כ יאנה חדשה באתר הלבן - סקס אדיר

יאנה חדשה באתר הלבן

1
ביקרתי אתמול את יאנה מופיעה בלבן מסתיים ב 3547,תאום קל ומהיר מדברת אנגלית לא רע יחסית לרוסיות שלפעמים לא יודעות מילה באנגלית,שלחתי הודעה תוך חצי שעה כבר היתי אצלה,מקבלת בבן יהודה,ירדה ללובי לקבל אותי..יוצאת מהמעלית רוסיה בחורה נאה נראת בת 30 ,לא נראת זונה ,כמו שאני אוהב אני אישית שונא מראה זנותי,אוהב מראה של בת השכן.. רזה גובה 170,נראת יותר טוב מהתמונות,עלינו לדירה דירה גדולה יפה הכל נקי ,הבאתי 2 בירות איתי,ישבנו שתינו דיבורים ,מאוד נחמדה,לא ממהרת לשום מקום,הזמנתי אותה למיקלחת משותפת הסכימה,מיקלחת נקיה מגבות חדשות..שמפו ריחני..הורידה בגדים ,אין כמו הרוסיות חולה על רוסיות.. רזה עור לבן חלק מתוח,בטן שטוחה,תחת חלומי חלק רך ,חזה בנוני עים פיטמות גדולות ,גוף תענוג .טוב נכנסים לחדר למיטה שמתי אור קטן שיהיה רומנטי..מיזמוזים נשיקות הבחורה חולת נשיקות לא הפסיקה לנשק אותי צרפתיות בזמן שאני מאונן לה בכוס,ירדה דרומה מציצות ליקוקי זיין בייצים, סובבתי אותה ל69 הרגשתי שאני הולך לגמור ,עצרתי אותה,והפכתי אותה על הגב וירדתי דרומה,כוס מגולח חלק מריח טוב וטעים ,וזיון במיסיונרית, עברנו לדוגי סטייל זיון מטורף חצי שעה כשאתה מחזיק ומפשק את התחת היפה שלה,וממזמז לה את החור האחורי עם ג"ל סיכוך,לאט לאט בעדינות הכנסתי אגודל לחור האחורי שלה ,(לא יודע אם תסכים עם כל אחד לי היה לי כימיה טובה איתה)בזמן הזה היא התחילה לאונן לעצמה ואני מזיין יותר מהר ,ואז היא גמרה הרגשתי התכוצויות של הכוס שלה על הזיין שלי,לא יכולתי כבר להחזיק וגמרתי.
מסקנות שלי מהביקור:
בחורה נחמדה נותנת יחס כמו חברה,לא ממהרת לשום מקום השעון בכלל לא מעניין אותה,נראה לי שלא רצתה שאני אלך..מאוד נהנתה לדבר איתי נישארתי שעה אחרי לדיבורים והציע לי לשבת לאכול איתה..
(יכול להיות שאין לה הרבה עבודה כרגע)
שילמתי 500 לשעה היתי שם שעתיים וחצי..(היה לנו כימיה טובה..
יום טוב לחברי הפורום המדהים הזה!!!

יאנה חדשה באתר הלבן

8
דגמתי ואדווח בהתאם......
פגשתי את העלמה, תיאום בוואטס אפ לשעה ושולחת תמונה עם פרטים (למדו את הטריק, לשלוח תמונה עם הפרטים)
נראת באמצע שנות ה-30 אולי סוף......
גוף רגיל ביצועים רגילים....לא משהו לרוץ לספר לחברה
הבאתי לה 500 והצבתי לה עובדה (שיטה חדשה שאימצתי שאם לא רוצה אני לוקח הכל והולך לא קרה כלום)
לא ראיתי משהו סקסי או יפה בה כל כך ונמצאת בדירה חברה נוספת שתיאור שלה הוא פשוט בחורה פשוטה נוספת ולא משהו מהסרטים
בחדר שלה יש דלת עם חלון צבעוני שאתה יכול לראות הכל מה שהולך במסדרון בבית ובמטבח בלי וילון או תריס
הכי לא דיסקרטי בעליל!!!!
שאתה נמצא בחדר העבודה עם יאנה , אתה קולט שגבר הולך עם מגבת מולך שנמצא ברגעים אלה ממש עם החברה שלה....החלטתי לקחת את הרגליים שלי ולעוף משם מהר.........
לא ממליץ ואפילו מזהיר!!!!!!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”