כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 19 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

181
ולא אני לא מיעעוט לא מחובר למדינה
אני ישראל ויהודי וציוני גאה
גבר נורמטיבי ששירת בצבא ושירת את המדינה בתשלום ובהתנדבות
ושאוהב לזיין וסתם להתפנק במסאגים והפיפ שואו ולפעמים מועדוני חשפנות...
בלי עבר פלילי ובלי שבחיים הטרדתי בחורה או הצקתי לה, עובדת בתשלום או כל בחורה...
ועכשיו גורמים לנו להרגיש כמו פושעים..ומביישים אותנו ואת עשרות אלפי הבנות שבתחום..
מי שמכם להתערב במעשה בין גבר ואישה בגירים
???

לפני חודש או חודשיים התפרסמו שתי הונאות ענק בשוק ההון בישראל
חברות ברוקרים קיקיוניות הונו סוחרים ומשקיעים וגנבו אשכרה את הכספים שלהם
חלק לא נעצרו עד הרגע וממשיכים לחגוג. אחרים במעצר בית.
גנבים אמיתיים וגדולים לא מטופלים
והמשטרה תשחית זמנה בשטויות הללו?ראש ממשלה ואישתו חשודים בשחיתות ולאיש לא אכפת

אז לכו תזדיינו כל הרשויות וחסרות השכל של הכנסת
לא תצליחו למגר את הזנות ולא תפגעו בנו

וממשיך לשמור את בוקי נאה ב103
בנושא זה

182
קמה מתחרה לורד לי.... ענת יורובסקי מדבר החליטה גם להכנס לעסק המשגשג של להתפרנס מלצטט ( בתחושת גועל צדקני פמיניסטי ) אותנו כאן....
http://www.davar1.co.il/131980/?utm_source=fb&utm_medium=131980&utm_campaign=d1

הפללת הלקוח
באים לזנאים צרכני הזנות מגיבים לחוק: "נכון לעכשיו אף אחד לא מגן עלינו שמה בכנסת". השינויים ביחס הפוליטי והחברתי לזנות לא פסחו על ה"צרכנים" | קריאה בפורומים המועדים לסגירה, רגע אחרי פרסום תזכיר החוק, מגלה שה"לקוחות" חוששים לעתידם | "יש פה אחוז לא מבוטל של נשואים וכאלו במשרות בכירות שלפי הקונבנציות החברתיות לא יכולים להיתפש כצרכני מין" מאת ענת יורובסקי עדכון אחרון: 14.06.2018, 6:13

183
אני מתבייש שאתה מתבייש.
כל המדינה לא שווה בגלל חוק הזנות?
במה אתה מתבייש.בדמוקרטיה? בחיילי צהל? בדור העתיד?
הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון.בגלל שהחוק הוא לא לרוחך?
תלמד להתמודד עם המציאות החדשה בדרכים חוקיות.
אסור לנו להתנהג בניגוד לחוק.אחרת נהפוך למדינת עולם שלישי.
החכמה לדעת את החוק ולמצוא אלטרנטיבות חוקיות.
אני לא אצטרף לעליהום שאתם עושים נגד מירב מיכאלי ודומותיה..
אני אחפש דרכים חוקיות לצרוך מין אם בעזרה או בכל צורה אחרת שהיא חוקית.
ואם אסור מבחינת החוק לדווח על נשים אז אני אפסיק.
יןם טוב לכם
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

184
"פתאום, דבר מפתיע קורה. חרמן123 פונה אל חבריו ושואל: "שאלה מסקרנות… אתם חושבים עכשיו כשהזנות לא תהיה חוקית העובדים הזרים וכל העברייני מין ואפילו אנשים רגילים יתחילו להשתגע מחוסר מין ונשמע על יותר מקרי אונס בחדשות?" בנצי8 מגיב לו, ועונה תשובה שכאילו נלקחה היישר מקורס מבוא לפמיניזם: "ממש לא. זה מיתוס שקושר בין חוסר במין לאונס. מי שלא יהיה לו והוא נורמטיבי ושולט בעצמו ויודע להבחין בין טוב לרע לא יאנוס כי הוא יודע שזה לא מוסרי ולא רוצה להכנס לכלא. מי שלא יודע להבחין בין טוב לרע ואין לו שליטה עצמית יאנוס גם אם הזנות חוקית". תשובה שהיתה יכולה להכתב בידי פמיניסטיות רבות וטובות, והנה מופיעה ממש כאן – בלב המאפליה של "זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית". מה יענה בנצי8 למי שיטענו כי הזנות עצמה היא אונס?"
-----------------------

