שלום חברים.. ראשית תודה ליויו על מסירת המספר של הגברת..
הייתי אתמול.ביקשה שאאסוף אותה מתל אביב ומשם נסענו לדירתה בבת ים. הזדמנות להתרשם בדרך מהגברת ולהחליט אם מתאים לי או לא.. בסדר.. הבעיה הייתה שהייתי יותר מדי חרמן לאחר סופשבוע בבטומי ללא פורקן כשחבריי נכנסו למסג עם אקסטרה ואני לא כי לא מצאתי את הנערות העובדות שם מושכות במיוחד וגם ה"משרדים" שלהם די הגעילו אותי...
לדעתי בכותרת אחרי כל התארים היה צריך להוסיף אלינה השרוטה...
הבחורה לא מושכת במראה בכלל.. קטנת קומה עם חזה סיליקון קטן רזה גוף סבבה חוץ מהבטן הקטנה שלאחר לידה ללא שומן שנראית די מגעילה כשרואים בלי בגדים. לא מושכת בעליל במיוחד עם התספורת הזו.. לא יודע מה היה בביקור הקודם למרות שהראתה לי תמונות יפות יותר שלה..
הגענו לדירה ברוטשילד עם בעיית חניה קטנה אבל נמצאה בסוף אחרי קצת סיבובים.. דירה מחולקת קטנה אבל נקייה ומסודרת ביקשה לשמור על שקט בכניסה וגם לאחר מכן שלא ישמעו.. מפעילה מוזיקה כדי שלא ישמעו דיבורים..מקלחת נקייה קטנה מגבת אחת לפני ואותה אחת אחרי.. בכניסה לא היו מים חמים שכחה להפעיל את הדוד. הפעילה והיה בסדר אחרי האקט.. לפני מים קרים..
נשיקות מוזרות עם לשון ירדתי עד שגמרה חזק טעימה מאוד ורטובה לא נתנה להכניס אצבע לא ירדה לי וגם לא ביקשתי לא כל כך מתלהב ממציצה.. סקס מסיונרי היא עליי וגמרתי די מהר מרוב חרמנות... תכננתי מראש לגמור מהר כדי שאספיק פעמיים כי לי קשה עם קונדום פעמיים בשעה כמו שציינתי בעבר..
הבעיה הייתה שאחרי הפעם הראשונה לא בא לי עליה בכלל.. ממש לא.. מדברים במיטה שנינו עירומים נוגעים אחד בשנייה הראתה לי תמונות של העבודות שלה ונשארתי שעתיים אבל לא עמד לי בכלל ולא בא לי.. ראיתי שמבחינתה אין בעיה להישאר ונראה לי גם עוד שעה לא הייתה אומרת כלום אבל אחרי שראיתי שהיא ממש לא עושה לי את זה והראש הקטן לא מתעורר בכלל קמתי והלכתי...
מבחינתי 500 שקלים שאפשר היה לחסוך להתאפק קצת ואולי ללכת לאליס החדשה הזו למרות שאני ממש לא בעד המחירים האלו אבל מכיוון שהתכתבתי איתה ושלחה תמונות כאלו מגרות ויפות שעה לפני שתיאמתי עם אלינה וסירבתי למחיר הייתי כל כך חרמן.
שוב תודה ליויו ויכול להיות שבזמנו הוא נתקל במשהו אחר אבל אני ממש לא התחברתי..
כשהלכתי אמרה לי שכשהיא תחזור שוב לארץ תתקשר אליי.. לי אין בעיה עם זה כרגע אבל בעוד חודשיים וחצי לא יודע מה יהיה בתקווה שלא נצטרך לבקר עלמות כאלו יותר.. לתשומת לב הנשואים שבינינו שמתכוונים להגיע.. בכל זאת שעתיים בחמש מאות יש כאלו שיאהבו..
עוזבת ב 16/6 עד ספטמבר בערך...
אני בטוח שהבנתם שלחזור אני לא מתכוון.......
יש לי דודא לתותה.