היי חבר'ה, הייתי עם הבחורה שבלינק למעלה.
לא ממש יודע איך לסכם את החוויה, קשה לי לשים בדיוק את האצבע ואין לי ממש משהו רע להגיד עליה, פשוט הייתה חוויה קצת מוזרה...
התמונות הן אמיתיות (נראה לי) אבל לכל הפחות עם עבודת פוטושופ רצינית (רואים אני חושב)
אין לי משהו רע להגיד על מראה, היא נראית מצויין (פנים חמודות מאוד), וגוף אחלה, עדין שברירי ומנומש אבל מתוק ומחרמן מאוד. התחת הוא בהחלט 1010 - יש מעליו מין סרט של מתנה (כמו בתמונות).
מי שמכיר כבר את הדיווחים שלי יודע שהכוס זה החלק האהוב עליי, וגם כאן - 1010 - ורוד יפהפה כיאה לג'ינג'ית, מבנה מעולה (אולי הייתי מגדיל קצת את הדגדגן), צר ונעים.
אני רק אציין לחיוב - היא שולטת בשרירי האגן בצורה שעוד לא פגשתי. זיינתי כבר המון, וכיווץ כזה אימתני (אבל נעים מאוד!!!) על הזין עוד לא הרגשתי.
כוס מתוק וטעים, ואני חושב שהיא נהנתה מהמציצה שלי (וקיוותה שאמשיך אבל כבר רציתי לזיין).
בטן שטוחה, חטובה ומתוחה, עם עגיל יוקרתי בטבור.
גולת הכותרת אבל זה עגיל בכוס! הפתעה :D
הזיון היה כיפי, אתה יכול לעשות לה ככל העולה ברוחך, והיא יודעת לעשות קולות בצורה הכי מדוייקת שפגשתי (שוב, לא יודע לקרוא אם היא נהנתה או לא)
כפות רגליים יפות (למרות שהבוהן קצרה מהאצבע, אבל אצלה הם עדינות ויפות וצורת אצבעות מושלמת) - משוכים בלק לבן כמו שצריך. היו גם קעקועים עם כיתוב בשתיהן.
נשיקות - קלות בלבד. יכול להיות שזה מה שהכי היה חסר לי. היא הזדיינה מעולה, נראה לי שהיא נהנתה (אבל לא בטוח), בטח לא סבלה (רטיבות וספק גמירה) והיא נראית ממש מצויין.
אבל לא יודע, משהו קצת היה חסר לי ובנטו לא הייתי ממליץ (כי היא עלתה 300). גם הרחוב לא הרגיש הכי דיסקרטי.
היא אומרת שהיא חוזרת לרוסיה בעוד שבועיים (אם הבנתי נכון... אולי שבועיים וארבעה ימים.. האנגלית השבורה מאוד שלה כנראה גם הקשתה מאוד - למרות שהזין מתקשה מאוד כבר מאיך שהיא נראית ;))
אם היא הייתה קצת פחות פאסיבית הייתה מקבלת כנראה מצטיינת, אבל לא...גם די בטוח שהרחתי בושם של גבר (שהוא לא שלי) אז זה גם טיפה הציק לי.
אולי אדגום את החדשה מהרחף ב-200 :)
תהנו, NASH
תהנו, NASH