ולא, גב' יורובסקי, סקס בתשלום אינו אונס. זו קונסטרוקציה אורוולינית כמקובל אצל הפרוגרסיבים, הבניית השפה שמטרתה להפוך את דבריהם לאמת ללא צורך בדיון. שיטה טוטליטרית, כפייתית כמקובל בחוגים ה"פרוגרסיבים", קומוניסטים וכל השמאל הנאור בעיני עצמו.

את התשובה הזאת וההסבר לא אני צריך לתת אלא הבחורות שעובדות בזה בדעה צלולה, למשל מהעמוד WHEN SHE WORKS בפייסבוק. הן יגידו לכן שהן עובדות בזה במחשבה צלולה ,לא סובלות, לא נאנסות,לא עברו גילוי עריות בילדות ,לא בפוסט טראומה,זה הדרך שלהן להחלץ מגורל של קופאית הסופר, לא על סמים, השליטה בידיהן ומרוויחות 500 ש"ח עד 1,000 ש"ח בשעה (!!!) והן זועמות על הצדקניות המיתממות הפמיניסטיות שבאות להציל אותן ולמעשה לגזול מהן את האופציה התעסוקתית הטובה ביותר כלכלית שיש להן.
יושבות נשים מבוססות במגדל מגורים ברמת אביב ג' ומנהלות מלחמות עקרונית פילוסופיות על חשבון נשים במצוקה שלא באמת אכפת להן מהם. כל סיפור ה"שיקום" הוא עלה תאנה שבודאי לא יצליח. לפמיניסטיות לא באמת אכפת מחיי נשים אמיתיות ,בטח כבנות מעמדות מבוססות הנשים העניות לא מענינות אותן, רק הפרינציפים, כי החיים שלהן אישית דבש...הזונות שעובדות בדירות בכלל לא צריכות שיקום. מסכים שצריך להוציא מזה ולשקם זונות נרקומניות שעובדות ברחוב, בתחנה מרכזית, ברכבים .זה באמת אומללות, אבל לא נערת ליווי יוקרתית שהולכת לבתי מלון.

יכול לקרות חס וחלילה אונס בתוך עיסקת זנות כמו שלעצרנו קורים מקרי אונס אחרי הכרות בפאב, במועדון ריקודים וכד' אבל העיסקה של סקס תמורת כסף כשלעצמה אינה אונס. זה רק הכישרון המניפולטיבי של הפמיניסטיות כחלק מהערכת הגדולה יותר המרקסיסטית פרוגרסיבית למניפולציות במסגרת המלחמה המיתממת שלהן "לברוא עולם חדש וטוב יותר". כמו שאיכלת בשר אינה רצח ,הנוכחות הישראלית בשטחים אינה הכיבוש הנוראי בעולם ונטול הצדקה, החמאס אינה תנועה של צדיקים הומניסטים ופמיניסטים דגולים וכל יתר הפרודוקטים של תעשיית השקרים הנכלוליים הפרוגרסיבים.

"קרה דבר מפתיע" רק בעיניך ,שאת שטופת מח לחלוטין ועקב כך באמת מאמינה שהלקוחות הם חיות אדם, כשבמציאות רובם המכריע לא יעשה דבר שהבחורה לא הסכימה לו מראש, מתייחסים אליה בכבוד והאוירה בחדר רגועה ונינוחה והדבר שהם רוצים יותר מכל זה שהסקס ידמה סקס במערכת יחסים, מין אשליה כזאת לרגע של חברה.

