כ ערסית עם מראה אשכנזי ופנים קפואות - סקס אדיר

ערסית עם מראה אשכנזי ופנים קפואות

1
אתמול בצהריים, תוך כדי סידורים, חיפשתי ריגוש. קבעתי עם הצעירונת מראשלצ. מקבלת במגדלים במערב ראשון. רחוב אח"י להב 5. מתקשר אליה מלמטה, לא פותחת את הדלת של הבנין, מבקשת שאעמוד מול המצלמה של האינטרקום, מקבל אישור ביחד עם קומה ודירה. בפתח הדלת שחורדינית אמצע-סוף שנות העשרים לחייה. דירה עם פוטנציאל, הצעירונת שמנמונת מוצקה ולא רופסת. לא שלום, לא חיוך, לא שום דבר, מראה אשכנזי טיפוסי, פנים קפואות, עיניים כחולות. מרירות ובאסה נוזלים לה מכל חור, אומרת שגומרים פעם אחת עד חצי שעה ומשלמים 250 ש"ח. מבקשת את הכסף ומקבלת. דורשת להתקלח. נכנס למקלחת חוזר לחדר היא כבר עירומה יושבת על המיטה לצד מגבת פרוסה. שדיים טיבעיות יפות ומוצקות. בטן גדולה, נשכב על המיטה היא מביאה לי ביד עם שמן גונסון, התורן נעמד שמה מעיל. מוצצת את הזין מכניסה רק שליש לפה. מנסה לדחוף לה את הראש היא מתחמקת. מוציאה את הזין מהפה ושואלת איך אני רוצה, מבקש ממנה להמשיך למצוץ היא עונה "מה למצוץ עוד? הזין כבר עומד.. איך אתה רוצה עכשיו?". אני כמובן אומר לה דוגי. ישבן יפה לבנבן ומוצק, דוחף את הזין, כוס חם אבל רחב, חיכוך חלש. מזיין אותה ארוכות. מבקש לשנות תנוחה והיא לא מסכימה.... ממשיך לזיין אותה חזק בדוגי מחזיק לה את השדיים משכיב אותה על הבטן וממשיך לזיין, עושה טובה שגונחת "תזיין אותי עוד" "חזק". עושה לה טובה וגומר. נותנת לי מגבון. ואחר כך עוד אחד. עושה עוד מקלחת ויוצא להמשיך בסידורים.

לסיכום:
אווירה ושירות - על הפנים. בחורה ממורמרת ומבואסת. מבחינתה תן לה את הכסף ותעוף לה מהדירה.
ניקיון - המיטה נראית מוזנחת, אין מצעים רק מגבת. הגברת עצמה לא נראית שמשקיעה במקלחת אחרי כל אקט, כנראה מהבאסה שלה.
מציצה - חלשה ביותר עם גומי.
שדיים - ציון 9, שדיים בינוניות טבעיות עומדות יפה פיטמות יפות וצעירות.
ישבן - מוצק, כיף לראות ולזיין בדוגי.
אנאלי- לא שאלתי, לא נראה לי שזאת אפשרות בכלל.
נישוקים חיבוקים - אני לא בעניין, אבל לא נראה לי שזו אפשרות.
כוס - חם אבל לא צר, חיכוך חלש.
ביקור חוזר - אין סיכוי.
מתאים למי שרוצה לזיין צעירונת מבואסת שתתקתק אותו.

3
אני דווחתי עליה בעבר, היא מפרסמת סטודנטית צעירה הראשון,
אחי אתה לא לבד גם אני אכלתי כפה ממנה, מגעילה כזו שתוך כדיי אמרתי לה עזבי עם התנהגות כזו אני חותח תני חצי ממה שנתתי לך ואני זז עשתה לי סרטים ובסוף אחרי שהיא מאיימת עלי שאמרתי לה אני מסקסאדיר ושכל ההתנהלות הזו היא תיתקל במשטרה וקליינטים
החזירה 45% ,
בקיצור חשוב לקרוא פה בפורום לפני מפגש.

8
מסכים איתך.
מעניין לעשות מחקר למה דווקא ישראליות נותנות שרות כזה גרוע.
ישראל מדינה מאוד יקרה
לפעמים הצורך במזומנים גובר על הבאסה שהיא נמציאת בו והיא מחליטה להשלים עם מצבה ומנסה להיות מיקצועית כמה שיותר.
זונה מיקצועית יודעת לתת ללקוח הרגשה טובה תמורת מזומן.
זונה גרועה כמו רוב הישאליות רק מנסה לתחמן לרמות ולתקתק את הלקוח. סופה שתתיבש ותרעב.
תעשה טוב תרגיש טוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”