כ אנאבל מהלבן - סקס אדיר

אנאבל מהלבן

1
מס' מסתיים ב-1015.
צעירה בת 21. מגיעה אלינו מ-סמרה (אחת הערים המארחות במונדיאל).
קיבלה אותי בדירת קרקע שצמודה לבניין מגורים בירקון.
דוברת רוסית בלבד (לכן בפגישה עצמה כשכבר לא היה לי את גוגל טרנסלייט בשלף, זה היווה חיסרון משמעותי מבחינתי - קשה לייצר כימיה כשלא מבינים אחד את השני).
דורשת 500/700. סגרתי איתה על 400. כשהגעתי והעברתי לה את הכסף אמרה שנתתי קצת מדי. הייתי צריך להראות לה את השיחה כדי שתשתכנע שזה "תקין". לאחרונה אני מתווכח על 350 ובד"כ עומד בתנאי (כבר הפסדתי כמה עקשניות). הפעם, עם נתוני הפתיחה הלכאורה מאוד מרשימים שלה, הסכמתי.
התמונות ששולחת תואמות לחלוטין.
פנים יפות בובתיות (מהז'אנר הרוסי). גובהה ~1.65.
מקלחת קצרה (מקלחון שקוף בחדר השינה). פוטנציאל לא רע למאריכי שהות.
גוף חלומי. החזה הכי טוב שחוויתי לאחרונה. גדול, עומד, טבעי. פטמות מושלמות. מזדקרות לפי בקשה. ישבן עם נוכחות.
בצד המיטה ישנה מראת קיר גדולה. זה שידרוג עצום, בייחוד כשהנוף מרהיב כ"כ.
בבואי לנשיקה סימנה משהו על שיניה ומילמלה משהו ברוסית. התכוונה לכך שעשתה טיפול שיניים כלשהו ולכן לא יכולה להתנשק (על אף שבהודעת ה-"תפריט" כתבה GFE בצמוד לאמוג'י של נשיקה). זה כמובן שקר ("טריק" שכבר נתקלתי בו בעבר). לצערי כשכבר שנינו עירומים (ועוד אחרי שלקחה את הכסף ודיברה בטלפון עם מי יודע מי מחוץ לחדר כשהתקלחתי) זה כבר היה מאוחר מדי לארוז את הדברים ולקבל החזר, אבל זו הייתה נקודת פתיחה איומה. בקטע הזה, ממליץ בחום (גם לעצמי) לסגור הכל כבר בהתכתבות באופן הכי מפורש שאפשר ולא להניח כלום על בסיס הודעת ה-"תפריט". זה קטע שקורה במסלול "מקוצר" (פעם קודמת שזה קרה לי זה נאמר לי במפורש).
מכל מקום, המשכתי.
לאחר התגפפות ונשיקות הדדיות בגוף, ירדתי דרומה וחניתי לזמן ממושך. היא נהנתה ואיבדה את תחושת הזמן תוך שהיא נוגעת בעצמה (בחזה). עליתי קצת למעלה כשהיד שלי עוד נותנת שם עבודה וקיבלתי נוף כפול (מראה) מדהים תוך כדי שהיא נוגעת בי למטה. בשלב זה היא שכחה את ה-"עששת" וקיבלתי את הנשיקה המיוחלת. עליתי קצת יותר למעלה כדי לקרב אליה את הדרום - "אם מוחמד לא בא אל ההר..." (לא בטוח שהייתה עושה זאת מיוזמתה, בטח לא עם "עששת").
לאחר מכן, ניסתה להלביש קונדום. גם היה קטן וגם שמה הפוך. נהרס המומנט. הביאה אחד חדש. שמתי בעצמי אבל זה היה סיוט! מוטב לו הייתי מביא משלי. לא יודע מה זה היה בכלל, אולי משהו מסין? (צחוק)
התחלתי במיסיונרית. אח"כ מאחור. מדי פעם התייבשה מעט אז הגישה אצבע רטובה לעזרה. די צרה שם למטה. אח"כ עלתה לרכיבה. שוב, נוף מהמם. סיימתי בחליפה.
לא הייתה עם סטופר ויכול היה להימשך אף יותר אם הייתי מתאפק קצת, אך בסה"כ יצא 45 דקות.
לסיכום הנסיעה: הנוף מדהים. הכביש מלא בורות.
כאן לזמן קצר (כותבת במודעה שעוזבת בעוד שבוע וחצי)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”