כ פינוק בפתח תקווה - מאיה, החבילה הכי משתלמת כרגע!! - דף 5 - סקס אדיר

פינוק בפתח תקווה - מאיה, החבילה הכי משתלמת כרגע!!

44
הייתי אצל הגברת. מבחינת צורה חיצונית היא אכן נראית מצויין ביחוד שהיא עדיין לבושה... היא גם חייכנית וחביבה כפי שדווחו החברים. אמרתי לה שאני הולך על המסלול של חצי שעה עם גמירה אחת. אחרי מקלחת חזרתי לזירה, הגרת התפשטה והתחלתי לחקור את מכמניה. החזה שלה מאכזב, רך מאד ונפול אבל השאר סבבה. נשכבתי על המיטה והיא החלה ב"מסאז" שהיה ליטופים סתמיים לאורך הגוף, לא מקצועי ולא אירוטי. אחרי 5 דקות ביקשה שאתהפך, הלבישה חליפה והחלה לשאוב. מציצה מצויינת אבל קצרה מאד. שאלה איזה תנוחה אני רוצה, אמרתי דוגי. בשלב הזה אמנם הפיזיקה עבדה ועמד לי טיל, אבל התחושה הייתה מבאסת כי ההשקעה מצידה הייתה 0 ועל כל הסצנה היה רשום "תקתוק" בגדול. אני בדרך כלל גומר פעם אחת אבל מושך את האקט 20-30 דקות בתנוחות שונות תוך שאני מתקרב לגמירה אבל עוצר לפני. הפעם ממש לא היה לי חשק להמשיך, למרות שמראה הזין שלי הולם בין עגבותיה המשובחות היה בהחלט מראה מלבב. גמרתי במהירות, התקלחתי וחתכתי. לא אחזור.

45
הייתי אצלה לפני כשבוע וחצי ותודה לסליק ריק על המספר!חיוך
לצערי רק עכשיו התיישבתי להתיישב דיווח אבל טוב מאוחר מלעולם לא...
אז המיקום הוא בבניין ישן ברחוב ברנדה בפ"ת, לא רחוק ממרפאת רוטשילד. איזור בעייתי לחנייה אבל תמיד אפשר למצוא אם מחפשים ברחובות הקטנים מסביב..
הפקידה עצמה מאוד חסרת סבלנות אבל בסדר עושה ת'עבודה כי עובדה שהגעתי לבסוף..
הבחורה עם שיער שחור קצת יבש עד לגובה הכפתיים, עיניים כבויות לא זוכר מה הצבע.. פנים די רגילות. גוף לא רע, קצת בטן, חזה שכשהוא בחזיה נראה לא רע ובמחוץ קצת שקיות, אבל סה"כ באמת לא רע. חזה בינוני נחמד.
המנוע חמים וטעים, לא צר כלכך..
נראית סביבות גיל 35 ככה.
מהרגע שנכנסתי זירזה אותי כל הזמן אבל כשחזרתי מהשירותים והתחלתי לדבר איתה קצת רוסית פתאום נפתחה עם חיוך.. לא הכי זורמת לנשיקות אבל בסדר, מציצה לא מקונדמת ואחרי 69 שמה קונדום אני שחררתי מטען כי באתי חרמן. תמיד אני סוגר על 2 סיבובים בגלל זה.
סיבוב שני ממש התחיל מהר היא ממש לא מחכה והתחילה למצוץ את החבר, אחרי כמה דק' שמה קונדום ומתחילים סיבוב 2. היא עובדת לא רע מלמעלה ובדוגי בהחלט היה נחמד כי יש לה תחת סבבה.
עוד כמה תנוחות אבל קולט שהקונדום ממש ממש לוחץ ולא נעים כלכך. לא מורגש כלכך גם כי לא הכי צרה.
הורידה קונדום כי אמרה שכנראה שהוא הבעיה והמשיכה בעבודה ידנית נמרצת. קלטו שהיא לחוצה בזמן ומזרזת.
לבסוף גמרתי למרבה שמחתה.
הכל כולל הכל כולל מקלחת לקח אולי בלחץ 30 דק' כשסגרנו על שעה ושני סיבובים.
מה מסתבר? היה אחד קבוע שחיכה כבר להיכנס וייבשו אותו בחוץ איזסה רבע שעה אמרו לו שתכף היא מסיימת.
בקיצור תקתוק סביר ביותר במחיר סביר ביותר בפתח תקווה שזה לא רע.
בטוח לא אחזור אבל היה נחמד לעשות וי בעיר שלי...

46
דגמתי והתאכזבתי.

עוד לא נתקלתי בחוויה טובה בפ"ת.

הדעות כאן היו מעורבות והחלטתי לקחת סיכון עקב מיקום קרוב.

לא אחזור על דברי חברי, אבל החוויה שלי דומה למקטרגים. עם הנראות הייתי מסתדר, אבל הכל מתבצע מהר

כמו בית חרושת.

מה יהיה עם פתח תקוה ?Ouch
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”