה לקטון.
גד: נו, אז זה עיקרון שגוי. רק היום סידרתי את החדר.
הצגת טיעון היריב באופן מעוות, הפרכת הגרסה המעוותת והעמדת פנים שעמדתו של היריב אכן הופרכה. לדוגמה:
לאה: הביצה קדמה לתרנגולת משום שדינוזאורים הטילו ביצים עוד הרבה לפני שהיו תרנגולות בעולם.
גד: מה, דינוזאורים הטילו ביצי תרנגולת? זה מגוחך!
שימוש במילת "הדק" מסוימת בטקסט של הטוען שכנגד, כדי להתמודד עם טיעון אחר, חלש יותר. לדוגמה:
יעקב: אני רוצה שתורידי את הזבל.
לאה: עוד רגע. אני אוריד את הזבל כמו תמיד כשאסיים לקרוא את העיתון, ואתה יודע את זה.
יעקב: אז את רוצה להגיד לי שאני יודע אבל רק מעמיד פנים? אני מתרוצץ כל היום עם הבית והילדים, ואת חוזרת מהעבודה ומתיישבת לך כמו מלכה וטוענת שאני צבוע?
מציאת יריב המגן על העמדה בצורה חלשה והצגתו כמגן העיקרי של העמדה, הפרכת הטיעונים והעמדת פנים שכל טיעון לפי עמדה זו הופרך. לדוגמה:
לאה: ישנן ראיות רבות לכך שהארץ סובבת סביב השמש.
גד: כן, שמעתי את שמעון מסביר ש"שמש" בגימטריה זה פעמיים "ארץ" ולכן היא במרכז. אבל הוא טעה בחשבון, אז התאוריה שלך נפלה.
הגזמה אבסורדית של טענות היריב. לדוגמה:
לאה: נותנים לילדים יותר מדי שיעורי בית.
גד: אז את רוצה שלא יתנו להם שום שיעורים?
המצאת אישיות בדיונית עם פעולות או אמונות הזוכות לביקורת, והעמדת פנים שהאיש מייצג את הקבוצה שאליה שייך הטוען שמנגד. לדוגמה:
לאה: ישנן ראיות רבות לכך שהארץ סובבת סביב השמש.
גד: שמעתי על הכת הזו הטוענת שכל הדברים סובבים סביב אל השמש הנצחי, אבל לא ידעתי שגם את נמנית עם אנשיה.
מציאת (או המצאת) אישיות שנחשבת (לפחות בעיני הטוען) כמייצגת את הטענה וחזרה בה (לפחות לפי הטוען). לדוגמה:
לאה: כדור הארץ הוא כדור.
גד: לוציוס, אחד התלמידים המפורסמים ביותר של ארטוסתנס, אמר לפני מותו שכל חייו האמין שכדור הארץ כדורי, ועכשיו הוא הבין שהוא טעה והוא למעשה בצורת קובייה.
ראו גם
עקרון החסד
הערות שוליים

129
אתה רציני שאתה שופך כאן הגדרות של כמה דפים ב-copy-paste? ועוד בלי להבין אותן? על לינק שמעת?
טיעון "איש קש" היה אם הייתי מערער על האמינות שלך בגלל איזה משהו שולי ולא רלוונטי לעצם הדיון שטעית בו. זה לא המצב. העובדה היא שאת הסחורה המבאישה שהבאת עלינו ביחד עם האלקטורט שלך אנחנו אוכלים עכשיו. לא ב-92-95 ולא ב-99-2001. עכשיו. במשמרת של החברים שלך. וכמו שאמרתי מקודם, אין שום הבדל בין "הליכוד" לבין הסניף המתנחלי שלו.
(הקומיסרית שאוסרת על עירום באמנות היא אגב לא מהסניף)
על הפרלמנטרים כבר דיברתי כאן אז לא ברור מה רלוונטית התוספת שלך על מוסי רז שאמר איזה משהו (אבל בפועל לא עשה דבר). ואיזה כיף לך שמינו אותך, ירום הודך, לקבוע מהו 99% מה-"שמאל"...

130
עזוב, massaginator,
מדובר כאן בטמבלול פולט ספינים, שאפילו לא מבין את משמעות המלים שהוא פולט.
זה אגב בנצי, טיעון אד הומינם. מה שאתה בטעות קראת לו איש קש.
למרות שכטיעון אד הומינם הוא לא רע, כי הוא נכון.
המדינה הולכת לשיט בגלל אהבלים חסרי חשיבה ביקורתית עצמאית כמו בנצי8.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”