כ משה גושן קריית מוצקין. - סקס אדיר

משה גושן קריית מוצקין.

1

הבחורה מקבלת ברחוב משה גושן במוצקין (לפי דבריה, מקום ותיק שקיים כבר 20 שנה), המקום נמצא ליד מרפאה של וטרינר.

מציעה מסאז במחיר של 200 שקל לחצי שעה ו 400 לשעה. סקס כנראה במחיר יותר גבוה. הלכתי על האופציה של שעה מסאז

+ הרפיה ( צריך לומר לה מראש שזה כולל הרפיה). המסאז היה לא רע וניכר שיש לה ידע בתחום. מה שהפריע לי, שהיא לא

מתפשטת לחלוטין במהלך ההרפיה.

טלפון : בפרטי!.

יש לציין, שהמודעה מופיעה באתר הלבן עם תמונות לא אמיתיות.

משה גושן קריית מוצקין.

3
ביקרתי במקום מספר פעמים, מכיוון שיש במקום תחלופה רבה כל פעם הייתי עם מישהי אחרת.
המחיר היה 200 שעתיים לחצי שעה לא שאלתי ליותר כי חצי שעה מספיק לי, ותמיד היה מציצה חשופה וסקס עם קונדום כמובן במחיר של מאתיים שקלים וללא תוספת ללא קונדום.
יצא לי לדבר עם אחת הבנות שאמרה שהמחיר הוא תמיד 200 לחצי שעה עם סקס אך כל בחורה בוחרת איך לסיים את זה אחרת היה שם את דנה שנתנה לגמור בפה (לצערי היא לא נמצאת שם יותר) ולעומת אחרות שלא נתנו לגמור בפה אלה על החזה או ביד.
לסיכום מקום טוב בחלק מהפעמים אשר ביקרתי אכן הרגשתי תקתוק ובחלק מהפעמים מאוד נהנתי.
בגלל התחלופה הרבה אני לא יודע אם יצא לי להיות אם זאת שתיארת וגם בגלל שאני לא הולך לשם למסאז' אלה לסקס אבל אשמח אם תתאר אותה בפרטי או בפוסט כדי שאוכל לדעת.
ומי שרוצה את המספר או עוד פרטים בפרטי כמובן.
חיוך
נ.ב בכל פעם אשר הגעתי לשם לא פגשתי את הבחורות שהייתי איתן קודם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”