כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 24 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

231
[QUOTE=Black]ערב טובבבבבבב לכם

חזרתי לפני כמה ימים מנסיעה לאוקראינה . חופשה בת 10 ימים ( אכתוב דיווח , הצעות וטיפים במדור המתאים בהמשך ) . מכיוון שלא הייתי בחו"ל מזמן ( עקב זוגיות ) קצת שכחתי מה הולך שם . נעזוב את העובדה כי יש שם ימבה כוסיות ודוגמניות , הכי חשוב שהשירות הוא בהתאם . בחורות שם באות לעבוד . משקיעות . עם חלקן הרגשתי ממש כחברות לכל דבר מבחינת הזמן והביצועים .

קצת קשה לי לקרוא כאן שבחורה כמו נסטיה ממוצעת מינוס באוקראינה שלא שווה שם יותר מ-50$ לשעה במקרה הטוב דורשת 600 לשעה ועוד מתנה התניות . אתם משלמים פאקינג 600 שקל לשעה והיא לא מאפשרת נגיעות למטה . פשוט ביזיון . רוב הבחורות שמגיעות לפה בשנתיים-שלוש האחרונות באות לעשות עלינו סיבוב ואנחנו נכנעים לכך . רק לידיעתכם 250 שקל לשעה בשבילן זהו סכום מטורף . רוצות כסף , סבבה אז תנו שירות .
[/QUOTE]
צודק בהחלט
הייתי שם לא מזמן והמחירים בארץ ממש
הזויים לעומת המחירים שם.
במחיר של שעה בארץ אפשר
להיות איתן חצי יום.
ואם מוסיפים עוד קצת אז יום שלם.

שם הן יודעות מה עושים ואיך עושים
על הצד הטוב ביותר בלי תיקתוקייה.
וכשהן באות לארץ הן מתנהגות אחרת.
הן הבינו שכאן בארץ מרביתן נחשבות
לדוגמניות על כי אנחנו חושבים מהזין
ונשלם להן הון כסף עבור זה.

אני מייחל ליום שבו המחיר יחזור להיות שפוי
ושלא כל אחד יעלה את המחיר
כמו במשחק פוקר.
כי בסופו של דבר כולם יוצאים מופסדים
חוץ מהבנק שלהן.

כן אני יודע שיש מקומות שהמחיר
שם יותר גבוה אבל לא נתקלתי
בבנות ממדינות כמו גרמניה הולנד
ועוד לעבוד כאו.
רק מהמזרח.

נסטיה בת ים (מושלמות)

232
שאלה שמישהו שאל אותי ולא היתה לי תשובה, נניח נסטיה מקבלת 3-4 ביום ועושה 2000 שח, ובטוח שלפעמים גם עושות 3000 ביום. ב3 חודשים שהן פה זה מגיע לכ150,000 אם לא יותר.
הכל במזומן...איך הן מעבירות את זה בחזרה ללמדינה שלהן בלי להיחשף למס הכנסה/מכס/הלבנת הון?

נסטיה בת ים (מושלמות)

233
[QUOTE=יאר1] שאלה שמישהו שאל אותי ולא היתה לי תשובה, נניח נסטיה מקבלת 3-4 ביום ועושה 2000 שח, ובטוח שלפעמים גם עושות 3000 ביום. ב3 חודשים שהן פה זה מגיע לכ150,000 אם לא יותר.
הכל במזומן...איך הן מעבירות את זה בחזרה ללמדינה שלהן בלי להיחשף למס הכנסה/מכס/הלבנת הון?[/QUOTE]
הן חיות פה כמו מלכות. כלומר, חלק מהכסף הן מבזבזות פה
הן נותנות כמחצית לבוס איגור (אל תשלה את עצמך שהן "פרטיות")
הן לא עוברות בדיקה קפדנית ביציאה, אלא בכניסה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נסטיה בת ים (מושלמות)

236
בקשר להעברת כספים, כמו כל העובדים הזרים. דרך וסטרן יוניון, צ'יינג' ים וחברות אחרות. אין בעיה להעביר כספים אפילו למדינות אויב כמו סודאן. הן בדרך כלל לא מבזבזות בארץ, ואת הבילויים שלהן ממנים בדרך כלל "ידידים", כולל חברי פורום.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

נסטיה בת ים (מושלמות)

240
היייתי אצל הגברת בתל אביב.....
מזל שיש אופנוע ואם היה רכב אז בחיים לא הייתי מתקרב אליה.....
נתחיל שהתיאום איתה קשה...כנראה היא מבוקשת מאוד
מראה מאוד רוסי פשוט של בחורה צעירה......
ביצועים רגילים לגמרי אבל סטייל השכנה שמממול
לא מבין על מה כל המהומה סביבה.....חוויה חד פעמית שלא תחזור עליה....

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”