כ גמילה מנערות עובדות?!?!?! - סקס אדיר

גמילה מנערות עובדות?!?!?!

1
משהו אישי, לאורך השנים תוך כדי ניסיון חיים אני הולך במינון פחות ופחות בלי קשר לבת זוג או לא. לקח לי בערך 15 שנים עד שהגעתי למצב הזה וכיום אני עומד על ממוצא של אחת לחודש הכי מעט שהיה לי בחיים.אני זוכר את עצמי הולך 3-4 פעמים בשבוע. מישהו מכיר את ההרגשה ומה עזר לו להגמל מתופעה גרועה זו ?? שתפו חברים

2
משהו אישי, לאורך השנים תוך כדי ניסיון חיים אני הולך במינון פחות ופחות בלי קשר לבת זוג או לא. לקח לי בערך 15 שנים עד שהגעתי למצב הזה וכיום אני עומד על ממוצא של אחת לחודש הכי מעט שהיה לי בחיים.אני זוכר את עצמי הולך 3-4 פעמים בשבוע. מישהו מכיר את ההרגשה ומה עזר לו להגמל מתופעה גרועה זו ?? עזרו לחברים עם בעיה דומה תנו המלצות מה שאפשר על מנת לעזור לי ולחברים נוספים

6
שמעתי שיש ירידה בטסטוסטרון עם הגיל אצל רוב הגברים... לא אצל כולם, אצלי החרמנות נשארה בערך קבועה מגיל 16, בשווייץ הייתי במקומות של זיין כפי יכולתך וזיינתי 5 בכמה שעות קריצה

אגב, אני מכיר מישהו בן 72 שחייב (ומסוגל) לזיין כמעט כל יום. מקווה שגם אצלנו זה יהיה ככה.Star

[QUOTE=aviv123] משהו אישי, לאורך השנים תוך כדי ניסיון חיים אני הולך במינון פחות ופחות בלי קשר לבת זוג או לא. לקח לי בערך 15 שנים עד שהגעתי למצב הזה וכיום אני עומד על ממוצא של אחת לחודש הכי מעט שהיה לי בחיים.אני זוכר את עצמי הולך 3-4 פעמים בשבוע. מישהו מכיר את ההרגשה ומה עזר לו להגמל מתופעה גרועה זו ?? שתפו חברים[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

8
[QUOTE=aviv123]מישהו מכיר את ההרגשה ומה עזר לו להגמל מתופעה גרועה זו ?? שתפו חברים[/QUOTE]

אם היית אומר שעכשיו אתה הולך כמה פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם זה היה עוזר. אבל אם הצלחת לרדת לפעם בחודש אז יש מצב שזה יעבוד בשבילך. אפשר למצוא כאן דיווחים על בנות שאם תלך אליהן תהיה לך חוויה כל כך רעה שתרצה לפרוש מהעיסוק הזה.

10
לדעתי לבקר זונה כמה פעמים בשבוע זה המון! וברוב המקרים כנראה גם מצב לא בריא, במיוחד אם אתה נשוי או בזוגיות. לא רק שאתה מעלה את הסיכון ללקות במחלות כאלו ואחרות, אם כבר לא נדבקת בהן, אלא זה פשוט מצב בו אתה מפתח התמכרותתלות במשהו על חשבון משהו אחר כמו מערכת יחסים זוגית בריאה (עד כמה שאלו יכולות להיות בריאות...)

אצלי זה כמה חודשים בין ביקור לביקור, ואם זה קורה אחרי כמה שבועות.. ולא מדי כמה חודשים, אני כבר מתחיל לדאוג...

כל אחד והסיפור האישי שלו שמביא אותו לבקר נערות עובדות.. אבל תכל'ס.. אם אתה יורד במינון וזה סבבה לך, אז.. סבבה.

לא בטוח שהבנתי למה התכוונת ב"תופעה גרועה זו" - ביקור זונות או ירידה במינון...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”