כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 24 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

233
[QUOTE=לקסר]

[QUOTE=הלקוח] שנית, לא מאמין שתהיה דרך חוקית לעקוף את החוק. החוק אוסר קניית יחסי מין בכסף. זה רוח החוק וכל השאר זה התפלפלויות בסגנון האם הרפייה במכון מסאזים זה יחסי מין, או אם מניחים כסף על הכסא בלי שהבחורה ביקשה מפורשות כסף זה נחשב תשלום. גרתי שנתיים בארצות הברית איפה שהזנות אסורה ואני מכיר את כל השטיקים האלו. זה לא עובד בבית משפט. השורה התחתונה זה שהחוק החדש הופך אותנו לעבריינים. לדעתי מעט מאוד יפסיקו בגלל החוק בדיוק מאותה סיבה שאנשים לא נוסעים בכביש שש 120 קמש. זו גזירה שהציבור (רובו המכריע) איננו יכול לעמוד בה. [/QUOTE]
לחבר הלקוח

לגבי המשפטים שהדגשתי בירוק: אתה צודק אבל לא ב-100%. אתה בוודאי יודע פי אלף יותר טוב ממני שאין מה להשוות את מערכת החוק בכלל והמשטרה בפרט בארה"ב למשטרה ומערכת החוק בארץ. בארה"ב המשטרה חזקה ורצינית בהרבה מהמשטרה אצלנו. וכך גם מערכת המשפט שם. מספיק לראות איך נהג אמריקאי מדבר עם שוטר שעוצר אותו לבדיקה בהשוואה למצב דומה בכבישי הארץ. אגב, בארה"ב קיימות בחלק מהמדינות 'מלכודות' בדמות שוטרות שלבושות כמו זונות רחוב ומחכות ללקוחות כדי להפליל אותם. וזה חוקי לגמרי שם!!

מה שיקרה אצלנו הוא הישראבלוף הישן והמוכר: המשטרה תעשה קצת רעש ותלך כמו תמיד על המטרות הקלות והזמינות(זנות רחוב+מכונים ידועים באיזור תמ"י) כדי להראות שהיא כאילו כן עושה משהו בנדון ופה זה ייגמר. ימשיכו להתקיים סוכנויות ליווי, "מסז'יסטיות פרטיות"(שזורמות להרבה מעבר למסז'קריצה), נתמכות למיניהן מדייט69 ודומיו, תיירות פרטיות וכ'ו. רק זנות הרחוב והמכונים ההארד קור יפגעו. כל השאר ימשיכו אבל ברובם ירדו מתחת לראדר. כמו שכתבתי קודם - הלקוח ימצא את הזונה ולהיפך. רק האמצעים הטכנולוגיים שבהם תתקיים ההתקשרות ישתנו.

אגב, אני רואה שממשיכים לדבר על המודל השבדי. חברים, תכניסו לכם למוח: יש זנות בשבדיה!!!!פצצה חיפוש קצר בגוגל יביא לכם מספיק תוצאות. החוק המטומטם(שהפמיניסטיות המפגרות כ"כ אוהבות להתהדר בו) רק פגע בזנות הכי זמינה ובולטת. קרי - זנות הרחוב. וזה בדיוק מה שיקרה בארץ.

מה שהכי חשוב לי כרגע הוא הפורום. גם אני מחכה להודעה מסודרת מההנהלה המסורה שלנו שתבהיר את המצב.
[/QUOTE]

מסכים איתך כמעט בהכל. כרגע לא רואה את המשטרה עושה הרבה מלבד לרדת על זונות רחוב ומכונים המוניים. אבל הכל יכול להתהפך אחרי הבחירות. אם השר או השרה הבאה לבטחון פנים יהפכו את הנושא לפרוייקט דגל אנחנו עלולים לראות את המשטרה מעלה הילוך.

