כ איניה תל אביב - סקס אדיר

איניה תל אביב

4
צודק. בסוף הגיבה.

אז ביקרתי את הילדה. הייתה מאוד ריספונסיבית באנגלית. קבענו וכך היה, ללא מריחות ועיכובים.
מקבלת בדירה בצפון הישן ברחוב פנימי ליד מרכז בזל (למי שצריך, יש שם חניון של אחוזת החוף).
פתחה את הדלת הילדה מהתמונות.
אני יכול להבין איך איפור מקצועי, תאורן שיודע את העבודה, צלם וותיק ואמן דיגיטל רציני יכולים לייצר תמונות כאלה, אבל יש טיפה פער.
הבחורה ממש מיניאטורית. 1.55. על גבול האנורקסיה (אבל לא באופן מוגזם כמו "פולינה מהכתום" למשל). ממש צעירה. פנים של ילדה. גוף של ילדה.
על אף האנגלית השוטפת בהתכתבות, גיליתי להפתעתי שהיא לא יודעת מילה באנגלית. מצאתי את עצמי מנסה לנחש למה היא מתכוונת. מילמלה משהו על חברה שלה. לא הצלחתי להבין אם דיברתי איתה (דרך מילון) או עם חברה שלה. או שהיא ניסתה להגיד שהדירה של חברה שלה (באמת דירה גדולה ועוד באיזור הזה, לא סביר שהיא שוכרת אותה בעצמה). מכל מקום, המשכתי. מסלול מקוצר.
הגישה לי מגבת נקיה. הנחתי את שני האלתרמנים על השולחן בסלון ונכנסתי למקלחת מפנקת קצרצרה.
יצאתי אליה לחדר השינה. נשארה בבגדיה ונתנה לי להפשיט אותה תוך כדי התמזמזות עדינה. יש לה פה יחסית קטן.
נגלו לעיניי שני עופריה המדהימים. הגודל המושלם. הפרופורציה המושלמת. הצורה המושלמת. פטמות קצת כהות. הגישה לי אותן לנשיקה.
המשכתי במלאכת הקילוף. עוד הפתעה: הבחורה לא מגלחת. השאירה משולש מכובד. הרבה זמן לא ראיתי כזה דבר צחוק ועוד הערה בנושא: יש לה שיער גוף כהה. אני לא מדבר על עיראקית עם שיערות ליד הציפורניים בכפות הידיים, אבל קשה לפספס את זה (בבטן למשל). מכל מקום זרמתי.
במצב מאוזן תוך כדי התמזמזות היא הגישה שוב את עופריה לנשיקה (נראה שממש אוהבת את זה) והלבישה בהתגנבות את החליפה (בקושי שמתי לב לזה, זה הרגיש כאילו היא סתם נוגעת). לא שאלתי לגבי זה (התאים לי באותו רגע, תיכף הסבר). לאחר מכן ירדה דרומה. יש לה עוד מה ללמוד שם. אולי עם הכוונה וכו' זה יהיה אחרת. (ההסבר:) במצבי זה היה נוח כך שלא הייתי צריך להתאמץ להתאפק כבר בשלב זה. אבל זה לריג'קטים.
עלתה לרכיבה (מבלי לשים שמן). מאוד צרה. מאוד שובבה.
לאחר זמן מה היה תורי. נשכבה על גבה ואני איתה. העופרים עומדים. תוך כדי, מלא נשיקות. מאוד קל להביא אותה לשיא ואי אפשר לפספס את זה כשזה קורה. התאפקתי עוד קצת. נשכבה על בטנה ואני איתה. ישבן קטנטן. כמו מקודם, וסיימנו.
מכל הנ"ל התרשמתי שהיא חסרת ניסיון ולא מקצועית בעליל. GFE בקטע בתולי.
בסוף היא נשארה קצת במיטה עם ראשה על הכרית, מרוצה מעצמה. מוכנה לשינה.
התארגנתי למקלחת קצרה. לפתע הצטרפה אלי. היה נחמד.
תוך כדי התארגנות היא הביאה את הטלפון שלה והתחלנו לדבר דרכו בתרגומים. אני באנגלית, היא ברוסית. מצאתי את עצמי מנהל איתה ככה שיחה על המונדיאל ועל כדורגל וכו'. מסתבר ששיחקה בעצמה בקבוצה.
יצא לי 30 דקות נטו ועוד רבע שעה זמן פציעות. נפרדנו בנשיקה.
נשארת כאן לעוד חודשיים וחצי.

איניה תל אביב

7
אסכם את החוויה - אפשר לוותר
כל מה שכתב massaginator צפה בגלילה למטהנכון
אבל ..... זהו
אני יכול להוסיף אין נשיקות, לא צורכת חלבון ... מציצה בלי
המון מגבלות ... ועוד במחיר 400 600
בקיצור - לוותר

איניה תל אביב

9
שלום לכולם !
הרבה זמן שלא הבאתי דיווח על נערות .. אבל אני תמיד איתכם וצופה מהצד חברים )
איינה מהלבן (מספר מסתיים ב2293) שולחת תמונות מגרות .. שיער שחור , רזה , חזה בינוני עומד בול לטעמי .. ככל הנראה המראה שלה הוא אסייתי . השם שלה תואם וכנראה שגם מגיעה אליינו מאחת המדינות הצמודות לרוסיה עם אוכלוסיה שתואמת את המראה שלה . קזחסטן או אוזבקיסטן ..

אני לא דגמתי אותה מסיבה אחת פשוטה .. וזה המחיר המופרז שבזמן האחרון אנחנו רואים יותר ויותר ..
500 לחצי שעה
700 לשעה ..
התפריט ששולחת הוא סטנדרטי ..

ואני שוב שואל את עצמי , מה נסגר ?? מה נראה להם שהם באות לפה ממדינה שהמשכורות שם נעות בין 500-1000 דולר ודורשות כאן מחיר לא שפויי ??? מה אנחנו פראיירים ?? מה יש לה כוס מצופה בזהב??

לייבש לייבש ושוב לייבש .
כשהזין עומד השכל בתחת !
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”