כ דיווח - לנה נצרת עילית - דף 3 - סקס אדיר

דיווח - לנה נצרת עילית

21
חברים

קיבלתי הרבה בקשות

והעברתי לאנשים
אבל לא לכולם כדי לא ליצור עומס

מי שלא קיבל יקבל עוד כמה ימים

ומי שקיבל
תהיו נחמדים ותהנו

והכי חשוב דיווח
עדיף שירות 10 מבחורה שנראית 7

מאשר

שירות 7 מבחורה שנראית 10

דיווח - לנה נצרת עילית

24
חברים יקרים כמעט והלכתי אפילו דיברתי איתה אבל בגלל שתי התגובות מעלי אני בספק
אז עיזרו לי בבקשה ,אם היא כבת 40 אז סבבה
אבל אם היא בגיל 50 + ורואים את זה ( הכוונה הגוף הזדקן ,קמטים וכו...)
אז אין סיכוי שאני אלך חלק כתבו שהיא בת 40 בערך וחלק 50+
מישהו יכול לעלות תמונה (של מישהי אחרת) שמשקפת איך היא נראת
טנקס
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

דיווח - לנה נצרת עילית

25
זאת היתה גם הדילמה שלי , אבל החלטתי בכל זאת ללכת כי היתי קרוב לנצרת ושעות לילה ומחיר זול . אני בן 40 והגברת בטוח מעל 50 , למרות שגוף שמור אבל אי אפשר להתבלבל , הטבע עושה את שלו , בפנים רואים את הגיל טוב מאוד . זה הרושם שלי אישי , אני בטוח שרבים מחברים עדיין יהנו איתה . היא רזה מאוד , ציצי ותוסיק מרוקנים , אין צילוליטיס, גוף בלי קמטים אבל מתחיל להיות רופס, מנוע נראה דווקה יפה וצעיר , מסוגלת להתמודד עם קבלני הריסות גם בדלת האחורית .
מעשנת , אוהבת לשתות Xl
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

דיווח - לנה נצרת עילית

26
טוב גם אני לבסוף ביקרתי את הגברת והנה הדו"ח שלי Tongue

נתחיל בזה שהבטחתי 3 דברים לזה שמסר לי את המספר
1. לא להעביר את המספר
2. להתנהג אליה בכבוד
3. לדווח

לשמחתי עמדתי בכל שלושת התנאים (אם אחינו ---->זה שמסר לי את המספר שלה יאשר לי אני אעביר אותו הלאה ואם לא תחפשו בטוטאל צאט "לנה לתמיכה" שלא תבינו לא נכון ,אני תמיד מעביר מספרים ומדווח אבל פה ביקשו ממני...Ouch)

ועכשיו לדיווח
לנה בחורה בת 45-50 בערך,חזה קטן ונפול בטן קצת רופסת אבל טוסיק מהמם מבולבל
הבחורה חולה סקס TongueTongueTongue ונראית טוב מאוד לגילה.
הגעתי שילמתי 300 ש"ח לשעה /שני מספרים
הציעה לי לשתות/מקלחת אין מזגן בדירה !!! יש מאוורר ז"א אם באת לזיון של שעה אתה תזיע המון ותשרוף כ-400 קלוריות צחוק
אוקיי נמשיך תוך כדי שאני עומד היא מפשיטה אותי עם נשיקות בכל הגוף כולל בפה ומתחילה למצוץ ללא קנדום ללקק את הביצים (היא מוצצת בדיוק כמו המקצועיות מהסרטים הכחולים ,כולל מבטים חודרים למעלה אליי ) מציצה דיי טובה ,אחרי שנעמד הציעה שאני אזיין אותה כאשר היא עם בריות ועקבים ,יענו דוגי בעמידה ,התחלתי לפמפם אותה (טוסיק קטן ויפה כבר אמרנו ? ) כ-5 עד שגמרתי (אמרתי לעצמי יופי עכשיו יש לי עוד 50 דקות לגמירה האמיתית "הפינאללה")
ישבתי איתה לסיגריה ומשקה בלו ,דיברנו סיפרנו בדיחות ולאחר הסיגריה חזרנו לסשן שני
היא מצצה שוב ואז השכיבה אותי על המיטה ופשוט ליקקה את כולי (כאילו אני גלידת מגנום חיוך) הבחורה היתה חרמנית אשששששש קיבלתי רימינג מושקע מאוד שליקלוקי ביצים ליקוקי אוזניים וכמה צרפתיות ולבסוף עלתה מעלי והחלה לקפוץ הרגשתי את הרעידות שלה עד שנשכבה ליידי על המיטה והחלה לאונן עד שגמרה !!! ואוו היא חייכה אליי חיוך מטומטם כזה הורידה ממני את הקנדום והחלה למצוץ ,פשוט זיינתי לה את הפה ,עד שהשפרצתי לה לתוך הפה חיוך גדול היא בלעה הכל ואז החזרתי לה את החיוך המטומטם
תוך כדי שאני מתלבש אני רואה אותה עדיין על המיטה כמו חתול מיוחם ואז היא אומרת לי בזכותך גמרתי צחוקחיוך גדולTongueחיוך -----> כן זה החיוך שהיה לה .
בקיצור מומלצת
ציונים:
1.מציצה 10 מוצצת מושלם
2.זיון 9הייתי נותן 10 אבל לאחר המציצה ....
3.פנים 7 חמודה
4. גוף 7 בגלל הגיל אם הייתה צעירה יותר הייתי נותן לה 9
5. יחס 9 מעולה הייתה כימיה טובה
6. דירה דסקרתית בשכונת הר יונה בנצרת עלית
מה שמצחיק כתבתי בוויז הר יונה בנצרת עלית וזה לקח אותי בדיוק לבניין שלה מוחא כפייה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

דיווח - לנה נצרת עילית

29
טוב, גם אני פגשתי את העלמה (ולא אין לי רשות להעביר את המספר...)
אין לי הרבה מה להוסיף למה שידידנו שגואר תיאר - התיאור מדוייק למדי.

