כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 12 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

112
חפוזי
לגבי השרות אני לא מסכים איתך,שרות די טוב מבחורה נאה מאוד.
לגבי המחיר אני בהחלט מסכים.אני בדרך כלל לא מעיר/מגיב בענייני מחירים.
כל אחד שיעשה כראות עיניו,אבל יש בהחלט דרך אחרת.
קודם כל לרה הייתה פה בעבר לפני כשנתיים-שלוש.לטעמי נראתה אז יותר טוב(הייתה קצת יותר מלאה) אבל זה לא קשור כרגע.
בביקורה הקודם גבתה 400 ש״ח .
מיד עם הגיעה לארץ זיהיתי את התמונות מהעבר והתכתבתי איתה.
ביקשה 500 ,שאלתי בנימוס אם אפשר 400? מיד ענתה שכן,ללא ויכוח בכלל.
לצערי לא הלכתי בסוף כי קבעתי עם אלינה הספרית באותו ערב.כפי שכתבתי בהתחלה ,ישנה דרך אחרת.כל בחורה פרטית שמפרסמת(לא כל מי שמציגה את עצמה פרטית היא באמת כזו)
אפשר ורצוי לשאול אם אפשר פחות.אם תגיד לא אז לא הפסדתם כלום,אבל מה אם היא תגיד כן?
בואו ניקח את לרה החמודה כדוגמא,לו המדווחים הראשונים היו מבקשים ממנה מפגש ב 400
והאמינו לי שהיא הייתה מסכימה,אזי כל היה נקבע מחירה.
הרי אם היו מדווחים שהיא מסכימה ל 400 אף אחד לא היה מוכן להיות פריאר ולשלם יותר.
תחשבו על זה ותנסו את זה.
ממילא המחירים מרקיעי שחקים חבל לתרום לכך.
מיותר לציין שכשפניתי אליה לאחר שבוע כשכבר הרעיפו עליה שבחים פה אז כמובן שהיא לא הסכימה ל 400.

לרה סקסית חושנית בת ים

113
הייתי.. הייתי חייב לבדוק .. כל הדיווחים פשוט אומרים הכל חוויה כזאת לא הייתה לי הרבה מאוד זמן gfe כזה מדהים הרגשתי שזו איזו חברה מאוקראינה פשוט .. מדהימה לא יודע איך זה אפשרי אבל אפילו תוך כדי האקט עצמו היא הדליקה אותי .. וכן אין טיפת שיער למטה לא פצעונים או משהו כלום הדבר הכי חלק שראיתי .. כלכך הייתי רוצה לבקר שוב .. הייתי שעה שלמה הצליחה לחלוב אותי פעמיים דבר שהוא לא קל בכלל ועוד הייתי אחרי עבודת יד .. הייתי רוצה חברה כזאת

לרה סקסית חושנית בת ים

114

[QUOTE=החפוז המכני]נא לאחד, ולהפסיק ליחצן אותה. שירות עלוב, ממש לא שווה 500.[/QUOTE]

היחיד שעלוב זה אתה ...
נמאס כבר מהבולשיט שנקרא החפוז המכני.
99 אחוז דיווחים חיוביים
1 אחוז לא... ותנחש מי דיווח שלילי....
אתה!!!
אז תמשיך להפיל אנשים עם הנערות בלאי שלך..
עכשיו הכל מתבהר.
ודי לחכימא ברמיזא

לרה סקסית חושנית בת ים

115
[QUOTE=nani]

[QUOTE=החפוז המכני]נא לאחד, ולהפסיק ליחצן אותה. שירות עלוב, ממש לא שווה 500.[/QUOTE]

היחיד שעלוב זה אתה ...
99 אחוז דיווחים חיוביים
אתה!!!
עכשיו הכל מתבהר.
ודי לחכימא ברמיזא
[/QUOTE]
חפוזי אני חייב להסכים איתו גבר
אבל הדיווח כמעט היחיד שלא היה כמו שצריך היה שלך
אז נראה לי שהרוב כאן קובע היא די טובה
אולי לכם לא היה חיבור זאת גם אפשרות
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

לרה סקסית חושנית בת ים

116
[QUOTE=nani]

היחיד שעלוב זה אתה ...
99 אחוז דיווחים חיוביים
אתה!!!
עכשיו הכל מתבהר.
ודי לחכימא ברמיזא
[/QUOTE]
דביל, תעבור שוב על הדיווחים. או שאולי אתה קשה הבנה.
בכל מקרה, אשמח שתבהיר לי גם, כי לי לא התבהר כלום מה, הוצאתי 500 והתאכזבתי, אז זה אומר ש...? חבר יקר ואמין פנה אליי בפרטי ממש בנוגע לאותה לרה (הייתי מפנה אותך לדיווח שלו, אבל כאמור: נראה שאתה קשה הבנה) ועל כך שמייד לאחר דיווח שלילי עליה קופצים כאלה שמגינים עליה. אז זה אומר ש...?
תבהיר,תבהיר.
דביל. ביקרת אותה בכלל?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

לרה סקסית חושנית בת ים

120
בקרתי אצל לרה היום. התקשרתי איתה בלי שום בעיה דרך ווטסאף וקבענו את הפגישה לבוקר של יום השיש. יכול להגיד על הבחורה בלי שום הגזמה שהיתי מאוד שמח להיות איתה. לרה היא בחורה מצויינת מכל הבחינות.
היתה רק בעיה קטנה שהיא דחתה את הפגישה לשעה, אבל בשבילי זה לא. היה קריטי. ביקשה ממני להגיע עם קפה ושוקולד מפני שהיא עוד לא אחלה את הערוחת בוקר.
כשה. הגעתי, הבערתי לה את זה ואחרי שהתקלחתי. היא שואלת: מה אני רוצה? עניתי לה שהכל.
לרה נראה מאוד צעירה ,ממש כמה בת 19. היא מאוקריינה .גוף חלק ונעים מאוד למגע: לא מצאתי אף סימן דוחה. מתנשקת בפנים ונותנת לנשק אותה בכל הגוף בלי שום התנגדות. היתי מנשק אותה בכל הגוף מלמלה עד למתתה והרגשתי תענוג שובה לב! ברגע הזה היתי מצתער שלקחתי מסלול של רק חצי שעה. אחרכך היא עשה. לי את המציצה חשופה כלול כל הביצה וחור שמאחור (את זה היה לי פעם ראשונה, זה נעים, אבל לא התרשמתי כל כך). ואחרי שאמרתי לא שאני רוצה אותה, הי ישבה עלי ברכיבה ובתנוחה כזות גמרתי אחרי כמה דרות.
היתי איתה במשך ~25דקות כלול מקלחות.

תודה רבה לכל החברים של פורום על הדיווחים האובייקטיבים שלכם , שהביאו אתי לנערה מקסימה כזות!
החיים בלי אהבה הם מוות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”