חוץ מסקס אדיר?
יד 2 מדור אלטרנטיבי, נסגר. מה הלאה?
4כל האתרים המהוגנים חייבים לנקות את עצמם ממודעות חשודות אפילו שאינן מפורשות כדי להיות מוגנים מהחוק החדש. תוצאת לוואי היא שמעסים ללא מין לא יוכלו בכלל לפרסם עצמם כי אין כל דרך להפריד בין מודעות עיסוי תמים למודעוות שהן כשלעצמן תמימות כשבטלפון רומזים לעוד וכשאתה בא אתה מקבל הצעה לעוד.
כמובן שמודעות המין יחזרו דרך אתרים ייעודים בשרתים בחול מחוץ ליכולת של הפרקליטות לתת צווי סגירה ובטלגרם.
כרגע המצב תקין, הבעיה תתחיל בעוד שנתיים שאז מיכל רוזין ועליזה לביא בתמיכת שדולת הנשים ,כשהן יראו שלמרות הכל ממשיכים לקנות מין דרך האינטרנט הן תצענה הצעת חוק לאסור על שימוש באינטרנט, בסמרטפונים ובמחשבים בכל שטח מדינת ישראל כי נעשה בהם שימוש להזמנת שירותי מין. הכנסת תצביע בעד ברוב של 86 נגד 1, שקד תתלהב ותתמוך וכולנו נחזור לחיות בשנות ה 80.... עד אז ניתן יהיה למצוא כל מיני דברים באתרי חו"ל.
בעוד 5 שנים, כשעליזה לביא תגלה שגם אחרי סגירת האינטרנט הזנות נמשכת והמידע עובר מפה לאוזן , היא תגיש הצעת חוק לכלוא במחנות ריכוז את כל הגברים במדינה ולהערכתי גם להצעה הזאת יש 50% סיכוי לעבור בכנסת.
5אל תדאג בנצי - בעוד 5 שנים סמוטריץ, שקד, יהודה גליק, שולי מועלם ושאר הכיפות המטורללות יקימו פה מדינת הלכה ולא רק אתרי זנות יסגרו אלא גם פורנו ושאר מרעין בישין יהיו אסורים (אל תצחק - הצעות כאלו כבר מסתובבות בצנרת). והסר דאגה מליבך לגבי עליזה לביא - היא מן הסתם תעלם בתהליך ההקצנה הדתי שעובר על ישראל או שהמפלגה שלה תהיה בכלל מחוץ לחוק. תסתכל מה קורה בתורכיה היום ותראה אותנו בעוד 5 שנים.
אגב, סגירת פורומים ואתרי פרסום היא מכה גדולה. חזרתי לאחרונה משבוע בארצות הברית (עוד מדינה שנשלטת על ידי מטורללים דתיים חובבי ג'יזוס) ששם האף בי אי סגר את כל האתרים. בטוח שיש זנות שעוברת בפורומים פרטיים בין המקומיים אבל אני לא הצלחתי למצוא כלום.
6אז למה יוזמות החוק הן רוזין ממרץ ולביא ממפלגתו של לפיד האנטי דתית ובקריאה ראשונה הצביעו בעד החוק 5 מתוך 5 חברי כנסת של מר"ץ, 20 מתוך 24 של העבודה ,12 מתוך 30 של הליכוד, 0 מתוך 6 של יהדות התורה, 1 מתוך של 7 ש"ס ,4 מתוך 8 של הבית היהודי , 9 מתוך 11 של לפיד ??? הדתיים הא ? ובעולם שלך החילונים בטח ברובם מתנגדים :-)
ואני מחיפה יכול דרך האתר XFINDER.COM בקטגורית "בחר מדינה" לבחור ארה"ב ולמצוא מודעות בארה"ב.... מה שנסגר זה המודעות באתרים שהם לכאורה מהוגנים, כגון קרייגליסט וכד'.
וגם הצעת חוק לסגירת אתרי הפורנו שאכן קיימת היא הצעה של זהבה גלאון ומירב מיכאלי, אבל שזה לא יפריע לך.
רק אתמול בקושי התקיים ארוע של חב"ד בכיכר רבין בתל אביב, חולדאי הצהיר שזה הארוע האחרון בעיר בהפרדה וחבורת פמיניסטיות עשו שם פרובוקציה ונעמדו בכניסה וניסו להכנס בהתרסה לאזור המופרד לגברים. נורא איך הדוסים משתלטים.
7כבר הסברתי לך בפוסט אחר מי מנהל את המדינה ומי מחליט איזה חוקים נכנסים לספר החוקים. אבל אתה תקוע בתיאוריות קונספירציה של deep state. בוא נסכים שיש שני סוגי מדינות שבהן הזנות נמצאת מחוץ לחוק - מדינות דתיות סטייל שמדינות שמקיפות אותנו ומדינות סופר-פמיניסטיות סטייל שבדיה. עכשיו תחשוב באיזה משני הכיוונים אנחנו הולכים. נראה לי שיותר בכיוון האיראני-תורכי מאשר בכיוון הסקנדינבי.
9הדתיים צרכנים גדולים של האתרים האלה ולכן, המפלגות הדתיות דיי אדישות. כל עוד חוק הגיוס לא מתממש ... הכל טוב
10יש עוד אתר שעניינו עיסוי
ממשיך לפרסם כרגיל
רוב מוחלט של המפרסמות שם זה עיסוי עם הרפיה
חלק ניכר זה גם סקס
שמו של האתר מדבר על "כיף שאני מקבל"
ממשיך לפרסם כרגיל
רוב מוחלט של המפרסמות שם זה עיסוי עם הרפיה
חלק ניכר זה גם סקס
שמו של האתר מדבר על "כיף שאני מקבל"