כ קמפיין מימון המונים - דף 2 - סקס אדיר

קמפיין מימון המונים

11
השאלה היא מי יהיה אחראי על הכסף שאפשר לסמוך עליו?
וגם חייב להיות מישהו שיתפוס ביצים ויפעל בריש גלי בלי אנונימיות....כי לא נראה לי שאפשר לנהל מאבק כזה באנונימיות .....
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

קמפיין מימון המונים

14
רונית דרור אכן מתנגדת להרבה חוקים "פמיניסטיים" שקיימים בישראל ולא ברוב העולם. את הקול שלי היא תקבל.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

קמפיין מימון המונים

15
אתם מתעסקים ברונית דרור שהיא בכלל עם 1000 דעות ובכלל לא המנהיגה של המפלגה....גם אם המפלגה תקבל 10 מנדטים היא לא תצליח לשנות דברים,אני נתתי לכם הצעה שאני מוכן להיחשף ולהיות המנהיג שהסיבה הראשית שהמפלגה תקום היא כדי לחוקק את הזנות בישראל !! יש לכם יותר גברי מזה ?! רק תהיו רציניים תשיגו משקיע תשימו כסף על השולחן ויוצאים לעניינים

קמפיין מימון המונים

16
אני האחרון בפורום שניתן לחשוד בו שיש לו הטיה כלשהי לחרמן123 - ההתנצחויות שלנו מופיעות פה שחור על גבי לבן בפוסטים רבים.
אני רוצה לנצל את הפוסט הזה ולהתנצל בפניו - מבחינתי הכל נסלח ונשכח, טאבולה ראסה מהיום. מעריך מאד את הנכונות שלו לתרום ולהחשף (לא ראיתי אף אחד אחר שהתנדב - אפילו לא הבחור שטוען שצריך לדבר עם כולם על החרמנות...).
אני לא יודע מה הכישורים, רקע, השכלה ויכולות של מר חרמן123 אבל: א. אני אתרום, ואמשיך לתרום כספים על בסיס תקופתי אם העסק אכן יתרומם. ב. ארתום ממגוון כישוריי, ככל שיידרש ותחת אילוץ של מעטה האנונימיות, ככל הניתן.
השאלה - אם יקום קמפיין גיוס בהד-סטרט למשל או מימונה, נגיע למאסה קריטית?
חרמן - שוב, סחטיין עליך אח שלי גיבור. מוריד את הכובע (ואוכל אותו, אם צריך).
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”