כ אתיופית כוסית 1000 - דף 2 - סקס אדיר

אתיופית כוסית 1000

11
כוסמין תודה אח.
בכל מקרה לכל אלו שעושים נו נו לכוסמין עם האצבע אז: כוסמין הוא אדם נחמד למי שהוא מכבד.כוסמין דואג למי שהוא מכבד
כוסמין לא נחמד למי שהוא אינו מכבד (למרות שהוא שומר על נימוס בסיסי תקין של הפורום) כומסין לא דואג למי שהוא לא מכבד הוא כן דואג עם יש ריב או אלימות של עבריין מקלדת בן חברו לחבר פורום אחר.האם כוסמין חייב לחלק מספרים כי זה פורום פתוח של "חברים" שבהם כל אחד דואג לתחת של עצמו קודם כל ואז לחברו? לא הוא לא חייב. האם זה עושה אותו אדם לא נחמד בפורום אולי... האם אנשים שכוסמין מכבד מקבלים ממנו גב ומספרי טלפון וכל עזרה אחרת שלא שייכת לפורום כאשר אותו אדם בשעת צרה, מה שרוב חברי הפורום כאן לא בדיוק יעשו כאשר התחת שלהם קודם כל בסכנה? אכן כן. אז שוב אני שואל האם תעדיפו אדם מצוי בפורום שישלח לכם תמיד טלפון ויהיה מנומס אבל כשיקרה משהו הוא יגיד שהוא "עסוק" או תעדיפו אדם כמו כוסמין שיתן לכם גב תמיד רק אם תרוויחו אותו קודם ממנו. מה תבחרו?
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

אתיופית כוסית 1000

12
[QUOTE=חולה חזה עומד]כוסמין התחלת לשלוף מאגרים סחתן, רק בכותרת בראש הפוסט תכתוב
לחברים מסויימים בלבד, או שהאדמין יצטרך לפתוח מדור נפרד למדווחים מהסוג שלך
[/QUOTE]
אתה יודע מה? רוצה להתחיל דף חדש ? תביא לי פרטית אני אתן לל פרטית?
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

אתיופית כוסית 1000

13
[QUOTE=כוסמין]
[QUOTE=חולה חזה עומד]כוסמין התחלת לשלוף מאגרים סחתן, רק בכותרת בראש הפוסט תכתוב
לחברים מסויימים בלבד, או שהאדמין יצטרך לפתוח מדור נפרד למדווחים מהסוג שלך
[/QUOTE]
אתה יודע מה? רוצה להתחיל דף חדש ? תביא לי פרטית אני אתן לל פרטית?
[/QUOTE]
עם פרטיות כמו שלך ואיך שהם נראות אני מעדיף לוותר, אנשים בורחים מהם כמו מאש, לפי הדיווח שלך היו צריכים להיות
כאן כמות דיווחים נכבדת, אבל מאז שפתחת את שתי הפוסטים על הפרטיות שלך ואפילו לא דיווח אחד חיובי?
כוסמין אתה צריך לעשות בדק בית רציני אחי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

אתיופית כוסית 1000

14
חחחח.אתה הזוי.
הייתי עושה צילום מסך .כמה הודעות פרטיות שלחת לי ואפילו השארת לי את הנייד שלך .
אבל לא הביך אותך .
ורק למען הסר ספק .אני לא אח של חחע.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

