אז אחרי הדיווחים כאן הסתקרנתי ואצתי רצתי היום לבקר את העלמה ורה .
התכתבות קצרה ועניינית , נקבעה שעה , וכהודעת סיכום לבחורה כתבתי לה שאני מקווה שאהנה איתה והיא בתגובה הבטיחה שאהנה כמו שלא נהניתי מעולם.. מבטיח.
מגיע ליעד אין בעיית חנייה הגברת מכוונת אותי לדירה , דפיקה קטנה בדלת והעלמה מכניסה אותי לביתה כשהיא מחוייכת . סמול טוק ונשיקות קלות חיבוקים נחמדים , בהחלט נותנת הרגשה טובה וסימן טוב לבאות.
נכנס למקלחת זריזה והבחורה מחכה בחדר שמה מוסיקה נחמדה בטלפון . עומדים ומתגפפים קלות הבחורה מלטפת את החבר ומתנשקת לא רע אך לא אוכל להגיד שמתאבדת בנשיקות. נקסט.
מורידה את השמלה ונגלה גוף צעיר ומתוח רזה אבל לא מקל, שזוף קלות עם פס ביקיני מדליק כמו שאני שאני אוהב. מתחילה מציצה דיי עמוקה ורטובה -מציצה מצויינת. מתהפכים לירידות הדדיות ב 69 תענוג הבחורה מריחה מצויין חלקה שם כמו שלא פגשתי מעודי , אחרי האקט שאלתי איך זה שלא מרגישים זיפים שלה שם , אמרה שעשתה לייזר ולכן אין זיפים. החברה הבאה שלי תידרש לעשות שם לייזר (-: פשוט תענוג שזה כזה חלק שם..
באתי חרמן מאוד לא רציתי לגמור מהר והתכוננתי להפסיק אותה , למזלי הפסיקה לבד ,הלבישה חליפה והופ עוברת לרכיבה. גם כאן כבר הייתי חרמן מאוד והרגשתי שאני מתפוצץ כל רגע ולכן האטתי קצב.. לאחר כ 2 דקות עבודה מחליט שזה הזמן לתת לה את ילדיי אבל במציצה . מוריד את החליפה , חוזרת למציצה של דקה ואז מזריק את ילדיי לפיה והיא לוקחת הכל כמו גדולה ממשיכה וסוחטת עוד ועוד עד הסוף . מצוין. ככה מקבלים הזרקה איכותית.
מספר שני גם מציצה טובה והזרקה שנייה.
לסיכום :
בחורה מתוקה וחייכנית , לא מראה זנותי לאוהבי הז'אנר שאחד מהם הוא אני. אחלה מציצה עם צריכת חלבונים מלאה. נותנת הרגשה נעימה וטובה.
גוף צעיר ומתוח. סך הכל מומלצת.
האם אחזור ? כדי שאחזור אני צריך לקבל סחרחורת. יצאתי עדיין עם שיווי משקל ובאותו מצב צבירה. געגועים לליזה.