כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 36 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

354
[QUOTE=צמצם]
[QUOTE=massaginator]טוב, אז בינתיים כתובת האתר של הפורום עברה שיפוץ קל[/QUOTE]

אני חושב שזה פתר את בעיית הגישה לאתר Tongue
[/QUOTE]

החידוש הזה עשה לי את הערב!!!

כשנחסם הפורום לפני כמה ימים הצלחתי לעקוף את החסימה עם הפרוקסי הזה:

Free Proxy - hide.me

אך הוא לא איפשר לי לראות הודעות פרטיות ולכתוב תגובות. כבר כמעט ירדו לי דמעות שהמקום שלפרקים שימש לי כבית שני ב-9.5 השנים האחרונות עומד לדעוך ולהיעלם, והנה מסתבר שבכל הימים האלה האדמין שלנו השיב מלחמה ופשוט העביר כתובת את הפורוםמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהStarStarStar. נשארה רק בעיה שלא רואים את דרגות כרגע אבל למי אכפת??? העיקר שהפורום חזר ובגדול!!!Tongueחיוך גדולStarStarStar

אז קודם כל אדמין יקר שלנו - ריספקט!!!מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה תודה ענקית!!!StarHug

ולכל שאר החברים - אנחנו לא נלך בלי קרב!Evil Smile וכושלאמא של כל הפמיניסטיות! על אפן ועל חמתן של הכונפות המתוסכלות אנחנו נמשיך לזיין ולדווח כאן והן ימשיכו להתמרמר על זה שאף אחד לא טורח להפעיל את שרירי הצוואר שלו כדי להסתכל עליהן...קריצהצחוק שלא לדבר לזיין אותן...מבולבלצחוקצחוק

יום חג לפורוםStar - יום אבל לכונפות הפמיניסטיותEvil Smile. אתן לא תצנזרו אותנו יא מתוסכלות מגעילות!
zooz

359
[QUOTE=לקסר]

[QUOTE=צמצם]
[QUOTE=massaginator]טוב, אז בינתיים כתובת האתר של הפורום עברה שיפוץ קל[/QUOTE]

אני חושב שזה פתר את בעיית הגישה לאתר Tongue
[/QUOTE]

נשארה רק בעיה שלא רואים את דרגות כרגע אבל למי אכפת??? העיקר שהפורום חזר ובגדול!!!Tongueחיוך גדולStarStarStar

[/QUOTE]
גם את הדרגות רואים כבר הכל בסדר, הכל חזר לקדמותו
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

360
ריספקט לאדמין שמצא פיתרון.
הודעה מעורף האוייב, הפמינאציות עלו על כך שהפורום ממשיך לפעול, וממשיכות לצטט קטעים נבחרים ממנו בתיסכול רב. ככה גם אני קיבלתי את המידע שהפורום עדיין קיים ושוב הפעלתי תושיה על מנת לנווט את דרכי חזרה הנה. תודה פמינאציות. צחוק

מה שכן, אני ממליץ לכולכם לשמור על הקישור ל FREE PROXY שלקסר נתן וגם אני השתמשתי בו עד הפעם הבאה שכבר לבטח תגיע.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”