כ קטיה בתל אביב - דף 3 - סקס אדיר

קטיה בתל אביב

21
ביקרתי השבוע אצל העלמה , להערכתי עברה מזמן את ה-30 ונמצאת בטווח העליון ואולי אפילו עברה 40 לא מלכת היופי אבל נראית בסדר . זה לא מונע ממנה לתת את הלב והנשמה משתדלת מאד לענות על כל מה שמבקשים .
מציצה ללא , ליקוקי ביצים ומסביב , לא יודע על רימינג ואנאל כי לא שאלתי אבל לא נראה לי שלא תיהיה לה בעיה עם זה .
חוויה נעימה אבל לא מצדיק חזרה.

קטיה בתל אביב

23
לא צריך לקנאות. ואם תרצה תקרא לי ׳יחצ״ן׳. עובדה - כל מי שביקר אותה - נהנה. אז מה, כולם יחצ״נים? אני רואה שאתה בפורום מ-2008 ולשווא (אני מ-2012 ופשוט החלפתי יוזר, והיו לי הרבה יותר כוכבים ממה שיש לך). עדיין לא למדת איך צריך להתנהג עם הבנות האלו, איך להתייחס אליהן בשביל להפיק את התמורה המקסימלית. נכון, השפה המשותפת איתן עוזרת לי מאוד!! לא מתבייש בזה. אז תמשיך להיות לוזר ולקרוא לי יחצ״ן. בהצלחה

קטיה בתל אביב

24

[QUOTE=DocVanDog]אני בשוק!!! שלא יחשבו שאני יחצ"ן, אבל ממש נהנתי איתה.
ומה שנכון זאת העובדה שבחורה פשוט מאופפת. ובארץ היא נמצאת בחופשה ומה שהיא
עושה זה על הדרך, זאת לא המטרה העיקרית שלה פה (בגלל זה גם רק 2-3 גברים
ביום). והיא יודעת שיש פורום (אבל היא לא יודעת עיברית) וביקשה שאני אכתוב
על המפגש. מוזר.
האמת שהתחלתי להשגע אותה לגבי הגעה שלי עוד יום
לפני, אבל לא בגלל שהכרתי אותה אלה בגלל שאני תמיד לחוץ בזמן וברגע
שמבריזים לי לוקח לי שבוע או יותר להתארגן מחדש. אז אולי זאת השיטה
איתה?????
[/QUOTE]

[QUOTE=talzaf12]DocVanDog אם אתה לא יחצן אז מי כן .
המלצה ראשונה : שפר את ההגיה (תרגם מגוגל ...)קריצהקריצה
[/QUOTE]

[QUOTE=Doc2000]לא צריך לקנאות. ואם תרצה תקרא לי ׳יחצ״ן׳. עובדה - כל מי שביקר אותה - נהנה. אז מה, כולם יחצ״נים? אני רואה שאתה בפורום מ-2008 ולשווא (אני מ-2012 ופשוט החלפתי יוזר, והיו לי הרבה יותר כוכבים ממה שיש לך). עדיין לא למדת איך צריך להתנהג עם הבנות האלו, איך להתייחס אליהן בשביל להפיק את התמורה המקסימלית. נכון, השפה המשותפת איתן עוזרת לי מאוד!! לא מתבייש בזה. אז תמשיך להיות לוזר ולקרוא לי יחצ״ן. בהצלחה [/QUOTE]
אתה כמובן משקר ומחרטט - כי זה מה ששקרנים חרטטנים כמוך עושים - משקרים ומחרטטים
הוא צודק במה שהוא כתב עליך וזה שקוף . אגב התבלבלת וענית לו מהיוזר השני שלך...

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

קטיה בתל אביב

25
[QUOTE=DocVanDog]אני בשוק!!! שלא יחשבו שאני יחצ"ן, אבל ממש נהנתי איתה. ומה שנכון זאת העובדה שבחורה פשוט מאופפת. ובארץ היא נמצאת בחופשה ומה שהיא עושה זה על הדרך, זאת לא המטרה העיקרית שלה פה (בגלל זה גם רק 2-3 גברים ביום). והיא יודעת שיש פורום (אבל היא לא יודעת עיברית) וביקשה שאני אכתוב על המפגש. מוזר.
האמת שהתחלתי להשגע אותה לגבי הגעה שלי עוד יום לפני, אבל לא בגלל שהכרתי אותה אלה בגלל שאני תמיד לחוץ בזמן וברגע שמבריזים לי לוקח לי שבוע או יותר להתארגן מחדש. אז אולי זאת השיטה איתה?????
[/QUOTE]

"בארץ היא נמצאת בחופשה ...זאת לא המטרה העיקרית שלה פה" - וואללה , אני בשוק . אז מה המטרה העיקרית שלה פה ? למידת קורס חדשני בעקירת שיני בינה שנערך רק בישראל .

יחצנ"י, תמסור לה שכאשר רוצים לשקר צריך לעשות זאת בחוכמה . הקטע שהיא רופאת שיניים לא ממש תפס . לרופא שיניים אמור להיות ידע ברפואה .

הפוך כל חסרון ליתרון

קטיה בתל אביב

27
נהייתם חבורה של גזענים פראנוידיים!! רק בגלל שאני רוסי אז ישר קופצים למסכנה שאני יחצ"ן!!! אתם באמת חבורה פטתית!
אני בסה"כ שיתפתי את החוויה שלי. והרגשתי מנוצל ברגע שכתבתי תגובה חיובית והבחורה התנהגה כמו שהיא התנגה קלפי חברי פורום אחרים.
לא אני כתבתי שהיא רופא! לא אני הייתי הראשון שכתב שהיא מעופפת. לו היתה פה אפשרות, כמו בטלגרם, להראות מסך של התכתבות שלי איתה אז הייתם רואים שהיא עונה בעצמה וגם משאירה הודעות קוליות והמחירון שלה הוא לא צילום של מסך (כמו ש"איגורים" עושים). וגם כל האחרים ששיתפו מידע עליה לא הזכירו שום רמז ליחצ"ן שמפעיל אותה!!

ולא זכור לי שאסור להחזיק שניים או יותר יוזרים (שני היוזרים שלי הם יחסית חדשים. היוזר הישן שהזכרתי קודם הוא לא אחד מהם. אותו מחקתי!!!!).

לקחו לכם את התיבות אז זהו הפסקתם גם לחשוב בהגיון וישר תוקפים. פשוט מגעיל. אתרכז בטלגרם. שם לפחות עדיין אפשר לעזור לאנשים בהתכתבות פרטית עם טיפים וטלפונים.

לא רוצים ללכת אליה - אל תלכו מבחינתי. מה איכפת לי.

תמיד פעמיים

קטיה בתל אביב

29
אני הייתי ומאוד נהניתי
אומנם קצת מלאה לטעמי אבל פנים נאות מאוד וגישה
מאוד חיובית ושירותית
משתדלת מאוד לרצות את הלקוח
היא טוענת שהיא רופאת שיניים לא נראה לי האנגלית שלה על הפנים
אבל היא כנראה בתחום השיניים כי הראתה לי תמונות שלה. במרפאת שיניים
אני סגרתי איתה 400 שח ל 45 דקות קיבלתי אפילו 5 דק נוספות
2 גמירות במציצות מעולות גמירה בפה ורימינג
בסהכ מומלצת