186
[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=כוסמין]ואם אסור מבחינת החוק לדווח על נשים אז אני אפסיק.[/QUOTE] בגלל זה נמחק השירשור של דייט69? (בקשה שלך?)[/QUOTE]
אתה משייך לי המון....אבל אני חושב שהאדמין יכול לענות לך

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

187
[QUOTE=כוסמין]
[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=כוסמין]ואם אסור מבחינת החוק לדווח על נשים אז אני אפסיק.[/QUOTE] בגלל זה נמחק השירשור של דייט69? (בקשה שלך?)[/QUOTE]
אתה משייך לי המון....אבל אני חושב שהאדמין יכול לענות לך

[/QUOTE]
מסתבר שלא רק לי הוא מתעלק, כל מי שלא נראה לו הוא פשוט מוצץ לו את הדם.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

188
אגב, בשוודיה הייתה עלייה המקרי האונס לאחר האיסור. מומחים (פרט כמובן "למומחים" השוודיים) קושרים בין האיסור, לבין העלייה במקרי האונס. ההסבר הוא שהזמינות והניראות של שירותי המין ירדה. שוודים עם כסף מזמינים לבית, או חוצים את הגבול לדנמרק. חלק מסוים מאותם אנשים שאינם בעלי יכולת, וללא חלופות אחרות, אכן תוקף מינית. צרפתי פה את הגרף של שכיחות תקיפות מיניות באחוזים מכלל האוכלוסייה בשוודיה.

ניתן אולי להסביר חלק מהעלייה בהגירה (שקרתה גם בשאר אירופה ולא גרמה לכזאת עלייה), ואולי במודעות גדלה, אבל לא את הכל.

לעומת זאת במדינות בהן הזנות חוקית, ישנן פחות תקיפות מיניות. יש אפילו הבדל בין ערים שהן הזנות קיימת וזמינה לבין ערים שבהן אינה זמינה (גם אם החוק מאפשר).

חפשו בגוגל למשל את המחקר הבא:
Street Prostitution Zones and Crime

ברור שבניגוד לנו, אין להן יכולת לחשיבה ביקורתית, והן יבחרו לצטט מהפורום רק את מה שמתאים מראש לדעות שלהן. אין אף פמיניסטית שתחפש באמת מידע, אין להן שום יכולת כזאת. החשיבה שלהן מתאימה מאוד לאנשים דתיים, והדת שלהן פמיניזם ראדיקלי.

[QUOTE=בנצי8]

"פתאום, דבר מפתיע קורה. חרמן123 פונה אל חבריו ושואל: "שאלה מסקרנות… אתם חושבים עכשיו כשהזנות לא תהיה חוקית העובדים הזרים וכל העברייני מין ואפילו אנשים רגילים יתחילו להשתגע מחוסר מין ונשמע על יותר מקרי אונס בחדשות?" בנצי8 מגיב לו, ועונה תשובה שכאילו נלקחה היישר מקורס מבוא לפמיניזם: "ממש לא. זה מיתוס שקושר בין חוסר במין לאונס. מי שלא יהיה לו והוא נורמטיבי ושולט בעצמו ויודע להבחין בין טוב לרע לא יאנוס כי הוא יודע שזה לא מוסרי ולא רוצה להכנס לכלא. מי שלא יודע להבחין בין טוב לרע ואין לו שליטה עצמית יאנוס גם אם הזנות חוקית". תשובה שהיתה יכולה להכתב בידי פמיניסטיות רבות וטובות, והנה מופיעה ממש כאן – בלב המאפליה של "זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית". מה יענה בנצי8 למי שיטענו כי הזנות עצמה היא אונס?"
-----------------------

ולא, גב' יורובסקי, סקס בתשלום אינו אונס. זו קונסטרוקציה אורוולינית כמקובל אצל הפרוגרסיבים, הבניית השפה שמטרתה להפוך את דבריהם לאמת ללא צורך בדיון. שיטה טוטליטרית, כפייתית כמקובל בחוגים ה"פרוגרסיבים", קומוניסטים וכל השמאל הנאור בעיני עצמו.

