כ תאילנד: יומן מסע - דף 8 - סקס אדיר

תאילנד: יומן מסע

71
התפוז: אני לא יודע מתי או איפה היית בתאילנד אבל... כל בחורה שהייתי איתה הריחה מצוין בגוף בפה ובוואגינה...כולן התרחצו לפני האקט. יופי זה כבר עניין של טעם, מודה שתאילאנדים זה לא העם הכי יפה בעולם... אבל יש כמו בכל מקום אחר בעולם יפות יותר ויפות פחות... אני אישית פגשתי בפאטייה תאילנדית שהיא חצי רוסייה(עם שרשרת צלב) שהייתה אחת היפות שפגשתי...

76
[QUOTE=סופר לה טיב]מישהו באמת חושב שהביולוגיה של התאילנדיות שונה משאר העולם???[/QUOTE]
הרגלי נקיון
תכשירי שטיפה
שונה ועוד איך שונה
נדיר למצוא רוסיה או אוקראינית עם כוס מסריח (קורה אבל נדיר)
בעוד שאצל ישראליות זה מאד מאד נפוץ Dead
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

78
אני רואה שהעניין נמשך. אז אכריע בעזרת פיסת מידע מסריחה שהגיעה אליי ממש לא מזמן מבחור שחי שם תקופה עם מקומית. רמז: עמבה.
אז ככה. סופרלטיב צודק, וזה אכן לא קשור להרגלי ההיגיינה (למרות שהמדינה בכללותה היא ג'יפה אחת גדולה) כל מי שביקר בתאילנד, יוןדע שהמאכלים המקומיים, בדגש על אלה של הכפריים, ובכן, מסריחים
מדובר בג'וקים ועקרבים מטוגנים, שמפנונים, תמנונים ועוד שרצים.
לאחר כמה פמפומים, הנרתיק של הבחורה (ואם היא בחורה עובדת אז היא לרוב כפרית) מדיף ריח מוזר ומסריח. ההסבר הוא לא בהרגלי ההיגיינה - כי אם בהרגלי התזונה.
אני יודע שיש מי שחזק באשליה שהתאילנדיות הן פצצות שמדיפות ריח שושנים וורדים, אבל המקור לאשלייה הוא כמות לא מבוטלת של אלכוהול.
אותו בחור גם אמר לי שלאחר תקופה שבה החברה שלו המעיטה ונמנעה ממאכלים מקומיים, היא כבר לא הסריחה.
אז כן, התאילנדיות מדיפות סירחון בל יתואר שמקורו בתזונה המגעילה שלהן.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

79
יש כמה דברים שלא מסתדרים לי בתור אחד שהיה מספר פעמים בתאילנד
איפה בדיוק מצאת מקום של מסאזים שהבחורה נמצאת עם חצאית מיני בכול תאילנד יש לבוש אחד בצורה מכנס שרוול ארוך וחולצה קצרה הצבעים רק משתנים

פוקט הפכה למקום ממוסחר מאוד יקר בכול המעדונים האילוזן אוו הטטייגר המחרים לא פחות מ 2500 באט לארוך וככול שהיא יותר יפה המחיר עולה ,הכוונה שלי בעולה שגם ראיתי בנות שדורשות עשר אלף כן כן עשר אלף לקצר.
אחרי שעה 3 לא מכניסים אנשים לאילוזן יש את המקום הנוסף שלהם לאפטר פארטי לגבי הטייגר המקום שורץ ערבים בשעה 5 בבוקר יש ערמה של בנות שעומדות בשורה בבנגלה עפות על עצמן 5 בבוקר דורשות 4-5 ללכת איתך למלון
לגבי מעדוני חשפניות השבורה של המעודן לוקחת לא פחות מ 4 אלף יש את המועדון של סוזי המקורי וגם החדש בסוף השדרה שזה המועדון הכי חם שם ,
המועדון נסגר בשעה 3 וחצי הגעתי לשני המקומות בשעה שלוש ועשרים כלומר 10 דקות לפני הסגירה זכיתי לתשובה מ6 חשפניות שונות 5 אלף לקצר בקומה השניה של המעודן לא הולכות למלון לארוך

ולגבי המחירים ששילמת ככול שהיא יותר מכוערת מגעילה ומבוגרת המחיר שלה יורד .