מספר הערות קצרות:

1. גיל - היא שמורה ומטופחת אבל מילת המפתח צריכה להיות "לגילה". יומולדת העגול הכי קרוב שלה הוא 60. יכול להיות שהיא 55 (לא נראה לי) יותר הגיוני שהיא כבר חגגה 60....הניחוש שלי הוא שמי שהעריך אותה ב 40-45 הוא בין 20 וקצת...קריצה
2. שירות - היא אכן נותנת שירות מכל הלב. בתור מי שנכווה לא אחת מפרגיות רוסיות צעירות שבאות לעשת סיבוב, נחמד לראות שיש מי שעדיין יש לה כבוד למקצוע העתיק...
3. מציצה - לאחר שאמרתי שהשירות מעולה אסייג שלא ברור מה עפו על המציצה שלה. ביום טוב היא 6 מתוך 10 (10 אלו ליקה, אווה, אנג'ליקה - כולן זכורות לטוב). המציצה לא עמוקה ונעזרת בעבודת יד. סביר +
4. לא. היא לא גומרת.

לא יודע אם אחזור, יש בקריות אופציות יותר צעירות, זולות וטובות... אולי אם אהיה באיזור

ושוב, אני מתנצל - אין לי את הרשות להעביר את המספר...

דיווח - לנה נצרת עילית

30
[QUOTE=Shaguar]
טוב גם אני לבסוף ביקרתי את הגברת והנה הדו"ח שלי Tongue

נתחיל בזה שהבטחתי 3 דברים לזה שמסר לי את המספר
1. לא להעביר את המספר
2. להתנהג אליה בכבוד
3. לדווח

לשמחתי עמדתי בכל שלושת התנאים (אם אחינו ---->זה שמסר לי את המספר שלה יאשר לי אני אעביר אותו הלאה ואם לא תחפשו בטוטאל צאט "לנה לתמיכה" שלא תבינו לא נכון ,אני תמיד מעביר מספרים ומדווח אבל פה ביקשו ממני...Ouch)

ועכשיו לדיווח
לנה בחורה בת 45-50 בערך,חזה קטן ונפול בטן קצת רופסת אבל טוסיק מהמם מבולבל
הבחורה חולה סקס TongueTongueTongue ונראית טוב מאוד לגילה.
הגעתי שילמתי 300 ש"ח לשעה /שני מספרים
הציעה לי לשתות/מקלחת אין מזגן בדירה !!! יש מאוורר ז"א אם באת לזיון של שעה אתה תזיע המון ותשרוף כ-400 קלוריות צחוק
אוקיי נמשיך תוך כדי שאני עומד היא מפשיטה אותי עם נשיקות בכל הגוף כולל בפה ומתחילה למצוץ ללא קנדום ללקק את הביצים (היא מוצצת בדיוק כמו המקצועיות מהסרטים הכחולים ,כולל מבטים חודרים למעלה אליי ) מציצה דיי טובה ,אחרי שנעמד הציעה שאני אזיין אותה כאשר היא עם בריות ועקבים ,יענו דוגי בעמידה ,התחלתי לפמפם אותה (טוסיק קטן ויפה כבר אמרנו ? ) כ-5 עד שגמרתי (אמרתי לעצמי יופי עכשיו יש לי עוד 50 דקות לגמירה האמיתית "הפינאללה")
ישבתי איתה לסיגריה ומשקה בלו ,דיברנו סיפרנו בדיחות ולאחר הסיגריה חזרנו לסשן שני
היא מצצה שוב ואז השכיבה אותי על המיטה ופשוט ליקקה את כולי (כאילו אני גלידת מגנום חיוך) הבחורה היתה חרמנית אשששששש קיבלתי רימינג מושקע מאוד שליקלוקי ביצים ליקוקי אוזניים וכמה צרפתיות ולבסוף עלתה מעלי והחלה לקפוץ הרגשתי את הרעידות שלה עד שנשכבה ליידי על המיטה והחלה לאונן עד שגמרה !!! ואוו היא חייכה אליי חיוך מטומטם כזה הורידה ממני את הקנדום והחלה למצוץ ,פשוט זיינתי לה את הפה ,עד שהשפרצתי לה לתוך הפה חיוך גדול היא בלעה הכל ואז החזרתי לה את החיוך המטומטם
תוך כדי שאני מתלבש אני רואה אותה עדיין על המיטה כמו חתול מיוחם ואז היא אומרת לי בזכותך גמרתי צחוקחיוך גדולTongueחיוך -----> כן זה החיוך שהיה לה .
בקיצור מומלצת
ציונים:
1.מציצה 10 מוצצת מושלם
2.זיון 9הייתי נותן 10 אבל לאחר המציצה ....
3.פנים 7 חמודה
4. גוף 7 בגלל הגיל אם הייתה צעירה יותר הייתי נותן לה 9
5. יחס 9 מעולה הייתה כימיה טובה
6. דירה דסקרתית בשכונת הר יונה בנצרת עלית
מה שמצחיק כתבתי בוויז הר יונה בנצרת עלית וזה לקח אותי בדיוק לבניין שלה
מוחא כפייה

[/QUOTE]

שמח שנהנת

כמו שאמרתי הבחורה לא הכי צעירה אבל תתיחס יפה ותקבל אחלה יחס שבעולם

למי שרוצה את המספר שיפנה אלי בפרטי
עדיף שירות 10 מבחורה שנראית 7

מאשר