כ פראג דיווח חי - סקס אדיר

פראג דיווח חי

1
הי חברה אתמול חזרתי מפראג , ואני רוצה לעשות קצת סדר עקב הפוסטים האחרונים שפורסמו כאן על פראג.

קודם
כל פראג עיר מדהימה ויפיפיה חבל"ז , מאד נוחה לתיירים תחבורה ציבורית
מעולה וזולה מאד - לא צריך מוניות אפילו לא משדה התעופה , יש אוטובוס
ורכבת למרכז העיר , ובתור העיר חשמליות עם כרטיס חד פעמי ליום שלם ומאד קל
להתמצא.

טוב באנו לזיין ולא לזיין תשכל קריצה --- כל המחירים בפוסט זה במטבע צכי CZK
סאונה קלאב כניסה 2500 לא משנה באיזה שעה ביום או בלילה .
אפשר
לצאת ולהיכנס כמה שרוצים ב 24 שעות תמורת 100 , הייתי בשעות הצהריים היה
דיי ריק בנות ככה ככה מצאתי רומניה אחת חמודה האקט עצמו בתוך חדר עם גומחות
כאלו שרק וילון דק מפריד בינהם ובין השכנים .
חזרתי בלילה היו בערך אותם 15-20 בנות מכל הסוגים והמינים , חלקן עירומות וחלקן חשופות חזה בלבד , לא אהבתי שהן מתנפלות עליך ישר בשאלות מאיפה מאיפה ? (לא רציתי לייצג רע את ישראל ), בקיצור זה כן חוויה אבל לא מה שציפיתי כל בחורה זה 1600 לחצי שעה ואפשר לשלב גם 2 בחורות באקט או שעה ב 2200 .

יצאתי מהסאונה תפס אותי איזה בחור והציע לי מקום באותו הרחוב (יש שם גם את מועדון הקברט ועוד כמה ), דירה עם כמה בנות למרות שאמרו לי להיזהר מברנשים שם הייתי קצת שיכור זרמתי איתו הכניסה אותי לדירה שהיו שם שני פצצות ! , נכנסתי עם ילדונת אחת 1500 לאקט של חצי שעה , בחורה ספרדיה (למרות שטוענות שהיא צכית למרות שלא מדברת מילה), קלטתי שהיא ספרדיה פצצה היה תענוג זרמה עם הכול דירה שקטה ודיסקרטית היה מצויין - יש גם אופציות כאלו צחוק.

showparK כניסה 350 ליום יש מגוון עצום - תמונות אמיתיות בעמדת המחשבים בכניסה לבאר , מחיר 1500 ל20דקות 2000 לחצי שעה מן הסתם בלילה יש יותר תנועה , עם החשמליות ניתן להגיע לכל המקומות דיי במהירות אפילו בלילה (למרות של כל הקווים עובדים) - תשמעו סיפור , מצאתי איזה ילדונת פצצה בלונדינית אמרתי לי שאני מדרום אפריקה , היא לא הבינה איך זה שאני לא שחור כמה שלא הסברתי לה שיש שם חצי לבנים היא פשוט לא קלטה מה זה , אהבלה , התברר לי שהיא בכלל תורכיה (למעט שטענה שהיא צכית אבל שומעת שירים בתורכית ) , כל האקט קיללתי את ארדואן והיא צחקה צחוק.

יש גם סצנה של דירות פרטיות כמו sexno1.cz ו adlutop.cz אין תמונות אמיתיות צריך לתאם מראש איזה בחורה אתה רוצה 1500 -2000 לשעה בדירות דיסקרטיות מאד נקיות (דומה קצת לארץ )

פרטים נוספים בהמשך

פראג דיווח חי

3
נכון 1 ש"ח = CZK6
וקצת יותר .

כמו כן חברה תעשו לעצמכם טובה תזהרו מאד מצאנגים בחול , הם רמאים ברמות
ללכת אך ורק לצאנג שרשום בכניסה no commision ולשאול מראש !! ולהתווכח כמה תקבלו מראש עבור ההחלפה שלכם .
לא למסור כסף עד אשר בטוחים שתקבלו מחיר טוב !!!

ולעזאזל לא לעשות צאנג בשדה תעופה אם אתם לא חיים , או מקסימום במינימום כסף האפשרי תמיד עדיפים צאנגים במרכז העיר.

פראג דיווח חי

4

באת לי בטוב עם האשכול הזה.

אני מתכנן לנסוע אולי לשם בנובמבר, אמרו לי שזה תחילת של החורף ואז אחותי אמרה לי שממש קר שם, מה נכון?

ולפי הchange התבלבלתי, נגיד 2000 שלהם זה 330 ש"ח? (2000/6 כאילו?)

מה עדיף, להגיע לשם עם יורו או דולרים?

אם אני לא מוצא מישהו שיבוא איתי, שווה לנוסע לבד? אסתדר שם? מדברים אנכלית רוב האנשים??

תודה מראש על העזרה :)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”