כ ניקה - סקס אדיר

ניקה

1
ניקה = אהבה שלא תלויה בדבר
שלום חברים יקרים [ פינוקיו אני מתחיל פרוייקט חדש תאחל לי בהצלחה?קריצה ]
אז ככה אתמול בלילה הייתי בדרכי לעיר הזונות בת ים, לפגוש את אחת מהמטרות אשר הצבתי לעצמי, הגעתי בשעה היעודה אולם תמונות לחוד ומציאות לחוד, הגברת שונה בתכלית ממה שהתמונות מראות לגביה, אז כמו גבר אמיתי אשר יודע לשמור על כספו, עשיתי אחורה פנה בנימוס ושבתי על עקבותי.
אבל מכיוון שהגעתי די מרחוק אליה לאחר ציפיות די גבוהות והתאכזבתי, ישבתי באוטו משוטט לי באתר הלבן, אולי אמצא שם פרגית ראויה לטעימה הלילה, והואיל וחום גופי הרקיע שחקים כמו ברזל היוצא מתוך הכור, אמרתי אני אשלח הודעות אולי אחת מן הבחורות כן תענה לי, ואני יצליח להפיק את המירב מן הערב הזה.
שלחתי הודעות לשתי בחורות אשר נראו לי פחות או יותר לטעמי, והנה להפתעתי הגיעה ההודעה מניקה היי, התחלנו דו שיח כיאה לקראת כל מפגש, לתאום עמדות וציפיות, והתרשמתי מאוד לטובה ממנה, התמונות שהיא שולחת בוואצפ אמיתיות לחלוטין, חוץ מתמונה אחת שם שלא עושה עימה חסד, ואמרתי לה 20 דקות אני אצלך בבית.
מוזר קצת העניין אצלה למרות שאני די אהבתי אותו, היא מקבלת בבן יהודה במספרים הזוגיים הבינוניים, היא נותנת לך בוואצפ כתובת, וכאשר אתה מגיע אליה היא שולחת אותך עוד שתי בניניים קדימה, ונותנת לך קוד כניסה לבניין, דיסקרטיות די טובה לטעמי אפילו שמדובר ברחוב סואן כמו בן יהודה.
אני עולה לדירה, דירה מחולקת אשר היא מקבלת בצד שמאל של הנכנס, דירה מאוד יפה, ניקה מקבלת את פני בביבי דול שחור סקסי במיוחד אשר מאוד מחמיא למבנה גופה, ומכיוון שאהבתי מאוד את מה שראיתי וגם היא שאלה אותי אם אהבתי ואמרתי שכן, האתנן שולם כי רוב הפרטים אני נוהג לסכם בוואצפ כדי לא לבוא לא מוכן.
נשלחתי לעשות דוש קצר, מקלחת מאוד נקיה ומסודרת עם מים חמים רותחים, וכשיצאתי חיכתה לי מגבת ריחנית נקיה, כבר אהבתי עד כה את השירות הנעים.
אני יוצא מהמקלחת, ובניגוד גמור לבחורות שהייתי איתם עד כה, שהבחורה הייתה כבר מחכה לי ערומה במיטה, היא החליפה לבייבי דול אדום, עמדה בכניסה לחדר העבודה שהיה גם הוא באדום
( הלו בנות מה יש לכם עם הצבע הזה ) עם חיוך מפה לאוזן, ופשוט התרגשתי מזה, הגעתי לחדר והבחורה התנפלה עלי בנשיקות צרפתיות עמוקות עם לשון חמה, ונפלנו תוך כדי על המיטה, ואני מתחיל להפשיט אותה תוך כדי נשיקות וחירמונים, בתחילה העפתי מעליה את הבייבי דול, לאחר מכן, לאחר כל עיסוי שד ירדה החזיה באלגנטיות, ולבסוף תחתון התחרה השחור נפל לו כלא היה.
אם לבוא ולתאר את מבנה גופה, אז ככה הייתי אומר זאת בשתי מילים :
בת השכן ממול [ בת השכן מילה אחת ].
ניקה בחורה בת 23 [ נחקרה על כך 3 פעמים ] פנים נאות מאוד, שיער שטני גולש חלק עד הגב, חזה בנוני רך למגע טבעי, וקצת נפול אבל מלא ולא שקיות שוקו, תחת בינוני+ וכוס עשוי זהב טהור, אחד היפים שראיתי, אם לבוא ולהגדיר את זה טוב, אז החלק העליון גוף מושלם החלק התחתון קצת מלא, בקיצר צריך להתאהב במה שרואים, אני התאהבתי למרות שלא כל אחד יאהב את מה שהוא רואה, אבל הכל עניין של טעם וריח.
מתחילים נשיקות צרפתיות כמו שאני אוהב, נשיקות כמו חברה, היא ממש מתמסרת באהבה לזה, אני מלקק לה כל שד בנפרד ואת הפיטמות היפות והיא מגיבה לזה בצורה ממש מעוררת חשק, מלקק את גופה עד אשר אני מגיע למשולש הזהב, וכאן המשימה לאיתור החפץ האבוד הייתה קלה מתמיד, פתיחה קלה והנה ניגלה לעיני דגדגן וורוד יפה, היא הייתה מאוד חמה שהגעתי כנראה, כי לאחר ליקוק של כמה דקות וגברת גומרת ומרטיבה בקול תרועה רמה, והרגליים שלה תופסות את ראשי בחוזקה, אח איזה מחזה יפה זה, אני פשוט חולה על זה, היא גמרה בשעה 3 פעמים ( פינוקיו )
כאשר הפעם השלישית הייתה עם אורגזמה כל כך חזקה, שהיא פשוט נישקה אותי צרפתית איזה 5 דקות בלי להרפות, והיא אמרה לי כזאת אורגזמה לא היה לה אף פעם עם אף אחד, ואמרתי לה שאני מאוד שמח בשבילה על זה.
ואז מגיע תורה של הגברת, ופה אני חייב להקדים משהו שיהיה ברור כאן לכל החברים, כשהיא שולחת הודעה עם המחיר והפרטים היא כותבת מציצה עם גומי אלא אם כן אתה נקי או משהו כזה, כאשר היא באה למצוץ היא שלחה את היד לעבר הקונדום, ואז אמרתי לה , לא אני רוצה בלי קונדום, הסתכלה עלי שניה ואמרה בסדר גמור, אבל אני לא עושה רימינג בשום מצב, התחילה למצוץ, אח איזה מציצה הרבה זמן לא קיבלתי כזאת מציצה, הכניסה את כולו לתוך פיה ומוצצת בשקיקה רבה, עד שעצרתי אותה כי עוד דקה הייתי גומר, טיפול אינטנסיבי בביצים, ביצי שוקולד כבר אמרנו, אז כאן הם היו מצופות חלת דבש כנראה, מצצה כל ביצה בנפרד, וכל שניה עלתה עם הלשון מהביצים עד לזין
והוא הגיב כמו שצריך לטיפול מסוג זה, אני הגעתי אליה מגולח כמו תמיד, ולמרות כל הפצרותי לרדת דרומה עלו בתוהו, עד הביצים וזהו.
יש לציין שהיא רחבה למטה, ככה שאת החיכוך לא כל כך מרגישים, ניסינו כל מיני תנוחות, עד שהגיעה תנוחת הדוגי, וכאשר אתה מזיין אותה, וכל גופך דופק בתחת היפה הזה, הרעש הזה המדהים הזה, לאחר כמה פימפומים גמרתי בקלות רבה, אח איזה תחת חלום.
הייתי אצלה שעה וחמש דקות היא שמה שעון, אז מבחינת ניצול זמן, הייתי שם את מלוא הזמן
הדרוש לי.
לכל היתרונות ישנם כמה חסרנות:
1] אין רימינג בכלל
2] אין גמירה בפה, למרות שאני לא אוהב את זה, מצטער בשבילך חפוזי.
3] אין אנאלי, לא בתפריט שלה בכלל למרות שניסיתי גם זה לא הלך.
4] היא לא מדברת אנגלית בכלל, וזה אותי החיסרון הכי גדול כאן, בנינו הייתה כימיה מיוחדת
והסתדרתי איתה יפה מאוד, אולם יש אנשים שיתקשו לתקשר איתה, ואני הייתי חייב לציין זאת.
לסיכום:
שירות = 10
gfe = 10 מושלם
ניקיון = אחת הבחורות הכי נקיות שראיתי = 10
דיסקרטיות = 10
מראה = בעיני 10 מאוד אהבתי , בעיני אחרים 8 = צריך לאהוב את מה שרואים.
המחיר הוא 600 לשעה 400 לחצי שעה, לפי דעתי אפשר להתמקח על המחיר או לנסות, אני
אישית לא ניסיתי, כי באתי מרחוק ולא היה לי חשק לקבל שירות בעצלתיים בגלל הורדת המחיר,
וזאת מפני שאיני מכיר אותה, אז שילמתי את האתנן המלא.
האם אחזור אליה? אז כנראה זה יהיה בריצת אמוק.
היא מפרסמת באתר הלבן מס' מסתיים 6820
למי שמתקשה באתר הלבן או משהו כזה ורוצה את המס' שלה, יוכל לפנות אלי בפרטי, ואני באהבה ובשמחה יתן לו את המס' שלה, אצלי אין איפה ואיפה, אצלי כולם שווים.
תהנו חברים ותשמרו עליה, היא בחורה טובה.
שיהיה יום פורה ומוצלח לכולם חברים.

אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

ניקה

6
[QUOTE=C0BRA]אחלה דיווח, לי היא כתבה שהיא בת-25.

התמונות שהיא שולחת עושות איתה חסד?

פשוט בתמונות היא נראית דווקא מלאה כזאת.[/QUOTE]
לגבי הגיל עוד אפשר להתווכח למרות שאני לא מאמין שהיא שיקרה לי בקטע הזה אבל לא משנה שיהיה 25,
ולגבי המראה שלה אז הבהרתי את זה היטב חלק גוף עליון מושלם חלק גוף תחתון מלא, יש אנשים שיתחברו
כי יש לה תחת אלוהי וסוף סוף יש מה לתפוס שם, ויש אנשים שלא, כל אחד יעשה את השיקולים שלו, אני השתדלתי
להביא את התמונה לקוראים בשלמותה, וכפי שהיא נראית ממבט עיני בלבד, יכול להיות שבעיני האחר היא תראה לו אחרת,
בואו נשתדל כולנו לתת את המירב לקוראים שיוכלו לשאוב אינפורמציה חיובית מהפורום. יום טוב לכולם.
אהוב כל אדם באשר הוא

ניקה

10
[QUOTE=Colombo]לא(!!) לשלם 600... לא 550... לא 520..... לא שקל יותר מ500(!)

תודה על הדיווח.
[/QUOTE]
אתה מוזמן ללכת איתה נגיחות ועד שלא יוצא עשן מהחדר אל תצא
אהוב כל אדם באשר הוא

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”