כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 22 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

212

הלקוחות יכולים לחיות בלי מין בתשלום. חלקם נשואים וזה רק בנוסף ( לא טוען שבגידה זה התנהגות נאותה) ,גם הרווקים בחלקם יכולים להשיג מין בהסכמה ללא תשלום,,צעירים, נאים , בעלי כישורים חברתיים גבוהים, במסיבות וכד', זקנים ונכים- לא.
גם מי שלא ישיג ,יכול תמיד לאונן מול סרט, לפנטז ולפרוק.אפשר גם לבזבז זמן פנוי על משחק כדורגל או סרט בקולנוע... זה לא אויר לנשימה, לא מים לשתיה ולא מזון. אפשר לחיות בלי ללכת לזונות. בפרופורציות של החיים, הצורך בפרנסה, בריאות לך ולכל בני המשפחה ,שלא נחלה ,לא נפגע בתאונה, שלא תהיה מלחמה ,שיהיה לנו פרנסה ,ענין הזנות הוא בולשיט קטן.

אבל חלק מהזונות, אם הלקוחות יעלמו, יקלעו ממש למצוקה כלכלית ,וצריך להיות נורא תמים כדי להאמין שמוסדות השיקום ( עלה התאנה הצבוע) יעזרו להם. זה בעיקר יהיו מוסדות לחלוקת ג'ובים ופרנסה לבוגרות החוג למגדר, בנות מעמד בינוני מבוסס מרמת אביב שיברברו בשכל לנשים עניות מדימונה או טבריה...אבל לא יוכלו מבחינת משאבים וכישורים באמת לעזור להן.

213

ל-בנצי8

הזנות בארץ לא תיעלם כמו שלא נעלמה בשבדיה(שהפמינסטיות כ"כ אוהבות להתהדר בה כדוגמא ל"הצלחת החוק" עאלק... אם רק היו יודעות כמו סוכנויות ליווי יש בשטוקהולם. תעשה גוגל ותראה). חלק מהלקוחות יורתעו... חלק לא. ומי החלק שלא יורתע? זבלים ששמים זין על החוק באופן כללי וגם מתייחסים לנשים "בהתאם". מי יפגע מזה? נו, כמו תמיד - הנשים שהפמינסטיות כ"כ מנסות להציל. אבל מה אכפת להן? העיקר שמיישמות את האג'נדה המפגרת שלהן.

גם אחרי החוק מי שירצה לצרוך סקס בתשלום - יצרוך. רק שהכל ירד מתחת לראדר. יקומו קבוצות טלגרם/ווטסאפ(כבר היום קיימות כאלה. אשמח להצטרףחיוך) שיעבירו רשמים, ותשכח מזה שהמשטרה תתחיל לבלוש אחרי כל תיירת שמגיעה לארץ ומתקשרת דרך האתר הכתום/לבן וכו'. אני גם לא רואה אותם מתחילים לחפור בדייט69 בנסיון להתחקות אחרי לקוחות פוטנציאליים. אין סיכוי.

מה כן יקרה? כמו שכתבתי כמה פעמים - ילכו על המטרות הקלות והזמינות. וגם זה רק כדי לעשות רושם. רחוב, מכונים בולטים וכדומה. ומי יפגע מזה? כרגיל, אלה שנמצאות בתחתית הסולם. אבל שוב, למה שיהיה אכפת לפמינסטיות המפגרות? לקוח שיחפש נערה עובדת ימשיך למצוא אותה, רק האמצעים הטכנולוגיים בהם תעשה ההתקשרות ישתנו. זה הכל.
zooz

214
הם גיבורים על סקס אדיר ועל הפורום, מה הם יעשו עם האתר הבינלאומי, XFINDER שאותו לא ניתן להוריד וכל חסימה ניתנת לעקיפה עם פרוקסי ובכל מיני שיטות. ולגבי טלגרם, זהות המפעילים העולמיים סודית, הם לא משתפים פעולה עם גורמי ממסד ואני תוהה אם בכלל אפילו המשטרה יכולה להגיע למי שכותב שם בגלל הצפנות, פרוקסי, מחיקת לוגים וכד', שאלה מענינת.

