כ מספרי ברזל להתפקד - דף 5 - סקס אדיר

מספרי ברזל להתפקד

45
ברוך השם שכרגע אני נימצא עם חבריי הלוחמים, הקרב נגד הפימנציות רק החל. וכידוע לנו האוייב שנגדו אנו מתמודדים, עם אוייב רע אכזר ממורמר, קנאי וכניראה גם לא מסופק מינית. כניראה ראשי צבא האוייב הודחו בעבר משורות המכונים, עקב בקוש נמוך. וכעת הן מנסות להתנקם. לפני כמה ימים לא הצלחתי להכנס דרך המחשב לפורום, בסלולארי הצלחתי, חשבתי אוליי זה דבר פעוט. כעבור זמן מה גם בסלולארי לא נצלחתי להתחבר, ולא ידעתי את נפשי מרוב צער.לא יכולתי להמשיך ולדמיין את חיי, ללא הפורום היקר. ואז קראתי שהפורום נחסם אך לא נסגר, כי אין אפשרות חוקית לסגור הפורום.וראשי צבא האויב צוהלות ומאושרות. פחדתי שבסוף יחוקקו חוק שמי שנכנס לפורום עובר עבירה פלילית, במקרה כזה אני מחזיר את דרגות המילואים שלי,(רסר). חייביםלחוקק חוק שהכניסה לפורום חובה, וכל גולש או גולשת מחוייב להכנס לפורום. ומי שלא נכנס לפורום עובר עכירה פלילית. איזה כיף לחיות במדינה כזאת.

מספרי ברזל להתפקד

46
חברים יקרים, וכל מי שקורא כאן את דבריי,
גם לי חורה כמו לרבים אחרים, שאלה הקוראים לסגור את האתר ואת הפורום, רואים הכל באופן חד צדדי, ומבלי לבחון את הדברים לעומק ולהבין באמת את העניין.
רק לאחרונה, בתכניתו של אמנון לוי בנושא הזנות בארץ, שאל אמנון בהפתעה את אחד השוטרים שדמותו הוצללה: "אז אתה רוצה להגיד לי שהמשטרה למעשה רוצה להשאיר את המכונים פתוחים??"
כן, אמנון היקר, וכל יתר אנשי התקשורת "הנאורים", כבר הוכח כי במדינות בהן הזנות היא חוקית, מספר מקרי האונס והאלימות וההטרדה המינית יורדים באופו דרסטי ( ואם זה יקרה, יהיה לאמנון לוי קשה יותר למצוא נושאים לתכניתו... ) קריצה
ובנוסף לכך, אם מישהו מבחוץ היה עוקב ביסודיות וקורא את כל מה שנכתב בפורום שלנו במשך השנים, הרי שנכתבו הרבה דברים חיוביים גם מנקודת מבטם של אותם צדקנים, לדוגמא אזהרות בנושאי בריאות, או אזהרות מנשים עובדות שנגועות במחלות מין. או שסובלות ממחלות נפש, לידיעת הרשויות. כמו כן היו אזהרות מנשים וממקומות שבהן אין ניקיון וסטריליות.
מכל אלה ועוד בחרו הצדקנים להתעלם. נכון שהפורום נועד קודם כל על מנת להחליף דעות והמלצות בין הלקוחות בתחום, בדומה להמלצות על מסעדות, סרטים, בתי מלון וכל תחום שהוא. אבל תוך כדי חוות הדעת ה"קרות", לא קשה למצוא את הזווית האנושית של חברי הפורום, לדוגמא כשהם כותבים שהבחורה סיפרה להם משהו אישי על עצמה, שהם שומרים לעצמם, או אפילו כשהם שואלים את כולם איך ייתכן שהבחורה המקסימה והאינטליגנטית הגיעה דווקא לעבוד בתחום זה.
לסיכום, התחזית שלי לעתיד אינה חיובית, אבל מה לעשות, יש נקודות בהן המדינה הולכת אחורה ולא קדימה, וגם זה לצערנו הרב אחד מהם כפי הנראה.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”