את התשובה הזאת וההסבר לא אני צריך לתת אלא הבחורות שעובדות בזה בדעה צלולה, למשל מהעמוד WHEN SHE WORKS בפייסבוק. הן יגידו לכן שהן עובדות בזה במחשבה צלולה ,לא סובלות, לא נאנסות,לא עברו גילוי עריות בילדות ,לא בפוסט טראומה,זה הדרך שלהן להחלץ מגורל של קופאית הסופר, לא על סמים, השליטה בידיהן ומרוויחות 500 ש"ח עד 1,000 ש"ח בשעה (!!!) והן זועמות על הצדקניות המיתממות הפמיניסטיות שבאות להציל אותן ולמעשה לגזול מהן את האופציה התעסוקתית הטובה ביותר כלכלית שיש להן.
יושבות נשים מבוססות במגדל מגורים ברמת אביב ג' ומנהלות מלחמות עקרונית פילוסופיות על חשבון נשים במצוקה שלא באמת אכפת להן מהם. כל סיפור ה"שיקום" הוא עלה תאנה שבודאי לא יצליח. לפמיניסטיות לא באמת אכפת מחיי נשים אמיתיות ,בטח כבנות מעמדות מבוססות הנשים העניות לא מענינות אותן, רק הפרינציפים, כי החיים שלהן אישית דבש...הזונות שעובדות בדירות בכלל לא צריכות שיקום. מסכים שצריך להוציא מזה ולשקם זונות נרקומניות שעובדות ברחוב, בתחנה מרכזית, ברכבים .זה באמת אומללות, אבל לא נערת ליווי יוקרתית שהולכת לבתי מלון.

יכול לקרות חס וחלילה אונס בתוך עיסקת זנות כמו שלעצרנו קורים מקרי אונס אחרי הכרות בפאב, במועדון ריקודים וכד' אבל העיסקה של סקס תמורת כסף כשלעצמה אינה אונס. זה רק הכישרון המניפולטיבי של הפמיניסטיות כחלק מהערכת הגדולה יותר המרקסיסטית פרוגרסיבית למניפולציות במסגרת המלחמה המיתממת שלהן "לברוא עולם חדש וטוב יותר". כמו שאיכלת בשר אינה רצח ,הנוכחות הישראלית בשטחים אינה הכיבוש הנוראי בעולם ונטול הצדקה, החמאס אינה תנועה של צדיקים הומניסטים ופמיניסטים דגולים וכל יתר הפרודוקטים של תעשיית השקרים הנכלוליים הפרוגרסיבים.

"קרה דבר מפתיע" רק בעיניך ,שאת שטופת מח לחלוטין ועקב כך באמת מאמינה שהלקוחות הם חיות אדם, כשבמציאות רובם המכריע לא יעשה דבר שהבחורה לא הסכימה לו מראש, מתייחסים אליה בכבוד והאוירה בחדר רגועה ונינוחה והדבר שהם רוצים יותר מכל זה שהסקס ידמה סקס במערכת יחסים, מין אשליה כזאת לרגע של חברה.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

189
הקשר הסיבתי שנוי במחלוקת בכל מקרה זה טיעון שיש בו אי מוסריות, אפילו אם ניתן עובדתית להצביע על כל מיני קורולציות שאינן בהכרח קשר סיבתי... כל הקו הזה גם שגוי מוסרית וגם משחק לידי הפמיניסטיות .יש טיעון הרבה יותר טובים נגד ההפללה שזו טעות טקטית, גובל בטיפשות להעלות את זה כטיעון .למעשה את העבודה נגד החוק שעושות הבחורות שעובדות בזה, שום גבר לא יוכל לעשות.

190
לא העליתי את הנקודה הזאת כטיעון מוסרי, בעיקר רציתי להראות שהן בוחרות תמיד רק מה שמראש מתאים לדעות שלהן. קשה לי להאמין שפמיניסטית תספר לקוראיה שחוקרים כן קושרים בין חוסר זמינות של שירותי מין, לעלייה בתקיפות מיניות. הנקודה הכללית היא כזאת, כדי לקבל החלטות צריך לקבל מידע נכון ככל האפשר, מה שלא מתאפשר היום לרוב הציבור בישראל, כי התקשורת מוטה לחלוטין ומועלת בתפקידה.

[QUOTE=בנצי8]הקשר הסיבתי שנוי במחלוקת בכל מקרה זה טיעון שיש בו אי מוסריות, אפילו אם ניתן עובדתית להצביע על כל מיני קורולציות שאינן בהכרח קשר סיבתי... כל הקו הזה גם שגוי מוסרית וגם משחק לידי הפמיניסטיות .יש טיעון הרבה יותר טובים נגד ההפללה שזו טעות טקטית, גובל בטיפשות להעלות את זה כטיעון .למעשה את העבודה נגד החוק שעושות הבחורות שעובדות בזה, שום גבר לא יוכל לעשות.[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”