כ ככה נוריד את מחירי השוק - דריה מהלבן - סקס אדיר

ככה נוריד את מחירי השוק - דריה מהלבן

1
שלום חברים,

שאין ביקוש המחיר יורד. זה א’ ב’ בכלכלה. שיעור ראשון.
הכלכלה של הדירות, הכלכלה של הפירות והירקות.. והפתעה הפתעה גם הכלכלה של הזונות!

דריה מפרסמת בלבן, מספרה מסתיים ב 0462.
טוענת שהיא דוגמנית ותיירת ופעם ראשונה בארץ ועוד אי אילו בילבולי ביצים.
והמחיר.. בלי למצמץ.. 1000 לשעה.

הצעתי לה 500 לשעה, אמרה לא.
אמרתי לה את לא תקבלי יותר, גג 600
זה המחירים בשוק.
אמרה לי שלום ואמרתי לה בהצלחה.

דרושה התמדה והתפנית תקרה.

אלפא.

7
גם אני התכתבתי איתה לפני 3 ימים וקיבלתי ממנה את הדרישה ל-1000. הפער כ"כ גבוה שלא היה טעם להתמקח או אפילו סתם להוריד אותה לקרקע. איחלתי לה בהצלחה.
ל-"אוהב פינוק": מי אמר שהיא איכותית? היא שלחה לי בסה"כ שתי תמונות שהיא צילמה עם טלפון אחד תמונות שמופיעות בטלפון השני (לא שמעה על אלף ואחת דרכים להעביר תמונות בין מכשירים) שאחת מהן הופיעה בלבן (תמונה מקצועית בשמלה אדומה) ובשניה תמונה מאחור בכלל ודי חשוכה כך שלא רואים כלום. מהמעט שניתן היה להבין יש לה פנים די גסות, שלולא השיער הארוך בקלות הייתי חושב שזה גבר. באותו מחיר (אפילו נמוך יותר) אתה יכול להביא מליווי מישהי באמת שווה

9
קיבלתי ממנה תמונה אחת שרואים אותה מאחור כשהיא על ספה - גוף מעולה אבל לא רואים פנים וזאת תמונת סטודיו שלא משקפת שום מציאות. אמרתי לה שאני רוצה לראות תמונה עם פנים. שלחה עוד תמונה מהבוק שהכינה עם צלם ועורך - שוב צילום מאחור בשדה חצי סיבוב של הראש וחצי פנים מוסתרות עם שיער. ביקשתי תמונת סלפי פשוטה בלי צלם ובלי עריכה. הבחורה לא מבזבזת זמן. קראה את המילה תמונה ולא המשיכה לקרוא. שלחה תמונת עירום (סוף סוף) מאחור בעמידה בלי פנים. לא סלפי ולא נעליים. אני בטוח שאלה לא תמונות שלה. יש סיכוי נמוך ביותר שזאת היא, אבל אם כן אז זאת היא עם עזרה של צלם, תאורה, פוטושופ, ואולי גם כמה שנים לאחור. אי אפשר לסמוך על התמונות האלה בשיט. אבל רוב הסיכויים שבכלל לא שלה.

10
גם אני התכתבתי איתה וקיבלתי את אותו המחיר .. 1000 לשעה .. תגידו מה נסגר ?? מה הן חושבות שהכוס שלהן מזהב ??? עוד יותר מכעיס שהן מזלזלות .. כי יש פראיירים שכן הולכים במחירים האלה .. ביזיון .. לייבש לייבש לייבש !!! שתחזור למקום שממנו היא באה עם חובות !!!
כשהזין עומד השכל בתחת !
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”