חברים, חדשות מרעישות - הבחורה
אנאלית (אבל...)!
* אם מישהו כבר עלה על זה וכתב איתכם הסליחה..
מעשה שהיה כך היה: אז הייתי לפני איזה חודש וחצי והיה נחמד, די כמו הדיווחים פה (לא היה אכפת לי התקתוק כי באתי לתקתק את עצמי וגם לא הרגשתי ממנה תקתוק. היתה סבבה).
חזרתי היום והפקידה אמרה משהו על זה שרק מסאז אבל אמרתי לה בסדר בסדר כי חשבתי שאולי פוחדת מהמשטרה או משהו כי כבר הייתי שם ואני יודע שיש סקס.
אותה בחורה נחמדה. נראה שמאז גם אוצר המילים גדל ויותר קל לתקשר. שזופה היתה הרבה בים (סיפרה עם האוצר מילים שלה) ולבן בחלקים החשובים (נייס)...
יש לציין שגם בפעם הקודמת וגם היום נראה היה שמתלהבת ממני.. לא יודע אם סתם נראה לי, אולי ככה אם כולם או משחקת אבל אולי יכול להיות רלוונטי להמשך הסיפור...
אומרת לי "מסאז'. בלאגן. טמפון" ומצביעה למטה.. יעני - מחזור :(
אני עושה פרצוף מבואס ואומר לה "מציצה? מסאז לא" עונה בסדר. כבר הייתי מוכן להתפשר על מציצה...
שטיפה ולחדר עם המיטה ואז זורק לה "אנאלי?" בצחוק (לא ציפיתי ליותר מחיוך). עושה עם הראש "כן.. בסדר".
לא הייתי בטוח מה שמעתי עכשיו אבל זרמתי. גם לא ביקשה עוד כסף או משהו כזה. שמה קונדום ליד המיטה

התחילה במסאזון שלא עניין אותי יותר מדי ואז הסתובבתי.. מצצה נחמד. הרמתי את הזין ונתנה ליקוקי ושאיבות ביצים טובות.
שמה קונדום ועוברת לדוגי. טוב.. אנחנו בעניינים.
מנסה להכניס אותו. חור צר. נכנס שליש-חצי ולא מתקדם... נראה שלא היה שם שימוש הרבה זמן אבל שיש יכולות אנאליות
אחרי 2 דק של נסיונות שמה שמן (למה לא מהתחלה?) על החור והקונדום... עוד קצת נסיונות ונכנס...
היה צר ולפי הפרצופים והקולות לא היה לה פשוט אבל זרמה חבל על הזמן ומהר מאד עברנו לפמפומים טובים עד הגמירה המיוחלת.
למה ה"אבל..." מראשית הפוסט?
מוציא את הזין. חום בקצה הקונדום... היא עם פרצוף מבוהל/מפודח "אויי... קקי..." ישר שולפת מגבון ומורידה את הקונדום ואני הולך להתקלח.
אני יודע שחלקכם לא יתקרב יותר לבחורה בגלל הקטע הזה וחלקכם שם כבר היום

אבל זה פעם ראשונה שזה קורה לי (סה"כ האנאלי השני שלי) ולהפתעתי לא כזה הגעיל אותי... זרמתי. אולי כי לא היה ריח, לא נגעתי בזה, הבחורה עצמה ושהפתעתי אותה עם הבקשה.. אבל היה בסדר.
לסיכום:
נתתי לה 100 ש"ח טיפ! היא הופתעה והודתה מאד מאד.. אמרתי לה "אנאלי.. קשה.. מה..."
סה"כ היה לי סבבה. האנאלי מאד הפתיע והיה כיף (טפחתי לעצמי על השכם שזרקתי לה וזרמה).
להתרשמותי יש לה יכולות אנאליות אבל הרבה זמן לא עשתה את זה (בטח לא עם הכלום כסף שהיא מקבל על זיון בתיקתוקיה הזאת).
לא בטוח שתזרום עם כל אחד כי -אולי זרמה איתי יותר כי עושה רושם שחיבבה אותי (גם לא ביקשה תוספת מראש) - או כי שברתי לה ת'תחת היום והתחרטה על זה.. אבל - אולי כן :)
התקרית לגמרי לא באשמתה.. לא התכוננה לזה נפשית (או יותר נכון פיזית.. ריקון, נקיונות, עניינים) ובגלל שלא כ"כ נגעלתי גם לא הרס לי את החוויה.
מאד זרמה והשתדלה לרצות והפתיעה עם ההסכמה.
בקיצור, אם אתם הולכים לנסות - פנקו אותה בטיפ :)