כ וואלה צאט להיזהר ! - סקס אדיר

וואלה צאט להיזהר !

1
אז רפרפתי לי ברחבי הצאט של וואלה וראיתי מישהי העונה לשם סנדי גיל לא בדיוק זוכר אבל מאמין סביבות ה35+ ניראת לא רעה וגם עושה רושם של אישה נחמדה ממוקמת בצבר בביאליק אשר מציעה מסאז + הרפיה אוראלית וידנית (סקס אמרה לא כרגע) 350 -40 דקןת אמרתי ננסה הגוף צריך שיחרור
אז ככה מסאז בינוני ומטה לא בדיוק יודעת עבודה אבל סבבה... הרפיה אורלית בקושי הייתה הרוב ידנית , סך הכול היה סביר עד לקטע שבו נכנסתי לשטוף את עצמי , חשכו עייני כאשר באתי לשלם לה והיה לי את הכסף (הייתי עם 1100 שקל בארנק) ושילמתי לה את מה שמגיע לה אבל אני שם לב שיש לי הרבה פחות ממה שאמור להיות , 400 שקל היא גנבה לי ... הבעיה היחידה לא היה לי דרך להוכיח את זה , אז אני מקווה לפגוע לה בפרנסה ושתלמד לקח , אז תיזהרו לכם חברים מקווה שעזרתי לכם קצת

וואלה צאט להיזהר !

4

חוק בל יעבור!
לא לוקחים ארנק!
לוקחים את הכסף שניסגר מראש ואפשר עוד שטר של 20 או חמישים מקופל לכיס
הקטן של המכנס לאקסטרות אם רוצים.....

בצאט מציגה עצמה בת 26 סטודנטית עלייק ....
מישהו דיווח עליה כאן לפני כשבוע שבועיים
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

וואלה צאט להיזהר !

5
אני גם רוצה להזהיר את כולם. לאחרונה יש בוואלה צט בנות אשר מציעות מופע אירוטי בתמורה ל 150 שקל. העברה כספית בביט או בפייפאל. אחת בקשה ממני 150 אמרתי חצי חצי ואז חשדתי אז אמרתי 50 ונתחיל. שלמתי 50 וכמובן נוכלת בקשה עוד 50 כאשר סרבתי ברחה לה. הזהרו כולן שם נוכלות לא סתם הן מבקשות כסף מראש. שלי אישית קראו לה שרית10 בסקייפ הזהרו ממנו!!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”