אתיופית כוסית 1000

15
[QUOTE=כוסמין]חחחח.אתה הזוי.
הייתי עושה צילום מסך .כמה הודעות פרטיות שלחת לי ואפילו השארת לי את הנייד שלך .
אבל לא הביך אותך .
ורק למען הסר ספק .אני לא אח של חחע.
[/QUOTE]
כוסמין הודעות פרטיות אני שולח הרבה כשאני רוצה להשיג מטרה טובה, ועוד במיוחד שלא מפורסמת, אני לא חושב
שיש בושה בכך, כמו שאלי נשלחים עשרות הודעות פרטיות כל יום, ולכולם אני עונה בשמחה רבה, זה מטרת הפרום
הזה, לשתף ועוד פעם לשתף, ואצלי אין איפה ואיפה, אצלי כולם שווים, מי שמבקש יקבל באהבה, מה שכמובן הפוך
ממך שחבר חייב לעבור כאן בדיקת כשירות מקיפת כוסמין, אבל אם זאת הסחורה שאתה משווק אז במחשבה לאחור
פשוט חבל על הזיכרון של הטלפון שלי בשביל עוד טלפון סתמי שישכב שם, או שאני ימחק אותו מיידית, ואני בחיים שלי
לא נותן את הנייד שלי לפחות בזה אל תשקר, היחיד שכן קיבל אותו הוא בן אדם אחד יחיד ומיוחד כאן בפורום, שאני לא
אזכיר את שמו, אבל הוא ראוי לכך, ואם כבר נתתי לך את הנייד שלי לפי הפנטזיות שלך, אז זה הטלפון המבצעי
שגם אם תתקשר אליו אז אין מענה בו, ורוב הסיכויים שהוא כבר לא זמין, אני לא משאיר קו פעיל יותר מחודש ימים, אבל איך
הצלחת עדיין להתחמק באלגנטיות משאלת השאלות איפה הדיווחים של החברים הטובים שלך, על ה"מציאות" שלך? כנראה שהם לא שוות אפילו לעבוד בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב או בשדרות הר ציון, אתה יודע למה הם לא מדווחים? כי הם לא
רוצים להביך אותך לאן שלחת אותם, כי החיסרון במציאת פרטית, או שסוקלים אותך או שמשבחים אותך, ככל שתתן יותר
כך ירבו הסיכויים לדיווחים יותר טובים מאשר הרעים, אבל כאשר אתה עושה איפה ואיפה, וחברים צריכים לעבור כאן מבחני
כשירות, אז אתה בצרות ידידי.
אהוב כל אדם באשר הוא

אתיופית כוסית 1000

16
[QUOTE=חולה חזה עומד]

הייתי עושה צילום מסך .כמה הודעות פרטיות שלחת לי ואפילו השארת לי את הנייד שלך ..
[/QUOTE]

ואני בחיים שלי לא נותן את הנייד שלי לפחות בזה אל תשקר, היחיד שכן קיבל אותו הוא בן אדם אחד יחיד ומיוחד כאן בפורום, שאני לא
אזכיר את שמו, אבל הוא ראוי לכך, ואם כבר נתתי לך את הנייד שלי לפי הפנטזיות שלך, אז זה הטלפון המבצעי
שגם אם תתקשר אליו אז אין מענה בו, ורוב הסיכויים שהוא כבר לא זמין, אני לא משאיר קו פעיל יותר מחודש ימים

[/QUOTE]

כל פעם אני מופתע מחדש.
תחליט, נתנת או לא נתנת את הנייד?
מה זה רוב הסיכויים? אתה לא יודע אם הוא זמין או לא?

אתה שקרן ובלפן.
אין לך מושג מה אתה כותב.
פעם הבאה אל תשלח טלפון שלך לאנשים שאתה לא מכיר.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

אתיופית כוסית 1000

17
מוחא כפייה[QUOTE=pinnochio]

[QUOTE=חולה חזה עומד]

הייתי עושה צילום מסך .כמה הודעות פרטיות שלחת לי ואפילו השארת לי את הנייד שלך ..
[/QUOTE]

ואני בחיים שלי לא נותן את הנייד שלי לפחות בזה אל תשקר, היחיד שכן קיבל אותו הוא בן אדם אחד יחיד ומיוחד כאן בפורום, שאני לא
שגם אם תתקשר אליו אז אין מענה בו, ורוב הסיכויים שהוא כבר לא זמין, אני לא משאיר קו פעיל יותר מחודש ימים

[/QUOTE]

כל פעם אני מופתע מחדש.
תחליט, נתנת או לא נתנת את הנייד?
מה זה רוב הסיכויים? אתה לא יודע אם הוא זמין או לא?

אתה שקרן ובלפן.
אין לך מושג מה אתה כותב.
פעם הבאה אל תשלח טלפון שלך לאנשים שאתה לא מכיר.

[/QUOTE]
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
אהוב כל אדם באשר הוא

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”