כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 10 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

95
[QUOTE=booman]כבר הפכו אותה לתאילנדית שנותנת שירות קריר. כאילו מההההה???<o:p></o:p></span>

לא שיש לי דבר נגד תאילנדיות אבל - לארה היא רוסיה מארץ הרוסיות ונראית מצוין!לארה גם יודעת להזדיין גם כמו זונה, היא לא ביישנית ומבינה עניין והכי
חשוב מבינה את רצונות הלקוח וזורמת לכיוון שלו.לארה היא החוויה אצל נערה עובדת הטובה שהייתה לי. היא מלאת חן חיוכים וצחוקים, גם דוברת אנגלית.אני שמח לפרגן משתי סיבות – שיהיה טוב לחברי הפורום שיבקרו עובדת מצוינת,
וגם שמי שנותנת שירות טוב תרוויח.

[/QUOTE]
בגלל שיש מי שחולק עליך ומדווח את מה שהוא חווה זה הזוי?
לארה קרירה, לא יודעת להתנשק ולא באמת מאפשרת גמירה בפה.
תקתנית עם טאקט.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

לרה סקסית חושנית בת ים

96
ביקרתי את לארה ומאוד נהנתי. לא אחזור על כל הדברים החיוביים שנכתבו אבל אני יכול לאשר שהכל נכון לטעמי.
אני מתכוון לבקר אותה שוב.
תודה לכל החברים שעזרו לי במס' טלפון לא אזכיר את שמם אבל אודתי לכל אחד באופן אישי. ויש כאן בפורום הרבה
חברים טובים.

נ. ב לארה בקרוב עוברת דירה לא מסרה כתובת אבל אמרה במרחק 5דקות מהדירה שנמצאת היום.

לרה סקסית חושנית בת ים

97
בוקר בוקר טוב

הייתי אצל לארה לפני שבועיים . לא דיווחתי מטעמים השמורים עימי . כמובן שהלכתי בשל התגובות החיוביות עליה באתר . לא ארחיב על המראה החיצוני או אכנס לפרטים בקשר לסקס כי כבר נכתב רבות על הבחורה . חשוב לי לציין שלארה היא :

בינונית מארץ הבינוניות ( גם במראה וגם בשירות ) ...וזהו

הפוך כל חסרון ליתרון

לרה סקסית חושנית בת ים

98
ביקרתי את הגברת,לקחתי מסלול קצר חצי שעה.אי אפשר לבקש יותר מזה תמורת 300 שח. מציצה טובה וארוכה בלי גומי פלוס רימינג משובח, היא אמרה שאוהבת ללק חורים וככה זה נראה באמת(עשתה קולות סקסים בזמן שליקקה וממש התאבדה על החור השחור) אחר כך עברנו לדוגי בעמידה ליד המיטה, יש לה גוף לא רע ודי חטוב אבל תחת קצת קטן(אני אוהב כשיש מה לתפוס במקומות הנכונים) סהכ זיון נחמד, אין לה בעיה עם פליקים וסטירות. רציתי לגמור לגברת בפה וכך היה, הורידה לי את הקונדום מהר וביקשה זרע חם וטרי בפה.לסיכום,הזיון הכי טוב שהיה לי ב300 שקל עם בחורה חמודה שיודעת את העבודה ועושה אותה עם חיוך וגישה חיובית. כנראה שאחזור בעתיד, סופש נעים לכולם

לרה סקסית חושנית בת ים

99
אין על בת ים!
כמו כל בוקר מאז שיצאתי לפנסיה, יצאתי להליכת בוקר על הטיילת ועל החוף, עם מושיק, עוד בטלן כמוני.
התאמצנו והזענו, אך הרגשנו מלאים כוחות ואון נעורים.
פותחים שולחן אצל הגורילה, ומתחילים בפלברה.
מגיעים לשלב הבירה, ופתאום מצטרף גם אייל גולן ( רק ברמקולים ), ואנחנו מייד עוברים על הדיבר העשירי, ומפנטזים על רוסלנה.
תוך כדי דיון סוער בעד ונגד הסיליקון, זורק מושיק פצצה !!
" עזוב את השולחן, לך 200 מטר דרומה, עלה לקומה ראשונה, ופגוש את אחותה הצעירה של רוסלנה !!! "
עד שהבנתי מה קורה, הוא כבר מצלצל וקובע פגישה לעכשיו.
העיר אותה משנת הבוקר .
הלכתי, עליתי קומה, נכנסתי , נדהמתי!!!
והתחלתי לזמזם את אייל גולן.
ממש "אחותה הקטנה".
ממש אותם פנים, גובה דומה וגוף דומה.
היא גם מאוקראינה.
להערכתי בת 25, חזה טבעי, עור חלק, אנגלית טובה.
בחורה נחמדה ולבבית, מקצוענית, מאוד מאוד משתדלת.
זורמת להכל מכל כיוון.
כולל רימינג וגמירה בפה.
דירת 3 חדרים מטופחת, בבניין מוזנח, וחדר מדרגות שבור.
500 לשעה מופלאה, עם "אחותה הקטנה של רוסלנה".
כמו שאמרתי:
"אין על בת ים".
מספר הטלפון נגמר ב 6982

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”