כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 37 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

361
[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=הנותן בסתר] למי שלא הבין...
Www.sexforum1.com
[/QUOTE]

עכשיו אני רגוע. עד עכשיו דאגתי מה ורד לי וטלי קורל, הפמיניסטיות המנטרות של הפורום הזה יעשו בכל הזמן שהתפנה להן משנסגר הפורום.
[/QUOTE]

תוסיף עוד אחת לרשימה - ה"עיתונאית" (בעיני עצמה), הפעילה החברתית והלה"טבית הגברת (או מר, אני לא סגור על המגדר שלה) ענת יורובסקי. אובססיבית גם היא לגבי הפורום ומשתתפיו.
כנראה הבינה שבתשלום פר מילה הכי קל לצטט חברים פה, ומנסה לגזור קופון על מעסיקיה באתר דבר ראשון...

363
[QUOTE=רימינג מעשי]

ריספקט לאדמין שמצא פיתרון.
הודעה מעורף האוייב, הפמינאציות עלו על כך שהפורום ממשיך לפעול, וממשיכות לצטט קטעים נבחרים ממנו בתיסכול רב. ככה גם אני קיבלתי את המידע שהפורום עדיין קיים ושוב הפעלתי תושיה על מנת לנווט את דרכי חזרה הנה. תודה פמינאציות. צחוק

מה שכן, אני ממליץ לכולכם לשמור על הקישור ל FREE PROXY שלקסר נתן וגם אני השתמשתי בו עד הפעם הבאה שכבר לבטח תגיע.

[/QUOTE]
יש לינק?

למעשה אם האדמין מסוגל להחליף דומיין בכל פעם שיסגרו את האתר הם לא יוכלו לעשות כלום ויוותרו בשלב מסויים.

365
[QUOTE=צופהמהצד]לכל מי שציטטו אותו באתר של הפמיניסטיות יכול בכיף לתבוע אותם על הפרת זכויות יוצרים,
זה כמו שאני אקח מבלוג של מישהו ויפרסם את זה באתר שלי.
שכמה חברה שציטטו אותם ירימו את הכפפה ויתבעו אותם.[/QUOTE]

אתה טועה כי יש סעיף מיוחד בחוק זכויות יוצרים של החרגת החוק לפיו ציטוט חלק מטקסט למטרות עיתונאיות או חינוכיות אינו הפרת זכויות יוצרים ואין ספק שהמורה ורד לי מנסה לחנך אותנו אז זה חוקי...

חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007

פרק ד': שימושים מותרים

שימושים מותרים

18. על אף הוראות סעיף 11, עשיית הפעולות המפורטות בסעיפים 19 עד 30 מותרת בתנאים המפורטים באותם סעיפים ולשם השגת המטרות המפורטות בהם, אף בלא קבלת רשות מבעל זכות היוצרים ובלא תשלום תמורה, ולעניין הפעולות המפורטות בסעיף 32 – בתמורה ובהתאם להוראות אותו סעיף.

שימוש הוגן

19. (א) שימוש הוגן ביצירה מותר למטרות כגון אלה: לימוד עצמי, מחקר, ביקורת, סקירה, דיווח עיתונאי, הבאת מובאות, או הוראה ובחינה על ידי מוסד חינוך.

(ב) לצורך בחינה של הוגנות השימוש ביצירה לעניין סעיף זה, יישקלו, בין השאר, כל אלה:

(1) מטרת השימוש ואופיו;

(2) אופי היצירה שבה נעשה השימוש;

(3) היקף השימוש, מבחינה איכותית וכמותית, ביחס ליצירה בשלמותה;

(4) השפעת השימוש על ערכה של היצירה ועל השוק הפוטנציאלי שלה.

(ג) השר רשאי לקבוע תנאים שבהתקיימם ייחשב שימוש לשימוש הוגן.

366
https://tv.social.org.il/updates/59130

אקטיביזם: נגמר לנו הזמן!
חברה נכתב על ידי צח רובינשטיין

אם חשבנו שיש שביב תקווה קטן בהתקדמות של המדינה ביחסה לנשים בזנות אז טעינו. החוק לאיסור צריכת זנות, שהשרה איילת שקד הבטיחה בדיון בכנסת בחודש שעבר שיעלה לקריאה ראשונה כבר עכשיו – במושב הקיץ של הכנסת, נדחה. למה? בגלל חוסר הסכמה בין משרדי הממשלה בסוגיית תחומי האחריות.

