כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 14 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

131
[QUOTE=massaginator]
לא, אני אומר שיש ויכוח פנימי ב-"שמאל" לגבי הרבה דברים, כולל זה.
למשל:
https://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA/
(ואי אפשר לחשוד ב-"מקומית" שאינו מן ה-"שמאל")
לא מסוג הויכוחים שהפדופילים מהמפלגה שלך שציורים של ילדה בת 9 מעמידים להם יכולים לנהל. בינתיים אתה זה שהצבעת לאייתולות וקיבלת את מה שמגיע לך. על אמת. לא בתיאוריה

[/QUOTE]

מצאת מאמר אחד מאתר שמאלני שגם רק מדווח לא תומך בהפגנת החשפניות וזה מספיק בשבילך לשכוח 1,0,000 מאמרים של שמאלנים פמיניסטים בעד הפללת הלקוחות. לא שאני שמח מתמיכה מסוימת שיש בחוק הזה בימין ,אבל להפיל את זה על הימין זה מגוחך.

132
[QUOTE=חלב_אריות]עזוב, massaginator,
מדובר כאן בטמבלול פולט ספינים, שאפילו לא מבין את משמעות המלים שהוא פולט.
זה אגב בנצי, טיעון אד הומינם. מה שאתה בטעות קראת לו איש קש.
למרות שכטיעון אד הומינם הוא לא רע, כי הוא נכון.
המדינה הולכת לשיט בגלל אהבלים חסרי חשיבה ביקורתית עצמאית כמו בנצי8.
[/QUOTE]

כן .המדינה לא הלכה לטמיון כשהשמאל עשה את הסכם אוסלו, רק 1,200 אזרחים נרצחו בפיגועים באוטובוסים. היה כיף.

135
נסתרות הם דרכי האל.
אני אדם אופטימי ומאמין שהכל לטובה.
איכשהו לא יודע איך אבל יצא מזה משהו טוב
כי אני יודע שאנחנו לא אנשים רעים אנחנו אנשים טובים שבאים לעשות טוב.
תיהיו סבלנים שמחים ואופטימים תמשיכו לשמוח לאהוב ולזיין גם זונות
ותיראו שבסוף הכל לטובה.
תעשה טוב תרגיש טוב

136
אני מוכרח לציין שזה ויכוח מטופש שלא יוסיף דבר. הסצינה תעבור לשוליים כמו שקורא בשוודיה, שם יש סצנה עצומה של ליווי ותמיכה. אף אחד לא יקבל קנס, המשטרה לא תוכל להוכיח דבר. בסופו של דבר ידפקו העניים, אולי שוטר יעבור ויראה מישהו מזיין מישהי במכונית או פשיטה על בית זונות. הפרטיות יחגגו, תהיה עלייה עצומה בליווי כמו בסקנדינביה. רבים פה יעברו לקבוצות וואטס אפ, השיירה תעבור זונות יישארו והכלבות ינבחו. מי שיש פרוטה בכיסו יחגוג, רבים יעזבו ויהיה שפע. העניים, הנכים ידפקו כל סצינת הדירות הדיסקרטיות תהרס. כולכם פחדנים כמוני, אבירי מקלדת וחסרי מעש . יהיה שלום פורום יקר, עד שתהפוך לקבוצת טלגרם אהבתי אותך מאוד.

137

אתם סתם עושים סיפור מכלום
יש הרבה תחליפים

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

140
[QUOTE=איצטגנין]

נשים תמיד מנצחות את הגברים.
כל התרבות שלנו (מונוגמיה) - מבוססת על נצחון רוחן של הנשים.
הגברים הם סמרטוטים שאינם יודעים להילחם על זכויותיהם, שבויים שבי נצחי על ידי הזין שלהם, שברוב המקרים 'חושב' במקומם...
הזנות תמשיך להיות חוקית (כפי שהיא עכשיו) - אבל המזיינים ייענשו.
זהו, אמנם, חוק ללא תוחלת חיים, אבל הוא מסמל עוד שלב במאבק הממושך של נשים נגד גברים, בו הן יוצאות וידן על העליונה שוב ושוב.

[/QUOTE]

אתה צודק!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”