כ גבעת אולגה מבוגרת דיווח - דף 3 - סקס אדיר

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

22
הייתי לפני כמה זמן ושכחתי לדווח,

נחמדה, שירותית, זורמת,
אם אתם אוהבים את הקטגוריה של מבוגרות מלאות (נמוכה קצת עם חזה גדול מאוד ובטן) אז היא בלוק המתאים,
הייתי אומר שהיא 55-60 בגיל,
מחיר כמו ביד2,
שרות מכל הלב והאמת שגלשנו לסקס מלא. הייתי בערך חצי שעה וזה הספיק.
מסג' נעים, לא יודע כמה באמת מקצועי, לא כמו אצל השכנים בכפר הים...
תוך כדי מצמידה את הגוף לגוף ומגע השדיים נעים, קצת ליטופים מצידי בירכיים הפנימיות וזרימה למשחק עם השפתיים התחתונות והרמז הובן, מורידה את הבגד העליון נשארת בלי כלום עולה על המיטה ומועכת אותי עם השדיים, בזמן שאני מנסה לינוק מהפטמות, מתהפכים שואלת מה אני רוצה.. מציצה או סקס עם קונדום.. בוחר באפשרות השנייה, היא חוזרת אחרי דקה מלבישה קונדום עם הפה, עולה למצב של רכיבה ואני מנסה למפמם אותה עד שאני מרגיש שאני הולך להתפוצץ, מחליפים פוזיציה על מיטת העינוגים והיא מתהפכת על הגב ואני במיסיונרית ממשיך לפמפם עד הגמירה תוך כדי משחק לה עם השדיים ומלקק את הפטמות הוורדות. מקלחת ופרידה.

האם אחזור? יש מצב כאשבור את הגמילה. אני מעדיף אותה למרות המראה שלה (שלגילה הוא סביר) בגלל השרות והאדיבות שמייצרת איזו נעימות, מאשר איזו רוסיה בפי 2 או 3 מהמחיר ושהשמש זורחת לה מהתחת ונותנת יחס גרוע או מושכת את הזמן. אם אחזור... אשמח לזרום לדברים נוספים.

לא מתאימה לכל אחד ומבקש לכבד אותה.

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

26
חבל..
היא דווקא זכורה ל יחסית לטובה,
מאוד נחמדה, משתדלת לתת שירות טוב.
הייתי לפני כמה חודשים, ידעתי שהיא עומדת לעזוב לישוב ליד חדרה, אבל לא הייתה בטוח שישסתדר לה שם.

כמה זמן נטו היה האקטים? כי אצלי חצי שעה הייתי בחוץ, כולל עיסוי וזיון. גמרתי מהר משום מה. לדעתך יש מצב לעוד סיבוב?

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

27
[QUOTE=jonny40]לא דווקא היא לא מבריזנית [/QUOTE

דווקא כן מבריזנית...
קבעתי איתה שעה קודם ונסעתי לכתובת הישנה באולגה,
התקשרתי 20 דקות לפני הזמן שסוכם ואז הבנתי שהכתובת שיש לי לא נכונה,
סיכמתי איתה שאני מגיע ושלא תקבל אף אחד,
כשהגעתי תוך 8 דקות לכתובת החדשה, כבר לא ענתה,
אחרי ניסיונות חוזרים כולל ממספר אחר, ענתה וכשאלתי מה קרה אמרה שהגיע לקוח ואם אני רוצה שאמתין כשלושת רבעי שעה!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

גבעת אולגה מבוגרת דיווח

28
היתי אצלה אין לה שום יופי חזה די גדול ונפול תחת קטן ושטוח בטן רופסת ונפולה שחער די ארוך אסוף ולא מטופח השיניים שלה לא במצב מי יודע מה טוב מנסה לרצות ולהיות נחמדה אך המציצה שלה לא משהו כאילו היא אחת שרק עכשיו התחילה ללמוד איך למצוץ סך הכל לא שווה יותר מ 100 שקל עדיף לוותר לדעתי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”