אחרי כמעט שלוש שנים של עבודה על החוק, מן הראוי שמשרדי הממשלה יוכלו להגיע להבנות הנדרשות עם כל הגורמים הרלוונטיים, ובמיוחד עם המשרד לביטחון פנים, והשר הממונה עליו – גלעד ארדן, שאמון על אכיפת החוק. אי לכך, אין שום הצדקה או מקום להמשיך ולדחות את תהליך החקיקה, שהראשונות שיצטרכו לשלם את המחיר הן 14אלף הנשים בזנות בישראל.

המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות יצא בקמפיין #נגמר לנו הזמן! על מנת לדרוש חד משמעית מהשרה שקד והשר ארדן – להגיע להבנות בהקדם ולהביא את החוק לקריאה ראשונה כבר עכשיו, במושב הקיץ של הכנסת שנגמר השבוע.

הצטרפו ושלחו עוד היום מיילים לשרים בדרישה זו

אפילו המשנה לנשיאה בית המשפט העליון והיועץ המשפטי לממשלה לשעבר, אליקים רובינשטיין, הצטרף לקריאה ובמאמר שפירסם בגלובס כתב: "מבקש אני לקרוא לממשלה ולכנסת לצעוד לכיוון החקיקה המוצעת. אכן, האכיפה תהא הדרגתית, מקום בו קוראים תיגר על "מוסד" רב שנים, ואיני משלה עצמי כי המסע יהא קל; אך תידלק למול צרכני הזנות נורה אדומה, העשויה לבשר מהפכה ולקדם את ישראל למקום אנושי טוב יותר".

מכעיס לגלות שהנשים בזנות ממשיכות להיות שקופות לממשלת ישראל!
כך גילינו שוב היום, כששרת המשפטים החליטה שלא לעמוד בהתחייבותה להעלות את החוק לקריאה ראשונה עוד במושב הכנסת הנוכחי (שמסתיים בשבוע הבא).
הצטרפו אלינו ושילחו מכתבים עוד היום לשר ארדן ולשרה שקד וקיראו להם להגיע להבנות בהקדם ולהביא את החוק לקריאה ראשונה בשבוע הבא!
#נגמר_לנו_הזמן!

367
https://drive.google.com/file/d/1It41ntgQGjqe60HSqIXWYc16ssBGNMev/view

רמת גן: נעצרו 10 חשודים בהם נשים וגברים בחשד לקבלת שרותי מין, ניהול, ומתן שירותי מין
*דוברות המשטרה(מרחב דן)
*משטרת ישראל ממשיכה בפעילות נחושה נגד מחוללי פשיעה בתחום מתן שירותי מין*

*במסגרת מאבק המשטרה בתופעת הסרסרות והעסקת נשים במתן שירותי מין עוכבו ונעצרו הלילה 10 חשודים בהם נשים וגברים בחשד לקבלת שרותי מין, ניהול, הפעלה ומתן שירותי מין לכל דורש*

הלילה ביצעה משטרת ישראל פעילות יזומה נגד בית בושת אשר פעל באזור הבורסה ברמת גן. השוטרים הגיעו למקום כשבידיהם צווי חיפוש שהוצאו ע"י בית משפט. את הפעילות ליווה ק' רישוי עסקים.

בחיפוש שנערך במקום נתפסו אלפי שקלים במזומן, סם מסוג קוקאין, כרטיסי ביקור ומסמכים שונים.

בלשי וחוקרי המשטרה שהשתתפו בפעילות עיכבו 5 נשים בשנות השלושים והארבעים לחייהם בחשד למתן שירותי מין במקום, קליינטים וחשוד נוסף בן 35 נעצר בחשד לניהול והפעלת המקום.

בתום חקירה החשוד (35) שוחרר בתנאים מגבילים.

בכוונת המשטרה לפעול לסגירת המקום בצו מנהלי של מפקד מחוז ת"א.

*החקירה נמשכת*

*המשטרה תמשיך ותפעל בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת לאכוף את החוק בכל מקום ותבטיח את איכות חיי האזרחים הנורמטיבים במדינה*

*מצ"ב סרטון. קרדיט צילום דוברות המשטרה.*

369
[QUOTE=gta3]מה עושים ללקוח שנתפס? תיק פלילי ? מעצר ?[/QUOTE]

שום דבר. בנתיים חוק הפללת הלקוח לא עבר וללכת לזונה זה לא עבירה .הם כנראה גבו מהם עדות כעדים ולא כחשודים כדי להפליל את מנהל המקום שעובר עבירות סרסרות ואחזקת מקום למטרות זנות. הם עיכבו אותם שעתיים לקחת עדות ושחרורו אותם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”