215
וכל עיון קל באתר שוגר דדי מראה את הבחורות שבעליל אינן נרקומניות שכותבות שהן מחפשות "חבר" ,סידור עם מעל 15,000 ש"ח לחודש. כי כידוע כל הבחורות או תמימות וטהורות או נרקומניות וסתם בחורות שרוצות סקס תמורת כסף לא קיימות. הפוריטניות היא כאן, בחזרה ובגדול.

216
אני רוצה להוסיף שאני כגבר נשוי הרבה יותר פוחד מאישתי מאשר מהמשטרעעע.
פעם נהגתי למצוא סקס מזדמן באתר שנקרא "דיסקרטי" אחרי כמה פגישות ומיפגשים ירדתי מהעיניין כי זה הרבה יותר מסוכן.
למה? כי מה אם הבחורה תפתח רגשות? פעם איזה משוגעת התקשרה אלי סתם בערב.
החלטתי לרדת מהעיניין ולעבור לזונות.
הכי קל הכי בטוח הכי כיף וגם הכי זול.
לא נראה לי שהפסיק בגלל החוק רק ההייה יותר זהיר ואקווה שמשהו ישתנה לטובה.
תעשה טוב תרגיש טוב

217
לא בטוח שהפורום יסגר, בואו נחכה למשפט. אמנם הפרקליטות הגישה ובית המשפט סגר איזה עשרה אתרי פירסומי זנות לפני שהם הפנו את הכוונת שלהם נגד הפורום שלנו.
זה כמובן לא מעודד, אבל אם לא שמתם לב, באף דיון בעל האתר או סנגור לא הופיעו (למעט מנכ"ל איגוד האינטרנט שאמנם הביא טענה נגד החסימה, אבל בגדול הצהיר שהוא מתנגד לזנות). הפעם לדעתי זה יהיה שונה. כי בפעמים הקודמות,
לאף אחד לא היה מושג מי בעלי האתר, אז בעל האתר פחד להיחשף ולא הלך או שלח מישהו מטעמו לדיון בבית המשפט. וכך למעשה נוצר דיון חד צדדי. פה גם ככה בעל האתר מזוהה. אז לא רואה סיבה שלא יהיה סוף סוף ייצוג נגדי בבית המשפט.
עוד משהו אני בטח מאמין שבכוונה הם לא הגישו קודם כל בקשה לסגירת סקס אדיר. כי אם כל הכבוד לשאר האתרים. אף אחד מהם לא ברמה של סקס אדיר , סקס אדיר זה הרולס רויס. וזה האתר הראשון שהם היו צריכים לסגור.
אבל למה לא ביקשו לסגור אותו קודם? לדעתי זה כי הם פחדו, הם כנראה ידעו שבעל האתר הוא לא פרייאיר ובעל אמצעים שילך איתם עד הסוף, וכנראה היה מכניס אותם לברדק רציני, ואם היו מפסידים במשפט זה היה יכול להשליך על שאר האתרים שהם היו רוצים לסגור.
הם כנראה ידעו מראש שבאתרים הקטנים אף אחד לא יבוא למשפט, וכך הם בקלות יוכלו לסגור אותם וליצור תקדים.
הם למעשה הכשירו את השטח, עכשיו קל יותר לסגור אתרים.

218
ובכל מקרה את XFINDER העולמי עם קטגוריה ישראל הם לא יכולים לסגור. וחסימות ניתן לעקוף בקלות עם פרוקסי ועוד לא דיברתי על טלגרם... זה הכל אפקטים, זיקוקים פסיכולוגים. שום דבר חוץ מהורדת כל האינטרנט במדינה לא יעזור ואת זה הם הרי לא יעשו...

219
האבסורד בכל הנושא הזה שעם כל הצער,אבל מי שבאמת יפסידו
מהמאבק הזה אלו הן הזונות ולא הלקוחות.
אני רק מדמיין אותן פתאום מוכרות במשביר לצרכן , או מקציפות
לאטה באיזה רשת בתי קפה..הן יהיו המפסידות כי אף אחד לא יסתכן בשביל אף זונה
בגלל שזה פשוט לא שווה את זה.ככל שהעבודה הזאת בזוייה ואינה מכבדת את בעליה, אבל איפה הן
יקבלו את סכומי העתק שהן מבקשות לשעה?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”