כ טינה ת''א (מהלבן) - סקס אדיר

טינה ת''א (מהלבן)

1

מס'
מסתיים ב-0945

בת
30+, מרוסייה

מדברת
רוסית, עברית לא, אנגלית בקושי
.

גוף
רזה, חזה קטן אבל פיטמות כמו אגוזים
, טוסיק יש, גבוה,
170
+

דורשת
700, סגרתי ב 600 (חבל שהסכמתי
)

מציע:
GFE, נשיקות, מציצה בלי..

שולחת
תמונות יפות. אז הסכמתי
.

הגעתי,
בחורה נראית טוב, כמו בתמונות. מקלחת, ולטיפול
.

מתחילה
לנשק את הגוף, ויורדת, מציצה בלי, אבל ברגע שהתחיל לעמוד, מהר שמה גומי, וממשיחה למצו
ץ.

כוס
צר, אבל סקס לא משהו, אחרי
גמירה ראשונה דיברנו קצת. גרה במוסקבה
.

חזרנו
למיטה. אין
GFE, ישר למצוץ, תוך כדי שמה גומי, פתאום קופצת
לטלפון, אומרת שהזמן כמעט נגמר, חייבת לענות (יכול להיות סרסור), ומדי פעם עושה ביד

עברנו
לדוגי, ובסוף גמרתי מהמציצה שלה, לא הורידה את הגומי

ואומרת
להזדרז, הזמן נגמר

בקיצור,
הייתי שם בול שעה

בקיצור
נפילה, לא שווה 600

טינה ת''א (מהלבן)

2
אני גם הייתי חשדי התעורר לאחר קבלת פנים צוננת
ראיון קצר: לא עושה מציצה חשופה לא לגמירה בפה
וזה אחרי שבוואטסאפ אמרה שכן (אגב אני משוכנע שמדובר
בתאגיד ולא היא המתכתבת ישירות)
אז אמרתי לה גם לא והלכתי
מסקנה תמיד לראיון לפני
לא נראה אחורה פנה ולך

טינה ת''א (מהלבן)

4
לא מזמן חזרתי ממנה. היא יחידה שהגיבה ל אותו הזמןי. ביגשה חצי שע לאתרגן כי חזרה מהים.
עברה לגור יותר צפנה בבן יהודה
כן בחורה סקסית ויפה חזה ביניני עומד, בטן יפה, טוסיק עגול יפה, רגלים הכל במקום. גוף יפה עור מתוח נראת ייותר צעירה מגילה.
הייתי דלוק מהלילה וחרמן בשעות הבוקר. והיה לנו חיבור טוב מדקות הראשונות. היה לה מצב רוח טוב אחרי הים. זרמה איתי טוב.
נשיקות בפה פחות אוהבת ובקושי הסכימה אבל הסכימה כי הכתבה לי בפרטים. מציצה חשופה מושקעת וליקוק ביצים לא רע. אך לא נפלתי.
קודם כל אני באתי לזיין אחרי לילה פרוע. פרקתי לה צורה במהשך חצי שעה או יותר, עצרתי רק לשנות תנוחה. גמרה כמה פעמיים על הדרך. לא שהתלהבה מזה במיוחד, גם לא היית לה ברירה, כי תפסתי אותה ופשוט פרקתי. הייתי מסטול מאוד חרמן רצחחח. גמרתי ועפתי רחווווווק. היא נשפכה על ידי וקמה רק אחרי דקות. היא היית גמורה אחרי ים ואחרי זיון. אמרה שהולכת לישון אחרי שאני עוזב.

לסיכום. GFE בקושי וברור שלא עם כל אחד
למזלי זכיתי למיציצה בלי ובליקוק ביצים. כנראה היה חיבור טוב והיא זרמה. כי גם אני רוסי והיית למו שפה משותפת טובה.
גוף סקסי ויפה וכוס שמאוד כיף לזיין זה כן.
בטוח הכתיבה שלי על הפנים. סורי היה לי לילה ארוך ופרוע

junk sex lover

טינה ת''א (מהלבן)

5
יצא לי לבקר את הגברת .
לא היתה בעיה להוריד אותה ל-600 .
אבל חבל על הזמן ועל הכסף .אומנם גוף יפה גבוהה רגליים ארוכות (מתגאה בזה בתפריט וגם בתמונת הפורפיל בווטסאפ) . שולחת תמונות מגרות בעיקר של החלק התחתון חשוף (כנראה שלא נשים לב שיש לה חזה קטן) . ניהלתי דיאלוג בכתב , אישרה בפועל בשטח אמרה מה פתאום (להערכתי ענתה כן אבל לא הבינה , למרות שטוענת שמבינה אנגלית) . בקיצור יש טובות ממנה בסכומים האלה.
אני לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”