לגבי פאטיה לא מכיר מצב שבו אתה חוזר לחדר מהוולקין סטריט לבד בנות לבד מושכות אותך מתחילות אתך שם המחרים בברים במיקוח חזק אפשר לרדת ל 1500 למישהי סבבה במראה ועוד 300 באט למקום לגבי המעדונים גם אותו דבר ניתן לרדת במיקוח עם מישהי סבבה ל 1500-2000 אלה שיראות טוב כלומר פצצות לא תצליח להוריד לפחות מ 3 אלף מה לעשות יש ביקוש גדול בשבילן כולם רודפים אחריהן אז האגו שלהן מנופח בטיול האחרון הייתה איתי אחת כזו כול המועדון רדף אחריה אחד ניגש אליה מולי הוציא 5 אלף מהכיס אמר לה קחי בואי דבר אחד יאמר לזכות התאלנדיות יש להן אמינות ברגע שסגרת עם מישהי היא אתך ולא תלך עם אחרים אלה אם כן משהו דפוק אצלך

לגבי הבודי מסאז גם פוקט גם בנקוק וגם פאטיה המסאז מוחלק ל4 קבוצות אדום צהוב שחור וכחול,
2000 לאדום 2500 לצהוב כחול 3000 ושחור 3800 וזה בפאטיה והייתי ב 4 מקומות שונים בפאטיה
בפוקט היקר מגיע ל 4500 והזול 2500 ובנינו אלה שעומדות עם מספר אדום הזולות גם בחינם לא הייתי נכנס איתם
לגבי בנגקוק אותו דבר
בקוסמוי יש את המסאז של הסיניות שם זה 5 אלף
גם בקוסמוי גרין מנגו והבאריים מסביב המחיר לאחת נורמלית שלא מכוערת אוו זקנה מתחיל ב 2500-3000.
לגבי הגיינה ושערות לא נתקלתי באחת בתאילנד שלא מגולחת וראיתי יותר מ 200 בנות ערומות שם, אחת לא ראיתי עם שיער (יש שיגידו מיקרה יד הגורל לא מאמין לזה) .
לגבי עניין הדם תאילנדיות באות לעבודה גם שהם במחזור הן שמות כדור ספוג בגודל כדור גולף בכוס לדמה טמפון שיספוג נתקלתי באחת כזו שפשוט אמרה מראש שהיא במחזור ואם מתאים לי
ולא קרה פעם אחת שגנבו אותי רימו אותי אוו עקצו אותי יש מחיר לכול דבר שם אם לא מתאים לך אל תסגור עסקה

ולגבי נפילות הדבר היחידי שבאמת נפלתי בו שעשיתי סקס עם מישהי שלא יודעת לעשות סקס לא יודעת למצוץ ופעם אחת בבגקוק לקח אותי נהג מונית למחסן עם 500 זונות תאלינדיות מקום של מקומיים ושם דחפו לי בירה צאנג ב 400 באט (לא שאלתי מראש מה המחיר של הבירה)אמר לי הבעלים שתה בירה תחליט מה שבא לך בדרך אז נעקצתי בשני בירות אחת לי אחת לנהג שהביא אותי.
לא סתם לוקחים להן את התעודות זהות בכניסה למלון אתה יכול להשאיר חצי מליון באט על השולחן בחדר לעלות לישון הבחורה לא תיגע בכלום,
בפעם האחרונה שהייתה בינואר 2018 אז נכון שפעם הראשונה אתה מתבלבל עושה שטויות ומשלם עליהם אבל אין דבר כזה לקחת מישהי שניראת טוב במחירים שאתם טוענים אלה אם היא בת 50 ודומה לצרות שלי וכול מי שאי פעם נתקל במצב בעייתי שהוא יודע שהוא צודק ומנסים לעשות עליו סיבוב בגלל שהוא תייר שיזמין את משטרת התיירות יפתרו לך את הבעיה .

80
את המעסה המילפית פגשתי בנאנאי. ובעקבות המצב הנוכחי בארץ, היא חלום רטוב... רק לחשוב למה היא היתה מוכנה תמורת 500 ש"ח...
כבר עניתי לאחרים בעניין השיחים של התאילנדיות: השילוב בין צריכה מופרזת של אלכוהול ותאילנדיות עם יער בין הרגליים וחזה של ילד בין 13 יוצר פנטזיות מדהימות. אז סליחה שלא שתיתי מספיק.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”