כ יוליה מודל 2017 - לה גרדיה - דף 2 - סקס אדיר

יוליה מודל 2017 - לה גרדיה

12
טוב אז לא התאפקתי הגעתי למקום במטרה לפגוש את הגברת נינל כמו שהוזכר הגברת נמוכה נאה אך לא יפיפיה חזה מסולקן קשה נותנת לגעת בו ולמצוץ פטמותיה ללא הגבלה לחובבי הסיליקון. מאסאג סביר ארוך לא מחפפת גמירה ניתן למי שרוצה בין פלחי ישבן או בין החזה סה"כ בחירה סבירה ומשתלמת אני אישית אוהב לנסות מהמקום של דברים חדשים לא להפסיד משהו. עדיין נלי עולה על כולן אחרי שאטעם מכולן אשוב אליה.
מבטיח להמשיך לדווח . לילה טוב. חיוך
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה

15
לדעתי נראית לא טוב. הייתי היום, נראית מבוגרת עם פנים מנותחים. קטנה גם. אין מה להשוות ליוליה ה"מודל הישן".
בכללי התאכזבתי מאד - בדכ יש ליינאפ של 5-6 בחורות, היום היו 3. פרט ליוליה הייתה עוד אחת בטיפול ועוד אחת אינה או אירה - רוסיה מגודלת עם פנים גסים, לא קשורה למילה "כוסית". ייתכן והמקום איבד מזוהרו...

16
ביקרתי את יוליה ואני מצטרף לדעתו של פותח השרשור.
לאור הדיווחים הפחות מוצלחים, אני מניח שמדובר על הבדלי טעם.
בעיני היא יפה מאוד, פנים בובתיות מהממות, עיניים חודרות ויפות. חזה מסולקן ויפה.
קטנה וסקסית. הגיל כנראה סביבות 30, השירות והטיפול היו טובים מאוד.

17
היום דגמתי את יוליה לראשונה פנים נחמדות בוטוקס בשפתיים עיניים ירוקות בלונדינית מדברת אנגלית וקצת עברית הייתה בגופייה ככה שהיה side boobs רציני ולא עמדתי בזה 250 שח החליפו ידיים אחרי שהורידה את הבגדים ראיתי גוף מהפנט טוסיק חמוד קצת מלא וחזה סיליקון גדול ורך לאחר מכן ראיתי את הבטן שלה וזה מראה פחות נחמד אולי עשתה ניתוח בבטן או לא יודע מה הבטן שומנית לא נראה טוב עשתה מסאג חזק וטוב אחרי זה עלתה לבודי קצר ואז אמרה לי להסתובב עשתה לי בודי וסוג של פרפר עד לגמירה מספר שניות אחרי נשמעה דפיקה בדלת ( הזמן נגמר ) הייתי בחדר בין 30-40 דקות היה נחמד מאוד אחזור שוב
לדעתי לה גרדיה לא רואה את ביאליק ממטר מקום גדול נקי מסודר יותר בנות אחלה חדרים דיסקרטי יותר
♥️חזה סיליקון♥️

18
שלום לכולם,
אני הייתי עם יוליה החדשה פעם אחת, מזמן, ולא חזרתי אליה.
כלומר אני מאלה שלא מתלהבים מהמראה שלה והמסאז' שהרגיש לי די טכני ולא מיוחד.
בכל זאת צריך להחמיא על כך שהיא נחמדה מאד, חייכנית, מתייחסת יפה, שואלת מהן ההעדפות שלך ונותנת את מלוא הזמן שמגיע. בטוח שהיא יודעת לשחק אותה סקסית, בייחוד ללקוחות חוזרים, כי היא באה בשביל לעשות כמה שיותר כסף.
אז אין מה להתווכח, שכל אחד יבדוק אם היא לטעמו. תיהנו!
מחפש את הדבר האמיתי!

19
מחזק את אבשלום. הבחורה החליפה את יוליה "הישנה" ולדעתי האישית הרבה פחות מומלצת ממנה. היא מבוגרת יותר (מעל 35), קומפקטית יותר ואולטרא-מכנית בשירותיות. נתנה אמנם 2 הרפיות ב250 ו35 דק אבל זה היה רובוטי מדי. לא אחזור.

אבשלום - מזמין אותך להצטרף לקבוצת הקיק שלנו, מדווחים איכותיים שמתקשרים בעידן פוסט-הפורום. תחזור יוזר האפליקציות קיק ותפנה בהודעה פרטית לאקסקליבר, הוא יצרף אותך.

20
תודה על החיזוק וגם על ההזמנה, סליק ריק.
נראה שיש לנו טעם דומה במעסות.
לגבי יוליה הישנה - אני מסכים אתך שהיא היתה עדיפה על יוליה החדשה, אבל גם ממנה לא ממש התלהבתי. אלה שהתלהבו מהופעתה החיצונית קצת הגזימו בהתלהבות. אבל נכון שהיא היתה פחות מכאנית מיוליה החדשה ומעט צעירה ממנה, והיו גם שמועות שזרמה לאקסטרות ( אולי לכן לא נשארה במקום ).
אגב, אבחנה מעניינת שלי לגבי לה גארדיה וביאליק - בגדול יש להם שני סוגי מעסות : סוג אחד המשדר סקסיות בלבוש ובהתנהגות, ומושך כנראה את רוב הלקוחות. הסוג השני הן בנות לא ממש מטופחות וחלקן לא צעירות ( לדוגמא לא שמות לק ברגליים ), באו לתקופות קצרות לארץ כדי לעזור למשפחתן, יותר משקיעות בחלק המקצועי ופחות בחלק הסקסי ובהרפיה, כנראה מתוך הבנה שזה יותר התחום החזק של "נערות הפיתוי" כגון יוליה החדשה ונלי.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”