כ 1500 שח קנס מינהלתי למי שהולך לזונה - דף 2 - סקס אדיר

1500 שח קנס מינהלתי למי שהולך לזונה

11
[QUOTE=הלקוח]
[QUOTE=בנצי8]
אני בכלל חבר ליכוד ומצביע ליכוד. ומה לעשות שככל שחופש הפרט של הלקוח וחופש העיסוק של הזונה חשובים לי, יותר חשוב לי שיתנהלו נכון מול ביד חזקה מול הערבים ושלא ישחטו את כולנו.[/QUOTE]

סבבה לגמרי אבל אל תתבכיין כמיטב המסורת של הליכוד והימין שהשמאל והתקושרת אשמים. נכון שתומכות בחוק גם פמיניסטיות קיצוניות מהשמאל אבל מי שמנהל את המדינה זה הליכוד ומי שמעביר את החוק זו הקואליציה. חוק שהקואליציה לא רוצה שיעבור לא עובר.
[/QUOTE]

תפסיק לערבב פוליטיקה יש מספיק פורומים לזה

12
בנצי איזה בטחון בדיוק יש לך עם הליכוד
הממשלה הכי ימנית שהיתה וכל הזמן מטפטפים מעזה, שורפים שדות של חקלאים מטפטפים גם בצפון פשוט לא מדווחים על זה בחדשות .. שר הבטחון אמר שכשהוא יהיה שר בטחון לאיסמעיל הניה יש 48 שעות להחזיר את החיילים או שהוא מת .. אנחנו עדין סופרים.. לדעתי כבר עברו שנתיים לפחות מאז האמירה הזו ..
אני חושב שצריך לשרוף היקף של קילומטר בעזה על כל שדה של חקלאי שנשרף שלא תתייג אותי כשמאלני או משהו אבל הממשלה היענו קיצונית הזו רק מראה למחבלים שאין להם ממה לפחד כי אנחנו רק מאיימים
מחבלים מכבדים רק כוח ואנחנו אולי חזקים אבל מפחדים להשתמש .. אם ביבי היה פוליטיקאי כזה טוב הוא אולי היה מצליח לגייס יותר תמיכה בעולם בשביל מהלכים משמעותיים יותר אבל הם רק אוהבים להגיד שכל מי שלא הם הוא בוגד

16
[QUOTE=סטלן חרמן]מה קשור , על דוח תנועה מודיעים לאישה ? אותו דבר . וגם צריך עוד לתפוס . אולי ככה יסגרו מכונים בתחנה מרכזית אבל דירות עם בחורה או ליווי לך תיתפוס[/QUOTE]

מצטער לאכזב אותך אבל מיכל רוזין אמרה היום ברדיו שהדו"ח לא ימסר ביד אלא ישלח בדואר לבית העבריין כעבור כמה ימים במיוחד כדי שיהיה חשש שהאשה תראה.

17
[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=סטלן חרמן]מה קשור , על דוח תנועה מודיעים לאישה ? אותו דבר . וגם צריך עוד לתפוס . אולי ככה יסגרו מכונים בתחנה מרכזית אבל דירות עם בחורה או ליווי לך תיתפוס[/QUOTE]

מצטער לאכזב אותך אבל מיכל רוזין אמרה היום ברדיו שהדו"ח לא ימסר ביד אלא ישלח בדואר לבית העבריין כעבור כמה ימים במיוחד כדי שיהיה חשש שהאשה תראה.
[/QUOTE]

באמת מוריד את החשק
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”