כ פרטית בת 22 מרמת גן - סקס אדיר

פרטית בת 22 מרמת גן

1
אהלן חברים
בחודש האחרון הייתי אצלה כבר פעמיים.. מדובר על בחורה צעירה בת 22-23.. נראית לדעתי ממש טוב! הייתי מגדיר אותה בין רזה למלאה..
החזה שלה די גדול, מידה C אני מעריך, אמיתי ונעים למגע..
תאום מאוד קל דרך הוואטספ.
הדירה עצמה נקיה ומסודרת.. מיטת עיסוי מקצועית ומושקעת!
עולה 250 שקל ל-40 דקות.. נשארת בחוטיני בלבד.. העיסוי עצמו מושקע אבל די חובבני. מידי פעם נוגעת במקומות אסטרטגים אבל סך הכל היא סבבה לגמרי.. אחרי חצי שעה מבקשת להסתובב, הרפייה מושקעת.. הבחורה יודעת את העבודה ללא ספק.. לא מזרזת ועושה הכל לאט ובעדינות שזה מטריף!! הייתי אצלה 40 דקות כולל מקלחת אחת.. יש חניה באזור שפנויה בעיקר בימי שישי או בערבים במהלך השבוע..
לא מוכנה בשום פנים ואופן לאקסטרות.. מדובר בילדונת צעירה ותמימה שהתחילה רק לפני חודש עם עיסויים כאלה כדי לממן לימודים לדבריה.. היא ביקשה לא לפרסם ליותר מדי אנשים את המספר שלה לכן אעביר אותו לבנתיים ל-10 מדווחים תורמים פה בפורום..

פרטית בת 22 מרמת גן

6
[QUOTE=hemihemi]חשבתי לתאם איתה להיום, שוחחנו והגברת החליטה שהיא כבר שווה 300 ש"ח לעד 40 דקות, זה כבר מחיר לסקס עם כל הכבוד, לא לא לילדה יפה עם תחתון שעושה לי ביד ... וויתרתי ...
[/QUOTE]

חוצפנית !
בא לי לדבר איתה רק בשביל להגיד לה את זה .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

פרטית בת 22 מרמת גן

7

הבעיה היא שיש כמה חבר'ה בני 50-60, שכנראה מאוד מגניב אותם שילדה בת 22 עושה להם ביד ויהיו מוכנים לשלם כל סכום... היא סביר להניח העלתה בגלל שהיו פה כמה טרמאחים שאשכרה שילמו לה את זה בלי לשאול שאלות ...
300 שקל לטיפול שהוא כנראה 30 דקות בלחץ, מילדה עם תחתונים עם אפס אקסטרות ! קצת כבוד עצמי אנשים ...

וצר לי אלה שביקשו ממני בפרטי את המס' שלה, אני לא הולך לתת לחצופה הזו לגיטימציה ולהביא לה לקוחות, מוזמנים לפנות לפותח הדיון

פרטית בת 22 מרמת גן

8
מסכים על כל מילה! בשום אופן לא לשלם לה 300! היא חדשה בתחום וצריך לחנך אותה.. ברגע שירגע קצת היא תוריד בחזרה.. כנראה פתאום היא קלטה שיש הרבה שמעוניינים אז היא הרשתה לעצמה.. בכל מקרה אני מתכנן ללכת אליה שבוע הבא.. אעדכן אם היא העלתה רק לחדשים או גם ל-"ותיקים"
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”