כ כמעט תקעתי את ירדנה ארזי - דף 16 - סקס אדיר

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

157
[QUOTE=אאדיר]שבת שלום לכולם. אהבתי את מה שכתבתם בדיווחים, אשמח לנייד של הגברת בפרטי ואדווח.
תודה מראש והמשך סופ"ש מהנה לכולם.
[/QUOTE]

בטח שתדווח. כמו שביקשתי ממני מספר וקיבלת ו"בטח" שדיווחת. וכמו שמתוך 24 ההודעות שלך 22 זה בקשות למספרים ורק 2 זה סוג-של דיווח (ואני עוד עושה לך הנחה).

אז למה להבטיח אם לא מקיימים?

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

160
שלום לכולם. ביקרתי אתמול אצל הגברת. שירות מעולה,החל מההכונה למקום והתאום ועמידה בשעת המפגש.
הגעתי למקום, בחורה שנראת באמצע שנות החימשים, כהה, מבטא של תימניה, אך טוענת בתוקף שהיא אטלקיה. הוחלפו 200 זוזים, דירה נקיה ומסודרת להפליא, הוצאה אפשרות למחלקת ושתיה, הובלתי לחדר השנה החלו מזמוזים, ליטופים ומשחק מקדים, יודעת לבצע רימינג מדהים והשלקות ביצים עד לרמה של שיגעון, בהחלט מילפית קוגרית אמיתית, לא מלחציה כלל, לאחר מכן נשכבתי על הגב הולבשה חליפה והגברת רכבה עלי עד ששינו גמרנו יחדיו, אפשרה לי לגמור פעם נוספת, שאני הפעם עליה תוך שהיא מגרה אותי בליטופים מגריים. בסיום הוצא לי שוב מקלחת ושתיה. לסיכום לאוהבי הז'אנר שלמבוגרות מילפיות קוגריות, מראה: 9, ביצועים: 9 ( אגב חזה קטן), טיפה מלאונת, לא דומה לירדנה ארזי, שילוב של ענת שרוף וענת הראל. תודה לחבר הפורום שנתן לי את המספר ואת הסיסמא. שבת שלום לכולם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”