234
ישראל מדינה שמרנית שבה הרוב מסתיר את המיניות והחרמנות שלו. אם קשר או בלי קשר אכיפה משמעותית תציף דברים, תגרום גם לפירוק משפחות. מסיבה זאת אני מתקשה לראות אכיפה משמעותית ברחוב (שממילא נעלם) או במכונים (שגם כמעט נעלמו).
מחוץ לשני אילו, זה לא ניתן לאכיפה. שמעתי מבחורה שעבדה בליווי בנורווגיה שיש פריחה מדהימה בנורווגיה בתחום הליווי, וגם הורדת מחירים. שעה עולה קצת פחות בישראל - שעה ראשונה 1500 כתר נורווגי שזה 650 ש"ח, שעה שנייה מקובל לתת הנחה ויורדים ל- 1000 כתר נורווגי. בחורות פצצות. אין שום אכיפה, כי אי אפשר לאכוף. חיוך גדול

[QUOTE=הלקוח]

[QUOTE=לקסר]

[QUOTE=הלקוח] שנית, לא מאמין שתהיה דרך חוקית לעקוף את החוק. החוק אוסר קניית יחסי מין בכסף. זה רוח החוק וכל השאר זה התפלפלויות בסגנון האם הרפייה במכון מסאזים זה יחסי מין, או אם מניחים כסף על הכסא בלי שהבחורה ביקשה מפורשות כסף זה נחשב תשלום. גרתי שנתיים בארצות הברית איפה שהזנות אסורה ואני מכיר את כל השטיקים האלו. זה לא עובד בבית משפט. השורה התחתונה זה שהחוק החדש הופך אותנו לעבריינים. לדעתי מעט מאוד יפסיקו בגלל החוק בדיוק מאותה סיבה שאנשים לא נוסעים בכביש שש 120 קמש. זו גזירה שהציבור (רובו המכריע) איננו יכול לעמוד בה. [/QUOTE]
לחבר הלקוח

לגבי המשפטים שהדגשתי בירוק: אתה צודק אבל לא ב-100%. אתה בוודאי יודע פי אלף יותר טוב ממני שאין מה להשוות את מערכת החוק בכלל והמשטרה בפרט בארה"ב למשטרה ומערכת החוק בארץ. בארה"ב המשטרה חזקה ורצינית בהרבה מהמשטרה אצלנו. וכך גם מערכת המשפט שם. מספיק לראות איך נהג אמריקאי מדבר עם שוטר שעוצר אותו לבדיקה בהשוואה למצב דומה בכבישי הארץ. אגב, בארה"ב קיימות בחלק מהמדינות 'מלכודות' בדמות שוטרות שלבושות כמו זונות רחוב ומחכות ללקוחות כדי להפליל אותם. וזה חוקי לגמרי שם!!

מה שיקרה אצלנו הוא הישראבלוף הישן והמוכר: המשטרה תעשה קצת רעש ותלך כמו תמיד על המטרות הקלות והזמינות(זנות רחוב+מכונים ידועים באיזור תמ"י) כדי להראות שהיא כאילו כן עושה משהו בנדון ופה זה ייגמר. ימשיכו להתקיים סוכנויות ליווי, "מסז'יסטיות פרטיות"(שזורמות להרבה מעבר למסז'קריצה), נתמכות למיניהן מדייט69 ודומיו, תיירות פרטיות וכ'ו. רק זנות הרחוב והמכונים ההארד קור יפגעו. כל השאר ימשיכו אבל ברובם ירדו מתחת לראדר. כמו שכתבתי קודם - הלקוח ימצא את הזונה ולהיפך. רק האמצעים הטכנולוגיים שבהם תתקיים ההתקשרות ישתנו.

אגב, אני רואה שממשיכים לדבר על המודל השבדי. חברים, תכניסו לכם למוח: יש זנות בשבדיה!!!!פצצה חיפוש קצר בגוגל יביא לכם מספיק תוצאות. החוק המטומטם(שהפמיניסטיות המפגרות כ"כ אוהבות להתהדר בו) רק פגע בזנות הכי זמינה ובולטת. קרי - זנות הרחוב. וזה בדיוק מה שיקרה בארץ.

