כ איניה תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

איניה תל אביב

13

[QUOTE=מלך44]ילדה תיתבטא יותר יפה אתה נשמע פדופיל בגלל אנשים כמוך לא יהיה אתר ולא פורום ילדה בטח אתה גם אם הבת שלך ככה [/QUOTE]
למה אף אחד מההנהלה לא מפנה את האשפה הזאת מהפורום?
מדובר בחצי מפגר (לפחות) שאין בו שם תועלת
וכל ההודעות שלו בפורום נעות בין מיותרות למטרידות
למה מחכים בדיוק?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

איניה תל אביב

14
אחי היקר אני לא חצי מפגר אני שונא דיבור מעוות כמו שלך ועוד במיוחד טיפשים כמוך אלק ילדה תגיד אתה בטח הולך לגני ילדים לראות ילדות קטנות למה לחסום אותי תישמרו על הפורום ותישמרו על האתר בגלל נכים כמוך זה יורד אז תחשוב מאה פעם לפניי שאתה כותב אני בפורום מאוד מועיל בזה שהולך לבחורות עובדות ולא מלכלך חוץ מבחורה אחדת שקיללה אותי אז אל תגיד שאני לא מועיל

איניה תל אביב

15
[QUOTE=מלך44]אחי היקר אני לא חצי מפגר אני שונא דיבור מעוות כמו שלך ועוד במיוחד טיפשים כמוך אלק ילדה תגיד אתה בטח הולך לגני ילדים לראות ילדות קטנות למה לחסום אותי תישמרו על הפורום ותישמרו על האתר בגלל נכים כמוך זה יורד אז תחשוב מאה פעם לפניי שאתה כותב אני בפורום מאוד מועיל בזה שהולך לבחורות עובדות ולא מלכלך חוץ מבחורה אחדת שקיללה אותי אז אל תגיד שאני לא מועיל[/QUOTE]
מלך הלו רילקס בבקשה טוב גבר, לא שיש לי דבר וחצי דבר עם קישקשתא, גם לנו יש דין ודברים במשותף, אבל יש פה עניין של כבוד
אחי, בן אדם יותר וותיק ממך כאן, וקצת יותר בעל נסיון בתחום, אז גם אם לא נראה לך, דבר בצורה מכובדת ויפה, כי זה לא
נראה טוב בעיני אחרים, איך אתה מדבר אחי זה נשמע כאילו ילד בן 12 כותב , אז תתן כבוד אחי כדי שיכבדו אותך בחזרה
שבת שלום אח יקר
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

איניה תל אביב

17
ביקרתי אותה פעמיים, הפעם השנייה נהיית יותר קרה מהראשונה.
היא כבר נכנסה לתקופת בין המיצרים,פרצוף שלא מזמין
שירות בינוני מציצה מקונדמת,לא מתנשקת ,בקיצור הכל פרווה.
כבר מהכניסה עובדת כמו רובוט,תוריד נעלים,מקלחת,כסף
בקיצור 600₪ לבובת מין זה יקר

איניה תל אביב

18

במקור על ידי TOM15

ואני שוב שואל את עצמי , מה נסגר ?? מה נראה להם שהם באות לפה ממדינה שהמשכורות שם נעות בין 500-1000 דולר ודורשות כאן מחיר לא שפויי ??? מה אנחנו פראיירים ?? מה יש לה כוס מצופה בזהב??

לייבש לייבש ושוב לייבש .

הלכת רחוק עם עניין המשכורות . אני משוחח עם כמה נשים באוקראינה ושתי נשים ברוסיה . באוקראינה המשכורת הרגילה נעה בין 200-350 דולר וברוסיה לפעמים קצת יותר 500-600 דולר . כלומר הסכום שהן עושות פה מהאגדות . ועדיין מלא חברי פורום פה סובלים את השטיקים ואת ההתחכמויות שלהן כאילו הן עושות לנו טובה .

הכל עניין של עצה וביקוש . הסכום המקובל שהתקבע פה הנו 500 ש"ח לשעה . סכום אדיר בשביל הבחורות . מרוויחות בחודש אחד סכום של שנה שם . גם אני מוכן לעבוד בחרא חודש ולהרוויח משכורת של שנה . הקטע הוא שמרביתן נהנות מהעבודה לפעמים ולא סובלות כפי שהרבה פה חושבים . כדי שאחת תהיה ראויה לסכום של יותר מ-500 שקלים , היא אמורה להיות מעל האחרות בפרמטר מסוים . מי ישלם על אותו סלולרי 100 שקלים יותר . רק כאשר המכשיר היקר יותר בעל איכויות טובות יותר . תחשבו על זה לפני שאתם משלמים לאיכות הבינונית שמגיעה אלינו לאחרונה .

הפוך כל חסרון ליתרון

איניה תל אביב

19
כתבתי לה והצעתי בנימוס מחיר שמתאים לי והיא הסכימה.
התיאור של massaginator מדוייק, חוץ מהכתובת שלה שהשתנתה.
קטנה רזה עם גוף יפה רק הפנים לא יפות כמו בתמונות שהיא שולחת אבל נראית סביר אז נשארתי. החזה שלה בין קטן לבינוני אבל פרופורציונלי לגוף והמבנה שלו עגול מושלם.
היא שקטה מאד - טוב בגלל שאין לנו שפה משותפת. נראית עדינה והתנהגה בעדינות.
לדעתי היא מתאימה לתעריף של 400 ולא של 700 כמו שהיא מבקשת. אני בכל מקרה שילמתי כמה שאני חושב שמגיע - כאמור זה בהסכמתה. להבנתי היא לא מאד עסוקה או שנפלתי במקרה על זמן פנוי במיוחד.
אני מתכוון להמשיך להציע לכל אלה שדורשות מחירים מופקעים את המחירון הצנוע שלי. אם הן פנויות הן יעדיפו לעבוד בפחות כסף מאשר להפסיד את הזמן ולא לקבל כלום. ממליץ גם לאחרים. ככל שיותר מאיתנו יעשו את זה יש סיכוי שהן יפנימו ויתקרבו חזרה למחירים שפויים. מקסימום יגידו לא להצעה ואז עוברים להציע למישהי אחרת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”