מה שהכי חשוב לי כרגע הוא הפורום. גם אני מחכה להודעה מסודרת מההנהלה המסורה שלנו שתבהיר את המצב.
[/QUOTE]

מסכים איתך כמעט בהכל. כרגע לא רואה את המשטרה עושה הרבה מלבד לרדת על זונות רחוב ומכונים המוניים. אבל הכל יכול להתהפך אחרי הבחירות. אם השר או השרה הבאה לבטחון פנים יהפכו את הנושא לפרוייקט דגל אנחנו עלולים לראות את המשטרה מעלה הילוך.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

236

הגבתי לאחת הבנות בקבוצה של הפמינסטיות. שאם הן כל כך רוצות למגר את הזנות בארץ שיסגרו את אתר שוגר דדי..
התשובה שלה הייתה כזאת:
"באתר שוגר דדי אין מין מזדמן תמורת תשלום, ומי שמציע נחסם מיידית מהאתר.
הבחורות שם מחפשות סידור וקשר לטווח ארוך"
הצעתי לה להרשם לאתר בתור גבר על מנת להבין שחוץ מכמה כסף גברים צריכים לשלם עבור פגישה אין שם שום שיח אחר.
פשוט צבועות
כ

238
[QUOTE=gta3]ומה לגבי זה שחבר של מישהו מהפורום עצר אותו שוטר באמצע האקט בתאגיד הבתימי?
זה כבר מאוד מלחיץ הדבר הזה והוא טוען שגם לקחו אותו לחקירה
[/QUOTE]

זה שקר.
אינני מאמין.
מה? השוטר נכנס לדירה ותפס אותם 'על חם'?
נראה לך הגיוני הסיפור הזה??

קשקוש.

שוטרים 'פושטים' על מכונים בלבד.
הלקוחות שנמצאים באותה עת במכון - מתבקשים להציג ת.ז. לצורך פורמאלי בלבד.
הלקוחות לא ביצעו כל עבירה, ואין סיבה למעצר או לחקירה (חקירה - בד"כ במקום, לצורך שימוש אפשרי בעדותם בעתיד, אם יווצר הצורך)

המגביה עוף - ירחיק ראות

239
אמן מפה שלך לאוזן של אלוהים
מקסימום ניסע לחו"ל לאיזה weekend מדיי פעם , לא שווה להסתכן ב 1500 ש"ח
עדיף לשים את זה על כרטיס טיסה ושם לא יחפשו אותנו.

אגב , זה לא כל כך הכסף
אלה זה הסיכון בלהרוס את החיים של אדם נשוי.

הצרה היא שמה שמסקרים בטלויזייה זה רק נגזרת אחת של עולם הזנות
שזה נכון שיש בנות שמנוצלות לרעה ואכן צריך לעזור להם.
ומה עם הקופאיות בסופר ? , אותם לא מנצלים ? , לכל ענף תעסוקה יש צד אפל
רק שענף הזנות אף אחד לא אוהב להתעסק כי זה מביך ואף אחד לא יצהיר כי עלול לאבד את ביתו ורכושו

ימים יגידו , ביום שאחרי , הרחובות בהתחלה יהיו ריקים , יהיו זונות שימותו מרעב , חלקם יעבור לחו"ל.
ואולי החוק לא יאוכף בגלל חוסר תקציב.

240

קראתי באיזה מקום שהחוק לא חל מחוץ למים הטריטוריאלים של ישראל. צריך רק לשכור יאכטה, לשוט 20 ק"מ מהחוף ואין חוק...
זה שעה שיט לכל כיוון. שכירת יאכטה ל 4 שעות כולל סקיפר וארוחה זה 400 ש"ח עד 600 ש"ח... יותר יקר מללכת לבחורה בביתה, מצריך לוגיסטיקה, לא מתאים בחורף, אבל אפשרות. אפילו אם החוק יחול, ואפילו אם המשטרה תתוקצב ותאמץ, אני לא רואה אותם מקימים את הקומנדו הימני של המשטרה כדי לקפוץ לך בהפתעה על הסיפון מהמים רק בשביל ה"עבירה" הזאת... וזה 110$ טיסה לקפריסין הלוך ושוב ויש שם מלונות זולים. הזנות חוקית שם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”